Dansk nyhedsmedie: Dansk Folkepartis vælgere skal have frataget stemmerettenDe antidemokratiske vinde på nyhedsmediet Den Uafhængige blæser nu med orkanstyrke.

En af de fire hovedejere bag mediet melder ud på de sociale medier, at Dansk Folkepartis vælgere slet ikke burde kunne stemme, når der bliver afholdt valg i Danmark.

“Gud hvor jeg hader DF,” skriver medieejeren Rasmus Hummelmose og fortsætter i et andet opslag:

“Deres vælgere burde ikke have stemmeret.”

Rasmus Høhndorf Hummelmose ejer omkring 20 procent af nyhedsmediet Den Uafhængige, der begyndte at sende morgennyheder i foråret 2021.

Rasmus Hummelmose købte sig ind i Den Uafhængige i efteråret 2020, og han blev indsat som direktør i begyndelsen af indeværende år. Hummelmose har den fornemme titel ‘CTO – chief technical officer’, der kan oversættes til ‘teknisk chef’.

Pernille Brunse, Kasper Saugmann og Rasmus Hummelmose ejer sammen med Asger Juhl mediet Den Uafhængige.

Udover Rasmus Hummelmose består ejerkredsen omkring Den Uafhængige af journalisten Kasper Astrup Saugmann og kæresteparret Pernille Brunse og Asger Pallisgaard Juhl.

Noget tyder på, at det politiske had til Dansk Folkeparti og partiets vælgere, der ulmer i ejerkredsen hos Den Uafhængige, forplanter sig til nyhedshistorierne.

Der er jævnligt negative historier om Dansk Folkeparti i nyhedsprogrammerne hos Den Uafhængige.

Fredag lavede Den Uafhængige eksempelvis en negativ historie om DF’s borgmesterkandidat i Horsens, der er bekymret for islamiske halalafgifter på fødevarer.

Interviewet blev gennemført af nyhedsværten Alexander Wils Lorenzen, der indtil juli arbejdede som seniorrådgiver for Alternativet på Christiansborg.

Hverken chefredaktør Asger Juhl eller medejer og DF-hader Rasmus Hummelmose har udtalt sig om det betændte politiske miljø hos Den Uafhængige.

*

Kritiske journalister kan interviewe Den Uafhængiges chefredaktør her:

Asger Juhl, mediechef

Telefon: 4174 7918
E-mail: asger@juhlbrunse.dk

*

Se også Hykleri: Pernille Skipper vil tvinge mænd til at holde barsel, afviser at gøre det selv – ‘Det er mit valg’

2 Kommentarer på "Dansk nyhedsmedie: Dansk Folkepartis vælgere skal have frataget stemmeretten"

  1. Hummelmose har talt. Der er lagt op til en fremtid med mere censur, mere kamp mod borgerrettigheder og fortsat med totalitært indstillede mennesker ved magten. I det billede passer Hummelmose fint ind.
    Skræmmende at en person som ham, med den indflydelse han udøver, har et så antidemokratisk og direkte totalitært sindelag.

  2. Det er dum markering af, at han selv hører til på den “rigtige” side, når man nu engang har hemmelige valg… Han mener vel reelt, at stemmer på DF ikke skulle tælle med. Det lyder jo også diktatorisk, men i praksis samme skæbne, som de 1,8%. der angiveligt sidst stemte på Stram Kurs, fik. Og allerede i dag er der ingen stemmeret til mindst 170.000 myndige danskere bosat i udlandet, mens langt flere fremmede bosat i Danmark har stemmeret. Et udtryk for idéen om Danmark som blot et beboet område i stedet for et folkeligt fællesskab over tid. Mere “seriøse” forslag til ændringer i stemmeret omfatter oftest lavere valgretsalder og større vægt til yngres end ældres stemmer (eller helt fratagelse af stemmeret til dem “uden fremtid”…). Forslag, der nok vil gavne venstrefløjen endnu mere end at udviske det i forvejen lille og ret mainstream DF.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.