Den Uafhængige amok på Kristian Thulesen Dahl: Knep dig selv!

Det politiske had i ejerkredsen bag nyhedsmediet Den Uafhængige rammer nu partitoppen af Dansk Folkeparti.

“Thulesen Dahl, knep dig selv,” skriver Rasmus Hummelmose på engelsk.

Rasmus Høhndorf Hummelmose er en af de fire hovedejere af Den Uafhængige. Han ejer omkring 20 procent af nyhedsmediet.

En af de andre ejere af Den Uafhængige er journalisten Asger Juhl, der har været licensbetalt radiovært på DR og Radio24syv.

Rasmus Hummelmose adresserer Dansk Folkepartis partileder med kælenavnet ‘Thulle’, og han kalder partiets arbejde for ‘knoldesparkerpolitik’.

Det er opsigtsvækkende, at Dansk Folkeparti ofte er genstand for kritik og negative historier i nyhedsmediet Den Uafhængige.

“I weekenden der tror jeg Dansk Folkeparti brænder sammen,” siger Den Uafhængige nyhedsvært Alexander Wils Lorenzen dagen før DF’s årsmøde. Alexander Lorenzen fortsætter:

“Dårlig stemning er vi ikke bange for her på Den Uafhængige. Vi fortsætter bare med at grave i Dansk Folkepartis dårlige interne klima.”

Radioværten Alexander Wils Lorenzen har arbejdet som seniorrådgiver og taleskriver for Alternativet på Christiansborg – sideløbende med jobbet som “uafhængig” nyhedsvært på Den Uafhængige.

Noget tyder på, at det politisk had fra ejerkredsen bag Den Uafhængige smitter af på nyhedshistorierne i morgenradioen.

Den Uafhængiges ejer, Rasmus Hummelmose, har tidligere kaldt DF’s vælgere for ‘retarderede’, og han ønsker, at partiets vælgere får frataget stemmeretten.

Den Uafhængiges majoritetsejer og chefredaktør, Asger Pallisgaard Juhl, har ikke kommenteret sin firmapartners amokløb mod Dansk Folkeparti og Kristian Thulesen Dahl.

*

Kritiske journalister kan interviewe Den Uafhængiges chefredaktør her:

Asger Juhl, mediechef

Telefon: 4174 7918
E-mail: asger@juhlbrunse.dk


Se også Producer Jens Kjær Larsen i chok: Bortvist fra Danmarks Radio efter udgivelsen af den satiriske bog Mediefilejs 

7 Kommentarer på "Den Uafhængige amok på Kristian Thulesen Dahl: Knep dig selv!"

 1. “Knoldsparkerpolitik” og “knep dig selv” Hmmm….

  Er der ikke noget med, ifølge PK ideologiens egen Grønspættebog, at den bagvedliggende grund til muslimers aggressioner mod os, er den dårlige, ekskluderende tone, vi besudler dem med?

  Hvis DF’s tilhængere ikke skal ende der ude hvor ovennævnte, ekskluderende tone presser dem til, i desperation, at lade bomberne springer og knivene jages i kødet på tilfældigt ventende på S-togs perronen(I virkeligheden et råb om hjælp!) – burde de så ikke overveje den anvendte tone over for DF en ekstra gang?

 2. Ikke springe men sprænge…

 3. Blandt menige debattører i alle lejre kan der findes slemme eksempler på alt, men blandt de egentlige meningsdannere er det karakteristisk, at rendestenssproget altovervejende er begrænset til den antinationale lejr. Og der bruges det flittigt. Hvilket også er tilfredsstillende at konstatere, fordi det jo er tegn på desperation og mangel på saglige argumenter.

 4. Det var dog et perverteret sprogbrug at føre sig frem med, når man samtid mener sig inkluderet i “eliten”.
  Jeg troede kun det var m´Slimer der mestrede genren, men venstrefløjens “elite” har da her, samlet godt op på ordforrådet fra rendestenens nederste lag.

  Jeg vidste godt, at de to segmenter føler sig meget tiltrukket af hinandens idealismer og jeg har spekulereret en del på årsagen til dette.
  Frihedsidealer er udelukket. Interesse for kunst og kultur ligeledes.
  LGBXYZ er vist heller ikke en dybere fællesnævner. Ej heller børneopdragelse eller dyrevelfærd.
  Kan det være noget med IQen?
  – lige tiltrækker lige?

  • Der var måske noget. Jeg har også funderet længe over, uden at komme frem til noget der ligner et logisk svar på, hvorfor venstrefløjsere og kulturradikale er fuldstændig besatte af muslimer. Ikke buddhister, ikke Asa-troende, ikke Jehovas Vidner, ikke katolikker. Nej muslimer og al deres væsen.

   Hvordan i alle riger og lande er de i stand til at se en fællesnævner og leve sig så voldsomt ind i muslimernes påståede offerstatus? Helt tilbage til dengang Jens Galschiøt lavede en statue af en gravid mindreårig pige, der hang på et kors, som en kommentar til katolikkernes holdning til abort, skrev jeg et læserbrev i Politiken om samme. Katolikker er en minoritet her i landet. Hvorfor må man gerne krænke deres religiøse følelser, når det samme er forbudt i forhold til muslimer, med muhammedkrisen som reference?
   Ikke noget svar…

   • Peter Neerup Buhl | 26. september 2021 ved 22:30 |

    Håb om et importeret proletariat (skønt ganske privilegeret), som hader “det her samfund” lige så meget, som de røde selv gør det? Marx og Muhamed har faktisk jævnligt været sære, taktiske alliancepartnere. De typer af indvandrere, som mere tilpasser sig og passer sig selv, er ikke interessante til det formål.

 5. Ham Rasmus Hummelmose er nu noget hurtig på aftrækkeren.
  Han ved nok også hvad hurtighed er:
  Eks: Suse rundt om en telefonpæl og r..p… sig selv.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.