Danmarks Radio inviterer asylsvindler Khaterah Parwani, der har en fortid i Hizb ut-Tahrir

Licensbetalerne er vidner til et bizart optrin i DR’s tv-debat om Afghanistan.

DR inviterer toppolitikere, en tidligere statsminister samt ikke mindst en afghansk migrant, der har et blakket omdømme som islamist og asylsvinder.

Der er tale om den 39-årige afghaner, Khaterah Parwani, der er født i hovedstaden Kabul.

Den afghanske Parwani-klan – far, mor og tre børn – ankommer til Danmark som FN-kvoteflygtninge i 1986. Khaterah Parwanis far, Esmael Mohammed Parwani, hævder, at familien er forfulgt i Afghanistan.

Der tale om et stort svindelnummer. Khaterah Parwani indrømmer, at hun har besøgt sit muslimske hjemland mindst to gange – i 2003 og 2013.

Det centrale spørgsmål i flygtningedebatten rejser sig. Kan man rejse hjem på ferie, hvis man er flygtning i Danmark?

I mange danskeres øjne er der tale om asylsvindel, hvis udlændinge fragtes til den danske velfærdsstat af FN-systemet – under påskud af at være forfulgt, men sidenhen flyver tilbage til hjemlandet – efter det danske pas eller den permanente opholdstilladelse er kommet i hus.

“Jeg har været i Afghanistan…Jeg så mine små kusiner. Jeg så små afghanske piger, der fik lov at gå skole,” indrømmer Khaterah Parwani i DR’s debatudsendelse og refererer til et af besøgene i hjemlandet.

DR’s klaverspillende nyheds- og underholdningsvært, Johannes Langkilde, stiller ingen kritiske spørgsmål til Khaterah Parwanis baggrund som såkaldt ‘FN-kvoteflygtning’. Selvom Parwani indrømmer i udsendelsen, at hun har opholdt sig i Afghanistan ad flere omgange.

Der er ellers rigeligt med muligheder for at anlægge en kritisk tilgang til den 39-årige migrantkvinde.

Khaterah Parwani har været medlem af islamist-bevægelsen Hizb ut-Tahrir. En islamistisk organisation, der har opfordret til væbnet jihadkamp mod vestlige fjender i Afghanistan.

Da Hizb ut-Tahrir kom med jihadopfordringen, havde det danske militær kampsoldater udsendt i Afghanistan. 37 danske militærfolk blev dræbt og 214 såret under indsatsen i Afghanistan.

Khaterah Parwani melder sig ind i Hizb ut-Tahrir omkring årtusindskiftet.

Hizb ut-Tahrir støtter åbent steningsdrab på kvinder. En shariastraf, som det berygtede Taliban-styre gennemfører, da Taliban sidder på magten i Afghanistan mellem 1996 og 2001.

Da Khaterah Parwani har opholdt sig i Danmark i over et årti, begynder interessen for radikal islamisme at spire.

“I slutningen af gymnasiet begyndte jeg at gå til nogle af Hizb ut-Tahrirs forsamlinger, og der mærkede jeg en forløsning,” fortæller Khaterah Parwani.

Khatera Parwarnis far, Esmael Parwani, er en kendt mand i det afghanske miljø i Danmark. Moderen kommer fra en kolossal familieklan med over 200 medlemmer, der er spredt overalt i København.

Den muslimske familie flytter ind i et ghettoområde i København. Moderen beder ofte til Allah, og den belæste far læser islamisk litteratur.

Khaterah Parwani fortæller om sin skolegang i Danmark, hvor hun ser muslimske elever gå til fællesbøn i skolens kælder.

Den afghanske indvandrerkvinde beretter om mødet med islamismen på dansk jord:

“Det var en aktivistisk periode i mit liv, der handlede om at være ung, afghansk og muslim efter terrorangrebet i New York den 11. september 2001. Jeg var vred, og følte mig fremmedgjort,” siger Khaterah Parwani og slår fast, at hun følte sig som “andenrangsborger” i Danmark.

Khaterah Parwani bliver fuldgyldigt medlem af islamistbevægelsen Hizb ut-Tahrir i tiden efter Al-Qaedas 11. september-terroranslag mod USA. Et medlemskab af den selvsamme bevægelse, der få år senere opfordrer til væbnet kamp mod danske soldater.

Hos Hizb ut-Tahrirs islamister har Khaterah Parwani fundet en base, hvor hun føler, at hun hører til.

I en historisk dansk kontekst svarer det til, at en person støttede nazisternes drab og modbydeligheder under Anden Verdenskrig. De personer kaldtes landsforrædere.

Den optændte Khaterah Parwarni bærer rundt på flyers og propagandamateriale fra Hizb ut-Tahrir. På et tidspunkt melder hun sig ud af den radikaliserede bevægelse.

I 2015 dukker Hizb ut-Tahrir og Khaterah Parwani igen op i nyhedsstrømmen. Khaterah Parwani advarer danskerne mod at blive for kritiske over for Hizb ut-Tahrir:

“Drop den skingre tone overfor Hizb ut-Tahrir,” citeres Khaterah Parwarni for i TV 2 Nyhederne.

“Hver gang en politiker som Pia Kjærsgaard bliver unuanceret i sine udtalelser, så hjælper det Hizb ut-Tahrir. Det gør, at de kan sige, at ‘vi bliver ekskluderet’,” forklarer Khaterah Parwani.

Der er tale om fuldtonet ekstremisme. En afghansk migrant skyder skylden på Dansk Folkepartis grundlægger, fordi Hizb ut-Tahrir hverver muslimske indvandrere på dansk jord.

Senere danner Khaterah Parwarni en forening sammen med den syriske islamist og imam, Sherin Khankan.

Sherin Khankan er tidligere folketingskandidat for Det Radikale Venstre. Her vækker Khankan opsigt, da hun nægter at bakke op om et partiforslag, der kritiserer sharialoven samt stening af kvinder i Iran og Nigeria.

Khaterah Parwanis samarbejdspartner, Sherin Khankan, er ligeledes blevet forbundet til Hizb ut-Tahrir.

Sherin Khankan forklarer, at Hizb ut-Tahrir fungerer fint i det danske samfund. Senere blev en hadprædikant fra netop Hizb ut-Tahrir dømt for at opfordre til at slå jøder ihjel.

I sommeren 2006 deltager Sherin Khankan i en Hizb ut-Tahrir-demonstration i København, der er rettet mod ‘jødestaten Israel’.

“Jeg har overværet en (Hizb ut-Tahrir) demonstration,” fortæller Sherin Khankan og slår fast:

“Jeg sympatiserer med et af hovedbudskaberne i den (Hizb ut-Tahrir) demonstration.”

I 2017 får Khaterah Parwani og Sherin Khankan bevilget 680.000 skattekroner til deres forening.

Danmarks Radio har et KÆMPE problem, når mediet inviterer en afghansk migrant og fortier sandheden om vedkommendes asylsvindel og islamisme hos Hizb ut-Tahrir.

*

Licensbetalerne kan stille spørgsmål angående Danmarks Radios afghanske gæst her:

Thomas Falbe, nyhedschef, DR

Mobil: 23296221
Telefon: 35204690
E-mail: thf@dr.dk

*

Se også Farvelfærd: 51-årige Nejat Chafehi, socialrådgiverne & NGO er imod arbejdspligt – “.. kan skade integrationen”

5 Kommentarer på "Danmarks Radio inviterer asylsvindler Khaterah Parwani, der har en fortid i Hizb ut-Tahrir"

 1. Problemet er bare at opslag som disse er som at argumentere med en dør. Min påstand er at så godt som ingen danskere foragres over muslimske kampbevægelser. “Vi”, dvs danskerne som sådan (som jeg ikke nødvendigvis kan lide at kalde “vi”, for jeg har efterhånden ikke længere meget tilfælles med mine landsmænd)- har opgivet kampånden og er blevet fredselskere i en sådan grad at de nærmest gerne vil have fred for enhver pris- selv hvis det koster dem friheden. Fred og stabilitet er vigtigere og så må danskerne bare glemme borger-, friheds- og alle andre rettigheder. Og næsten ingen danskere tror reelt set på kristendommen mere, så de synes bare det er sååå herligt at andre mennesker er religiøse. Og så er den almindelige danske borger i forvejen fuldstændig slavegjort og har alle mulige ting at tænke på hver eneste dag; kampen for at holde fogeden fra døren og tempoet oppe i hamsterhjulet, er en evig udfordring, så de mange indvandrere muslimer kan få flere penge foræret fra den originale etniske danske befolkning. Den hellige krig og udbredelsen af islam stopper aldrig og tålmodigheden er evig. Og det har vist sig at være en vindertaktik, samtidig med at netop det at islam er uforanderlig har gjort at næsten alle muslimer kan være enige om de entydige budskaber.
  Og i dagligdagens Danmark kan man med tydelighed se, hvem der har fremgang; forsvarere af den danske kultur, baseret på den jødisk/kristne arv, dæmoniseres og hetzes 24/7/365, mens muslimer og deres bevægelser, uanset hvor yderliggående de måtte være, løftes op og glorificeres; man lytter til dem med respekt og deres ord tæller. Lige nøjagtig modsat forholder det sig med forsvarere af danske jødisk/kristne baserede værdier. Vores arv er ved at blive erstattet af nye “værdier” og det går ekstremt hurtigt.
  Min forudsigelse: Om højst 10 år vil indtil flere vesteuropæiske lande være fuldt muslimske. Mine hovedkandidater til første officielle konvertering:
  1. Belgien
  2. Sverige.
  3. Tyskland.

  Nå, nu fik jeg sikkert ødelagt søndagshumøret hos nogle læsere her. Beklager. 😑😑

  • Vi kunne passende sætte Frankrig som nr: 111 på din rankingliste
   Frankrig får ifølge denne undersøgelse – og den er vel igen lavt sat på størrelsesforhold – den største forholdsmæssige muslimske befolkning i Europa.
   Se: https://twitter.com/birgerrhenman/status/1435344266839015425/photo/1

   Nej der slet intet styr eller for den sags skyld kontrol med den islamis(tiske) udvikling i Danmark mere.
   Der har lige været afholdt et stormøde i Brabrand af den totalt ekstremistiske islamistiske bevægelse: Hizb ut-Tahrir
   Det er der stort set ingen der vidst andre end dem selv der afholdte mødet. Der skulle have deltaget flere hundrede yderligtgående deltagere incl. kvinder og masser af børn, som kun har det formål at undergrave og forkaste den danske stat og samfundsindretning.
   Det for længst infiltrerede islamofile østjyllands poli’APA’ti kredsede bare rundt om den enorme nedlagte industribygning hvori mødet blev afholdt, og virkede totalt uberørt af hele situationen. De foretog sig intet !
   Det kan måske være at selv de havde noget af deres korps deltagende incognito på det store islamist møde ? Hvem ved de har jo bederum på deres politistation.
   Islam has the surpremacy !
   Vi styrer desværre lige direkte imod afgrunden i Danmark og Europa og deres kristne undergang.

 2. Landsskadelig propagandakanal.
  Hold kæft hvor folk er godtroende.

 3. Gad vide om ikke Natasha Al-Hariri, ligedes ofte i DRTV, også falder ind under betegnelsen asylsvindler?
  jf: https://www.bt.dk/underholdning/natasha-al-hariris-foraeldre-flygtede-fra-borgerkrig-mine-foraeldre-har

 4. Sådan forløber sagen om Inger Støjberg

  De første fire retsdage er gået med forelæggelse – først fra anklagerne og dernæst fra forsvarerne.

  Nedenfor kan du læse om, hvad forelæggelse er, og hvad de næste trin er.

  I begyndelsen af retssager – og herunder rigsretssager – skal anklagemyndigheden forelægge sagen, altså gennemgå skriftlige beviser og de faktiske omstændigheder fra forløbet. Det skal gøres objektivt.

  De første tre dage af rigsretssagen er afsat til anklagernes forelæggelse, men nogle gange – eksempelvis i denne sag – vil forsvaret supplere. Det sker tirsdag.

  Herefter skal den tiltalte – Inger Støjberg – afgive forklaring, og dernæst er der indkaldt en række vidner. Vidner har pligt til at tale sandt.

  Dernæst er der procedure, hvor først anklagerne dernæst forsvarerne fremfører, hvordan de mener, beviserne skal tolkes, og hvad udfaldet bør være.

  Efter det kan dommerne trække sig tilbage, votere og bagefter afsige dom. Selv om der både er juridiske dommere og politisk valgte, tæller hvert medlems stemme lige meget.

  Der skal et simpelt flertal til at dømme. En dom i Rigsretten er endelig og kan altså ikke ankes til en højere instans.

  Kilde: Den Store Danske, Folketinget, Ritzau.
  ———————————————————————————

  Tænk: Det er en venstreekstrem dommer med tråde til islamisk terror og jødehad, der skal afgøre rigsretssagen mod folketingsmedlemmet Inger Støjberg.

  73-årige Anne Grete Holmsgaard har siddet i folketinget for Venstresocialisterne og Socialistisk Folkeparti, og hun er en af de 30 dommere i Rigsretten.

  Hun sympatiserede også med PLFP, hvis BLEKINGEGADEBANDEN lavede et røveri mod postkontoret i købmagergade, og skød den 22 årige betjent Jesper Egtved Hansen.

  et kan ikke blive værre i Danmark. Fy for satan.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.