Syddansk Universitet forbyder sports-bh, fordi “der skal tages højde for kulturelle forskelle”

Det er ikke tilladt at træne i sports-bh i fitnesscenteret på Syddansk Universitet, fordi kvinderne viser deres hud og risikerer at ophidse mændene.

Tildækningsreglerne er lavet, fordi “der skal tages højde for kulturelle forskelle”.


Se også ‘Som en flok hyæner om et bytte’: Udvisningsdom til Sahal Jaafe, Abdi Adan-Guud og Khalid Ali Osman

3 Kommentarer på "Syddansk Universitet forbyder sports-bh, fordi “der skal tages højde for kulturelle forskelle”"

 1. Allah er åbenbart også stor på Syddansk Universitet. Snart kommer reglen om hijab-påbud vel også?

  • Islam lortet sniger sig ind über alt. Hvad skal muslimer på et universitet, det må de ikke for Djævlen Allah, og deres kognitive evner rækker ikke, det gjorde heller ikke da jeg tog Elektronikuddannelsen i Århus.
   Her lagde jeg mærket til, da jeg dumpede i Semester II. Fra jeg startede uddannelsen til jeg var færdig gik 2 år. Da var der Aber, der forsat gik i første Semester, selvom vi startede samtidig.
   Man måtte KUN dumpe een gang, med det gjalt kun for de Grisefarvede, men ikke for Aberfarvede.
   Det er dette der kaldes Racisme på højt plan, som skete allerede i 1990-92.

   Gad vide hvordan det ser ud idag. ?

   Så det tyder på at du får ret. ☻

 2. Så trak Syddansk i land efter flere dages polemik. Men udviklingen er tydelig- der skal vises hensyn til “kulturelle forskelle”- en vending, som, enhver person, der har fulgt med i islam-debatten i de foregående år, ved hvad dækker over. Og godt nok blev dem, der krævede dette forbud, ikke vinderne denne gang, men det kræver ikke mere end nogle få islamofile mere i betydningsfulde stillinger på Syddansk før forbudet bliver en realitet. Følg med i føljetonen i de kommende år..
  ..i andre nyheder har man på den coronarestriktions-radikaliserede Rønshoved Højskole indført et krav om at alle, der kommer og går på Rønshoved, SKAL være vaccinerede. Dvs at for at få adgang til Rønshoved, så SKAL du være injiceret med den eksperimentelle genterapibehandling fra Pfizer eller Moderna, eller en af de andre “vacciner”. Bortset fra at jeg er ret sikker på at Rønshoved ikke lovligt kan stille sådan et krav, så mener jeg heller ikke at det skal være lovligt. Tænk på konsekvenserne, hvis denne slags vanvid får lovhjemmel: At ville på café eller restaurant vil være ledsaget af et vaccinationskrav??!! Jeg håber dybt og inderligt at der kommer et sagsanlæg mod Rønshoved og at de bliver dømt til at udbetale klækkelige erstatninger i en eventuel retssag..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.