Rasmus Paludan og Stram Kurs i Stockholm

Rasmus Paludan – partileder for Stram Kurs – holdt i dag tale på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm.


Se også Randers: 44-årig afghaner myrdet af mand og søn, “Motivet var blandt andet, at kvinden var vantro…”

6 Kommentarer på "Rasmus Paludan og Stram Kurs i Stockholm"

 1. ✌️✌️✌️

 2. Plager Fanden Alternativ för Sverige, som åbenbart ligger under for mediehetzen mod Paludan? Sammenligner man talerne i dag, var AfS’ taler jo bare mere højtravende og langtrukne udgaver af Paludans, som udtrykte det nødvendige med sund fornuft og ikke mere. Den indholdsmæssigt ubegrundede splittelse er jo ærgerlig og kommer heldigvis ikke fra SK’s side.

 3. Sverige styrer direkte imod dets undergang. Sveriges immigrations-/udlændingepolitik er totalt ude af kontrol. Politikerne vil ikke kende sig ved deres korrekthedspolitik, og de fleste medier omtaler det nærmest ikke, og hvis endelig, så slet ikke noget med at det skyldes den abnormt excessive masseindvandring. Sverige synes mere og mere tabt i mange dele af det store foregangsland inden for indvandring.
  Vores naboland og broderland, som er ‘kronen’ på den socialdemokratiske skandinaviske velfærdsmodel har gennem de senere år udviklet sig til migrations fatamorgana i de fleste svenskernes forstand. Virkelighedens dagligdagsliv har udviklet sig til et regulært helvede hvori den etniske svenske befolkning må set sig fortrængt og underkastet især den middelalderlige islams lovreligion. Dette er bare et reelt faktum. Flere gange dagligt udsættes svenskerne for nærmeste terroragtige hændelser, hvor tilstandene nu er blevet så alvorlige at politi nu har erklæret Stockholm for ‘tabt’ til bandekriminalitet og alvorlige anslag.
  Se her: https://omni.se/stockholm-kraver-krismote-med-regeringen-staden-gar-inte-att-kanna-igen/a/oWkwEj.
  Langt de fleste danskere kan sikkert ikke identificere sig som tilhængere af eksplicit Alt-Right-ideologi hvori germansk stats- og racetænkning er det totalt dominerende.
  Netop Danmark syns – LAGOM (et indlæg lige før dette)– mere som den rette betegnelse for at leve et moderat lykkeligt og afbalanceret liv ‘krydret’ ned i materiens substans, for komme det fremmed fjendtlige islamiske element til ‘livs’.
  Er eliten i Sverige ikke bare lidt meget hykleriske, selvgode og dobbeltmoralske ?
  Måske tager jeg fejl…Når Mathias Tesfaey nu taler ydre grænsemurer op i adskillige lande som Tyrkiet, Grækenland, Bulgarien, Polen og andre…eller er det kun af “5′ kolonne”‘ske dimensioner når alt kommer til at med at forsvar Danmark og det europæiske kontinent imod den islamiske fare ?
  PS Og nej langt de fleste danskere er IKKE racister, fremmedfjendske, homofobiske, antifeministiske eller voldelige. Danskerne gider bare IKKE at se ‘VORES’ samfund overtaget og destrueret af den middelalderlige lovreligion islam, som jo er en total uforenelig størrelse ifh.t vores protestantiske, nærmest naturreligiøse – asatro hedenske- nordiske samfund. Vi vil bare leve vores frie liv i fred, balance og lykkesaglighed langt imod nord.

  Her er en lidt sjov fortælling fra en dansk pølsemands-forretning i Japan, der har drevet den i adskillige år. Han kan slet ikke genkende det Danmark han forlod for år tilbage pga. den fuldstændigt ukontrollerede masseindvandring vi har haft. Japan har en langt mere restriktiv immigrations/udlændingepolitik end det ‘svage’ og ofte handlingslammede Europa har.
  Stof til eftertanke…
  Se her: https://www.youtube.com/watch?v=CsNB_g0EOKc&t=3s

  • Glimrende video med pølsemanden i Japan, tak for link, nordiclux.
   Det er sjovt nok næsten efterhånden kun mennesker, der har forladt landet eller udlændinge, der har besøgt Danmark før og nu besøger igen, der bedst kan beskrive udviklingen her. Danskerne holder sig efterhånden fra enhver ytring om indvandringen, i frygt for at miste deres job eller status. Det behøver pølsemanden heldigvis ikke frygte i Japan. Endnu et eksempel på hvor vidt samfundsnedbrydelsen er kommet i Europa..

 4. Vi mangler lige linket til talen på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm. !!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.