Efterlysning. Hvem er denne svenske journalist?

Denne journalist grinede over hele femøren, da Rasmus Paludan måtte evakueres fra Rinkeby. Jeg spurgte hende om, hun ikke anså det for en falliterklæring for demokratiet, at en svensk politiker ikke kan færdes alle steder i Sverige. Det ville hun ikke svare på.

En hob af primært somaliere forfølger Rasmus Paludan ud af Rinkeby.

Se også Randers: 44-årig afghaner myrdet af mand og søn, “Motivet var blandt andet, at kvinden var vantro …”

5 Kommentarer på "Efterlysning. Hvem er denne svenske journalist?"

 1. Jeg tror, det eneste, der vil være nyttigt at gøre over de kommende år for en privatperson, der vil være fri for det mareridt, der kommer, vil være at spare rigtig mange penge sammen og investere i en bolig, sætte sig grundigt ind i kultur og omgangsformen og så derefter indlede fremtiden med et liv i et land, hvor man afviser masseindvandringen. For lige pludselig tager det her fart og så er de indvandredes kultur, love og mentalitet den dominerende realitet i ens eget land! Vi er faktisk allerede ganske tæt på denne tilstand efter min mening. I Sverige er den vel allerede nået og Belgien og England følger vist ganske tæt efter. For slet ikke at tale om Tyskland, som Merkel har kørt helt ud over kanten forlængst og som nu er på vej i afgrunden, hvilket formentlig vil bekræftes voldsomt ved valget i denne måned.
  Situationen i Frankrig er nok ikke specielt meget bedre, men i det mindste lader det til at franskmændene er bevidste om at de bliver nødt til at gøre noget- som den eneste af befolkningerne i de nævnte lande.
  Hvad hvis jeg får ret i mine dystre antagelser? Her er mit skrækscenarie:
  Vi kommer formentlig til at opleve at først vil en masseudvandring fra sammenbrudte vestlige lande finde sted og derefter vil en masse eksilregeringer oprettes i venligtsindede østeuropæiske lande. Og disse eksilregeringer kommer til at føre væbnet kamp mod deres egne fædrelande for at befri dem fra den muslimske besættelse samt mod egne tidligere landsmænd, der nu er dhimmier i deres eget land!….
  Det siger sig selv at jeg ikke håber på at dette scenarie bliver virkelighed. Men jeg er nået til det punkt, hvor intet vil overraske mig.

  • Det er selvfølgelig ikke sikkert, det går konkret, som du beskriver, men overordnet set lyder det ikke urealistisk. Desværre.

   Det, der næsten i sig selv, kan drive mig i graven, er det fuldstændige fravær af logik, som ligger bag den altødelæggende selvdestruktion i Vesten. Hvis man så bare kunne forstå eller se en logik i drivkraften. Jeg kender forklaringen om “del og hersk” og griske globalister, der skal presse Vestens citron til sidste dråbe. Men alligevel mangler den forklaring også logik.

   Jeg mener, se liiige på Afghanistan for nu at nævne noget helt tilfældigt. Mere behøver man ikke for at få indsigt i, hvad et klanbaseret samfund byder på og ikke byder på af herligheder. For at begynde med det sidste, hvad den ikke byder på: Det er stort set umuligt, at opbygge og udøve centraliseret magt i et geografisk område, som består af klaner og hvor det altafgørende netop er klanen og kun klanen mod alle andre. Hvordan havde Claus Schwab, Ursula von der Leyen, Margrethe Vestager, Ylva Johansson, og resten af denne destruktive samling tænkt sig at underkaste et europæisk kludetæppe af klaner, deres egen magtsyge? Frit fra hukommelsen, var det ikke netop baggrunden for at kirken i Europas middelalder forbød folk at gifte sig med egne slægtninge for at opløse den uigennemtrængelige magtstruktur, som en klan er? Er Ursula von der Leyen, Ylva Johansson og de andre virkelig i stand til at bilde sig selv ind, at de masseimporterede klaner fra Afrika og Mellemøsten, har tænkt sig at høre efter, hvad de siger og mener?

   Intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Det såkaldte land Afghanistan, har om noget åbenbaret, at nok så meget økonomisk og militær overlegenhed, ikke har større magt end vandråber på en rødglødende kogeplade overfor ånd og vilje.

   • Fordrukken Taber | 5. september 2021 ved 22:40 |

    Helt enig her, Margrethe. Jeg troede heller ikke, det ville komme til så fuldstændigt sindssyge forhold, som vi har nu, med et Vesteuropa i fuld selvdestruktion og opløsning og med en fornemmelse af at det er en “kontrolleret nedrivning” af vores civilisation og vore tidligere rettigheder, styret af EU kommissærer og toneangivende mennesker af forskellig slags i de absolut ledende kredse i EU og globalt. Men en kontrolleret nedrivning, som nu er kørt af sporet! Den nuværende situation er slem nok i sig selv. Men det nyeste- at hadet til egne hvide, kristne medmennesker nu også er brudt ud i lys lue blandt især de venstreintellektuelle, men også og især, blandt en enorm mængde almindelige borgere, som går fuldstændigt ind for censur, kønsforvirring, islam, racisme imod hvide og kristne (altså dem selv!), totalt medicinaltyranni og meget andet fra den værste totalitære skuffe, samt selvfølgelig en fuldstændig udviskning af historien, hele vores jødisk-kristne kulturbaggrund og -bagage… hvordan man vil skabe orden ud fra det nuværende kaos er svært at se. Det lader nærmest til at “eliten” har mistet kontrollen over situationen og at det nu løber løbsk mod bunden, med en fuldstændig katastrofe som det sandsynlige resultat. Jeg vil helst ikke tænke længere end det- det er dybt skræmmende..

 2. Kundby pigen?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.