”Fremad og aldrig glemme”…

”Antinazisme” er noget helt andet end at være imod nazisme, nemlig en overbevisning om, at nazisme er inkarnationen af alt ondt, og er man bare imod den, er man selv renfærdig og kan ikke gå for voldsomt frem. Medierne rapporterer nu om antinazisme i en nøddeskal: En 96-årig kvinde, der som 18-årig havde et sekretærjob i en tysk koncentrationslejr, skal nu for retten i Tyskland for medskyld i 11.000 mord.

Man kan spørge om, hvilke alternativer denne teenager havde i 1943, og hvilken forskel hun gjorde. Men mere interessante er jo dem, der i dag finder det rigtigt at sætte oldingen for retten. De inkarnerer omvendt den moderne tidsånd, der mener at have fundet ondskaben i et bestemt historisk fænomen og derfor forfølger det med en nådesløs ihærdighed, som repræsentanter for reelt lige så slemme fænomener er forskånet for.

Her tænker man jo først på kommunismen, men hvad med nutidens ansvarlige for islamiseringen? Konsekvenserne kan blive mere langvarige og fatale for Vesten end nazismen, men det kan indvendes, at der for de flestes vedkommende ikke var direkte folkemorderisk forsæt. En parallel til den aktuelle sag vil være, hvis man omkring år 2100 fører sag mod en, der nu er studenterpraktikant hos De Radikale. En formildende omstændighed er så, at vedkommende kun er mere indirekte skyldig i mord. Men omvendt jo heller ikke lever i et diktatur, hvor lydighedsnægtelse kan være dødelig, men ganske frivilligt og af aktiv overbevisning støtter det ”radikale” projekt.

Juridisk vil sager mod islamiserings-politikerne være vanskeligere end imod nazister, fordi de vitterligt var demokratisk blåstemplede. Det er paradoksalt folkets flertal, der har forrådt deres eget udgangspunkt og deres egnes fremtid. Men nazismen kom jo også til magten demokratisk legitimt og havde frem til de første krigsår utvivlsomt større tilslutning end de fleste demokratiske regeringer. Man kan argumentere for og imod, men selv er jeg nu ligeglad med at føre retssager mod oldinge, skulle de politiske vinde vende. Det føler jeg mig faktisk moralsk hævet over.  Og hævn er som regel kontraproduktiv. Blot sagen sejrer, kan den forgangne æras fiaskomagere gerne få lov til at dø i fred, dog også gerne foragtede og i skam.

3 Kommentarer på "”Fremad og aldrig glemme”…"

 1. Spørgsmålet er hvordan Danmark og Europa kommer til at se ud som resultat af det landsforræderi, der har været aktuelt i flere årtier nu. For uanset befolkningens opbakning, så er det stadig landsforræderi. Problemet er så også at der er så mange, der har svigtet at det vil være umuligt at stille alle for en domstol- det er for omfattende. Jeg tror tværtimod at man finder en måde at dreje sandheden på, så de samfundsbærende nationale, frihedsorienterede kræfter udstilles som de ansvarlige og ryddes af vejen, hvorved vi får det totale tyranni, for de er langt flere end os og de har vendt alle begreber på hovedet: Ret er uret. Frihed er ufrihed. Justits er antijustits. Sandhed er løgn. Og så videre.
  Før der bliver en eventuel modreaktion mod det, der foregår i øjeblikket, så vil det formentlig være for sent for dem, der har prøvet at holde fast i Danmarks identitet, frihed, eksistens og kulturgrundlag. Jeg kan ikke se, hvordan den nuværende udvikling skal kunne vendes indenfor en hverken overskuelig eller uoverskuelig fremtid. Tværtimod, så ser det i min dystopiske fantasi ud til at vi slet ikke har set det værste endnu og muligvis ender vi med at se tilbage på 2021 som “de gode gamle dage før samfundet blev et mareridt”. Jeg håber virkelig ikke at jeg får ret i denne mareridtstanke; men jeg kan ikke rigtig finde positive tegn nogensomhelst steder lige nu.. ALT går den forkerte vej og det går hurtigt.

   • Fordrukken Taber | 5. september 2021 ved 06:43 |

    Og her i Danmark er vi en af de største kandidater til at blive et af de bedste eksempler på The Great Reset’s lydige mønsterstater. Klaus Schwab og hans mange World Economic Forum- og andre globalistkolleger må gnide sig i hænderne og tænke at Die Dummen Dänen bare er for nemme at køre rundt med.
    En af hovedårsagerne til ar det globale tyranni har kunnet lade sig gøre, er, udover den vellykkede ensretning af folk i de vestlige lande til totalitær tankegang, som jeg ser det, at et stort antal af verdens førende firmaer og deres ejere har støttet op om projektet. Korruption er simpelthen blevet fremherskende. Et godt eksempel på det er coronarestriktions-pandemien; uden det moralske og demokratiske forfald ville det ikke have kunnet lade sig gøre at afskaffe de liberale vestlige demokratier og indføre de nuværende undertrykkende totalitære forhold, der er fremherskende i Europa og resten af den “frie” Verden, med forsamlingsforbud, politistatsforanstaltninger, forevisning af pas ved simple cafébesøg og meget, meget andet.
    Når sådanne ting kan lade sig gøre, hvordan vil det så ikke gå, når “woke”-ideologien fra de dybt radikaliserede USA-universiteter for alvor rammer os for fuld styrke i de kommende år??.. jeg tvivler på at man vil kunne genkende Europa om 10 år- eller overhovedet kunne kalde det Europa, når woke ideologi, masseindvandring og magtfulde totalitære globalistiske firmaejere har gjort deres arbejde færdigt..
    Jeg håber virkelig, jeg tager fejl. Det gør jeg virkelig. Men jeg KAN simpelthen ikke finde tegnene på at folk er ved at vågne op fra deres eget selvinducerede totalitære befolkningseksperimentsmareridt. For 80% af det her skyldes især Europas befolknings lede ved hele deres egen kulturbaggrund og især religion. Det her havde ikke kunnet lade sig gøre uden befolkningens afvisning af sin egen identitet og baggrund.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.