Rasmus Paludan på besøg i de arabiske og afrikanske byer Husby, Rinkeby, Tensta, Skärholmen, Fittja, Alby og Hallunda

Rasmus Paludan fra Stram Kurs besøgte i dag de arabiske og afrikanske byer Husby, Rinkeby, Tensta, Skärholmen, Fittja, Alby og Hallunda, der ligger rundt om Sveriges hovedstad Stockholm. Fire af stederne blev Rasmus Paludan evakueret. Så meget magt har de fremmede fjender i Sverige.


Mere her

Se også DF’er Erik Høgh-Sørensen i retten (retweet): ‘Den person, som lavede det oprindelige tweet, er hverken afhørt eller sigtet’

1 Kommentar på "Rasmus Paludan på besøg i de arabiske og afrikanske byer Husby, Rinkeby, Tensta, Skärholmen, Fittja, Alby og Hallunda"

 1. Sverige styrer direkte imod undergang. Sveriges immigrations-/udlændingepolitik er totalt ude af kontrol. Politikerne vil ikke kende sig ved det, og de fleste medier omtaler det nærmest ikke, og hvis endelig, så slet ikke noget med at det skyldes den abnormt excessive masseindvandring. Sverige synes mere og mere tabt i mange dele af det store land.
  Vores naboland og broderland, som er ‘kronen’ på den socialdemokratiske skandinaviske velfærdsmodel har gennem de senere år udviklet sig til migrations fatamorgana i svenskernes, de fleste egen selvforståelse. Hvorimod virkelighedens dagligdagsliv har udviklet sig til et regulært helvede hvori den etniske svenske befolkning må set sig fortrængt og underkastet især den middelalderlige islams lovreligion. Dette er bare et reelt faktum. Flere gange dagligt udsættes svenskerne for nærmeste terroragtige hændelser, hvor tilstandene nu er blevet så alvorlige at politi nu har erklæret Stockholm for ‘tabt’ til bandekriminalitet og alvorlige anslag.
  Se her: https://omni.se/stockholm-kraver-krismote-med-regeringen-staden-gar-inte-att-kanna-igen/a/oWkwEj.
  Langt de fleste danskere kan sikkert ikke identificere sig som tilhængere af eksplicit Alt-Right-ideologi hvori germansk stats- og racetænkning er det totalt dominerende.
  Netop Danmark syns – LAGOM (et indlæg ligen før dette)– mere som den rette betegnelse for at leve et moderat lykkeligt og afbalanceret liv ‘krydret’ ned i materiens substans, for komme det fremmed fjendtlige islamiske element til ‘livs’.
  Er eliten i Sverige ikke bare lidt meget hykleriske, selvgode og dobbeltmoralske ?
  Måske tager jeg fejl…Når Mathias Tesfaey nu taler ydre grænsemurer op i adskillige lande som Tyrkiet, Grækenland, Bulgarien, Polen og andre…eller er det kun af “5′ kolonne”‘ske dimensioner når alt kommer til at med at forsvar Danmark og det europæiske kontinent imod den islamiske fare ?
  PS Og nej langt de fleste danskere er IKKE racister, fremmedfjendske, homofobiske, antifeministiske eller voldelige. Danskerne gider bare IKKE at se ‘VORES’ samfund overtaget og destrueret af den middelalderlige lovreligion islam, som jo er en total uforenelig størrelse ifh.t vores protestantiske, nærmest naturreligiøse – asatro hedenske- nordiske samfund. Vi vil bare leve vores frie liv i fred, balance og lykkesaglighed langt imod nord.

  Her er en lidt sjov fortælling fra en dansk pølsemands-forretning i Japan, der har drevet den i adskillige år. Han kan slet ikke genkende det Danmark han forlod for år tilbage pga. den fuldstændigt ukontrollerede masseindvandring vi har haft. Japan har en langt mere restriktiv immigrations/udlændingepolitik end det ‘svage’ og ofte handlingslammede Europa har.
  Stof til eftertanke…
  Se her: https://www.youtube.com/watch?v=CsNB_g0EOKc&t=3s

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.