TV 2 Nyhedernes pakistanske journalist Simi Jan: Jeg skammer mig over at være dansker

Den muslimske nyhedsjournalist, Simi Jan, erklærer, at hun “skammer” sig over at være “dansker” på grund af situationen i Den Islamiske Republik Afghanistan.

Simi Jan er pakistaner og gik allerede som seksårig i koranskole. Hun taler flydende urdu og farsi, og hun kommer fra en fundamentalistisk klan, hvor faren planlagde at tvangsgifte Simi Jan i et shariaægteskab.

TV 2’s pakistanske reporter skammer sig over sit værtsland Danmark. Men er der noget at skamme sig over?

10.980 danske soldater har været udsendt i den primært humanitære mission i Afghanistan, hvor der er bygget broer, skoler og sikret uddannelse til undertrykte piger.

37 danske soldater ofrede deres liv i Afghanistan. Syv døde som følge af sygdom, ulykke eller anden skade i forbindelse med udstationeringen i det islamiske land. 214 danskere blev såret under udsendelsen til Afghanistan.

Mange danske soldater lever i dag med psykiske men efter Afghanistan-missionen – andre har begået selvmord.

Danskerne kan med rette skamme sig over den pakistanske velfærdsmigrant, Simi Jan.

*

Krænkede danskere kan klage til TV 2 Nyhedernes chef, Thomas Funding, på:

Mobil: 20243938
E-mail: thfu@tv2.dk

*

Se også Afghanistan og de mange nuancer af sort: “For al-Qaeda var terror aldrig et mål i sig selv…”

5 Kommentarer på "TV 2 Nyhedernes pakistanske journalist Simi Jan: Jeg skammer mig over at være dansker"

 1. Når dette kvindemenneske skammer sig over at være Danske, kan hun jo bare fise hjem til Opiums markerne. “Pakidulle”

 2. Denne pakistanske muslimske Simi kor(J)an er en af det mest fordrejende antivestlige journalistisk skamskrydende nyhedsformidlere hvad angår den totale ensretning af beskrivelse af forholdende i det nu faldene og kommende kalifat Afghanistan.
  Simi kor(J)an fremstår nærmest som en mægler i konflikten med enormt mange personlige interesser udi at redde det meste af hele befolkningen i Afghanistan. Alle de personlige beskeder hun får om at prøve på at redde den ene og den anden. Det stinker af personlig medfølese og ikke objektiv journalistisk formidling.
  Det hele foregår på et licens betalt statsmedie som TV2: Jeg har fået nok af den totale ensrettede skævvridning af beretningen i ‘evakuerings’ situationen dernede. Jeg har personligt ikke bedt om at min del af de betalte licenspenge til TV2 skal gå til at hele Danmark skal få en så ensidig og subjektiv dækning af de faktuelle forhold dernede. Det strider jo imod al objektivitet i at se hele perspektivet i situationen med at få mange – endnu flere – migranter op til Danmark, hvor de nu meget sandsynligt får både langvarige opholdstilladelser og mange også asyl velsagtens. Ja, og så skal mange danskere så til at leve et dagligt liv ude i virkelighedens verden med alle disse fremmede kultur-berigere dernede fra.
  Alt dette berører stort set ingen af nyhedsformidlingen i MSM.
  Folket vi danskere – bliver holdt hen og for nar igen igen igen.

 3. Hun behøver ikke at skamme sig på mine vegne, for jeg har praktisk taget ingenting tilfælles med hende.
  Og hvorfor startes der nu en Røde Kors-indsamling til Afghanistan med begrundelse i den afghanske “katastrofe”??!! Det her er jo netop ikke en katastrofe for afghanerne. De har fået netop det, de ville have- at de vestlige besættelsesstyrker forlader landet. De er blevet befriet!! Ovenikøbet af dem selv- nemlig andre afghanere. 99% af afghanerne går ind for sharia og nu får de sharia.
  Jeg kan slet ikke se problemet.
  Og jeg kan slet ikke se behovet for vestlig “humanitær” hjælp. Den vil fuldstændig sikkert ende i de efter vores mening “forkerte” lommer, medmindre “vi” styrer dem 100%. Og det gør “vi” ikke.
  Røde Kors burde have travlt med at samle ind til de hundredevis af millioner af kristne mennesker, der er udsat for voldsom forfølgelse, hovedsaglig fra muslimer. Men vi har jo travlt med at hjælpe vores fjender…

 4. ta at fuck af, for du er for grim til mig, og din mor er med på den værste……😬

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.