Muslim rejste til Danmark: Efterlod fire dage gammel baby i Afghanistan, så bedsteforældre kunne komme med til Danmark

Hvordan kan en mand rejse tusindvis af kilometer væk – med hustru og fire børn – og efterlade en fire dage dage gammel baby i det Talibanstyrede Afghanistan?

Her ses den 33-årige skolelærer Said, der lod sin nyfødte datter blive i Kabul, mens han selv fløj i sikkerhed mod Velfærdsdanmark.

Torsdag 19. august 2021 går Said, hans 27-årige kone, Gullseema, den syvårige søn Said (opkaldt efter faren, red.) samt tre døtre ombord på et dansk Hercules-militærfly i Kabuls lufthavn. De fire ældste børn er mellem et og syv år.

Flyet letter fra Kabul. Turen går mod det skatteyderfinansierede velfærdssamfund i Skandinavien.

Said drømmer om at få et hus, en bil og gratis uddannelse til sin store børneflok. Undervejs mellemlander den afghanske familie i den pakistanske by, Islamabad.

Said og hustruen Gullseema tager et kynisk valg. Det afghanske par efterlader deres få dage gammel baby i den Taliban-hærgede hovedstad, hvor islamister opretter checkpoints og lader sharialoven herske.

Fire dage før, søndag 15. august 2021, er datteren blevet født i familiens hjemby Jalalabad. Her har Said de seneste år undervist skolebørn i hjemlandets officielle sprog, Dari.

Said, konen Gullseema og de fem børn sætter kursen mod Kabul for at forsøge at komme til Velfærdsdanmark. Said har arbejdet for det danske militær for 11 år siden, men udnytter alligevel situationen.

Det er ikke første gang, at Said prøver at få fodfæste i Danmark. Den afghanske mand opholdt sig mellem 2015 og 2017 på fire asylcentre i Danmark.

Said var rejst til Danmark for sikre sig ophold, men blev i 2017 afvist af de danske udlændingemyndigheder, der ikke mente, at afghaneren var berettiget til asyl.

Afslaget førte Said ind i en depression og medfølgende medicinering. Det oplyser den afghanske mand.

I august 2021 er der mere held i asylsprøjten, da den muslimske familie bliver godkendt til et asylophold i Danmark. Et ophold, der er godkendt af den socialdemokratiske regering og et flertal af folketingets partier.

Said og hustruen Gullseema efterlader deres nyfødte baby i Kabul, selvom den lille datter er slemt medtaget og forkommen.

Under evakueringen i Kabuls lufthavn skubber en mand så kraftigt til hustruen Gullseema, at den lille baby kommer slemt til skade.

Formanden for ‘Refugees Welcome’ i Danmark, Michala Clante Bendixen, fortæller, at den fire dage gamle pige bliver “blå om læberne” og græder som “en vanvittig”.

Det afghanske forældrepar efterlader den nyfødte baby hos hustruen Gullseemas shariaklædte mor.

De to afghanere og deres fire børn flyver mod Danmark, mens babyen går en uvis skæbne i møde hos bedsteforældrene i Kabul.

I Danmark presser indvandrerbevægelsen ‘Refugees Welcome’ på, så de afghanske bedsteforældre kan få tilladelse til at rejse med babyen til Danmark.

Det lykkes foruroligende hurtigt. I første omgang tillader de danske udlændingemyndigheder kun den ældre bedstemor at rejse til Danmark – som ledsager af babyen.

Den ældre muslimske kvinde nægter. Hun kræver, at hendes ægtemand også skal til Velfærdsdanmark.

‘Refugees Welcome’-organisationen starter et nyt pres på de danske udlændingemyndigheder, der hurtigt giver efter.

Derfor sidder den shariaklædte bedstemor, bedstefaren og den nu 10 dage gamle baby på et fly, der forventes at lande i Københavns Lufthavn onsdag 25. august 2021.

Skolelæreren Said fortæller, at han arbejdede som tolk for det danske militær i 10 måneder tilbage i 2010. Det er på den baggrund, at det er lykkedes ham at få asyl til sig selv, hustruen, fem børn samt to svigerforældre.

En dansk tolk, der arbejdede for det danske forsvar nogle få måneder for 11 år siden – er blevet forvandlet til en asylbølge på ni mennesker, der nu skal have ophold i Danmark.

“Jeg vil ikke tilbage til Afghanistan. Jeg ser min fremtid her,” erklærer 33-årige Said.

*

Se også Aminata Corr om DR-serie: ‘I andet afsnit bliver Sascha penetreret af Natascha med en strap-on dildo’

7 Kommentarer på "Muslim rejste til Danmark: Efterlod fire dage gammel baby i Afghanistan, så bedsteforældre kunne komme med til Danmark"

 1. Sikke dog et røvhul, svinet skal sendes retur så er han hjemme ved det lort han har lavet.
  Han har jo også glemt den Abefarvede madras. Her hjemme er der kun Grisefarvede. ☻
  Gad vide hvornår Skatteyderne bliver møre.?

 2. Nu er 1.000 allerede ankommet til Danmark. Hvad bliver tallet efter familiesammenføringer? 10.000?

  Jeg vil snart overveje at flytte til Ungarn.

  • Jeg tror helt ærligt at det snart vil blive noget, som en hel masse danskere overvejer, for politikerne er tilsyneladende fuldstændig og aldeles opsatte på at importere så mange muslimer til landet at en afgørende ændring af landets demografiske profil vil være en kendsgerning allerede i løbet af de næste få år.

 3. Inden du gør det, skal vi lige have ryddet op på borgen.

 4. Danmark er stærkt på vej til at udvikle sig til en regulær ‘dumping container’, affaldsstation, for stort set alle tredje rangs – fail shit state – landes velfærdsmigranter.
  Når NGO’er og andre interesseorganisationer som dette ‘skod’ et af slagsen:
  Refugees Welcome -> https://refugeeswelcome.dk/ presser på og i den grad fuldstændig ‘tryllebinder’ de danske udlændingemyndigheder så udstilles hele den såkaldte ‘godhedsindustri på det skammeligste og fornedrende i deres iver efter at verden skal være helt uden grænser og ALLE skal ha’ ret til dette. Alle skal kunne slå sig ned, og bo overalt på kloden og tilgå andres landes livsgoder og fortræffeligheder der er opbygget igennem årtier/hundreder. Det ses overalt på kloden hvor man prøver at skabe multi-kulti-etniske samfund: Det fungerer slet ikke og fører kun til dysfunktionelle junglesamfund som f.eks. i vores nabo og broderland Sverige:
  Se her: https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE13221211/under-stefan-loefven-blev-folkehjemmet-sverige-til-et-junglesamfund/
  Indlægget her illustrerer med al tydelighed hvad denne evakuering af tidligere afghanske såkaldte hjælpere til de danske styrker, ambassadefolk, tolke mm. igennem de sidste ca. 20 år går ud på – nemlig KUN på en nævneværdig ting: At kunne opnå asyl og dermed stikke ‘snabelen’ lige direkte ned i det danske velfærdssystems mange skattefinansierede ydelser.
  Det samfund som det har taget generationer om at opbygge og fået til at fungere som et af verdens allerbedste, er nu ved at blive eroderet og falde fra hinanden med en hastighed som man bare for 5-10 år siden ville have troet slet ikke skulle være muligt.
  Man kan bare tænke sig den tanke hvordan det danske samfund vil se ud om 5,10, 20..30…50 år såfremt denne undergangsudvikling for den danske nation ikke snart vendes for alvor og får renset ud overalt !
  Hvor mange af de såkaldte ‘hjælpere’ der over tid ender i Danmark på ophold, og opnår asyl bliver nok sløret og hemmeligholdt for den danske befolkning.
  Men tallet er uden tvivl allerede på vej imod 1000…2000…5000…10.000…

 5. Beklager off-topic kommentaren her, men jeg har lavet lidt research omkring de meget omtalte daglige “coronavirus smittetal”.
  Jeg har benyttet 540-dags perioden fra man begyndte testene sent i februar 2020 og frem til og med den 20.august i år. Hver dag udføres der et antal tests for at konkludere, hvor mange mennesker, der er smittet med covid-19. Hvis vi tager antallet af positive daglige tests andel af det samlede antal prøver, så når vi frem til et procentvist antal smittede. Herefter kan man ved hjælp af simpel hovedregning (eller en lommeregner) finde frem til hvor mange mennesker i befolkningen, der må formodes at være smittet på ethvert givent tidspunkt. Og særligt interessant her: Hvor mange der ialt har været smittede.

  Danmarks befolkning er på ca 5,8 millioner (Danmarks Statistik 2020). Der er pr 20.august 2021 udført ialt 39.784.158 tests og 321.097 af dem har været positive (tal fra TV2s hjemmeside). Pr dag vil det give følgende tal: 73.674 testede og 594 positive.
  Gennemsnitligt har 0.87 % af testene altså været positive. Lad os for nemhedens skyld runde det tal ned til 0.8%.
  Nå, men konklusionen udfra disse tal er altså:
  At den gennemsnitlige “positiv”-procent pr dag i denne 540-dages periode har været 0,8%.
  Hver dag.

  Hvis vi så overfører de 0.8% fra prøverne direkte til at 0.8% af befolkningen derfor må formodes at have været smittet hver dag, (som gennemsnittet i testene har vist), så kan vi konkludere at på landsplan må ca 46.400 mennesker have været smittet- pr dag ud af befolkningen på 5.8 millioner.
  Det giver så et samlet resultat på:

  25.056.000 smittede danskere i løbet af disse 540 dage!

  Okaaay.. det lyder jo ikke helt realistisk. Måske har antagelsen om at 0.8%-gennemsnittet kunne overføres direkte til hele befolkningen været overdrevet? Det synes jeg egentlig ikke, der er nogen grund til at antage, men lad os bare komme med en ny antagelse; at tallet kun er 0.5% pr dag; hvad når vi så frem til? Ved 0.5% pr dag er antallet af nysmittede danskere i perioden: 29.000 pr dag. Og i løbet af de 540 dage? 15.660.000 smittede danskere..
  Nå.. men så lad os prøve at forestille os at smittetallet pr dag kun var 0.2%! Altså en fjerdedel af det tal, der er fundet i prøverne. Hvad når vi så frem til? 11.600 smittede pr dag i disse 540 testdage. Og det giver så?
  6.264.000 danskere smittet med covid-19 i perioden.. altså har alle danskere været smittede MINDST én eller flere gange??!..

  Er der andre end mig, der synes at noget slet ikke stemmer her?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.