Skattekronerne venter: Forældre efterlod nyfødt og tilskadekommen baby i AfghanistanDet giver løftede øjenbryn i dele af befolkningen, når der berettes om migrantmænd, der efterlader kone og børn i de muslimske lande, mens de selv rejser mod velfærdsydelserne i vesten.

TV 2 Nyhederne fortæller nu en historie, hvor den islamiske asylstrøms dunkle sider fremtræder endnu tydeligere.

Et muslimsk forældrepar med i alt fem børn har efterladt parrets nyfødte og svært forkomne baby i Afghanistan. Forældrene har ganske enkelt prioriteret egne behov.

“Den nyfødte datter blev mast i menneskemængden, blev blå om læberne og græd som en vanvittig,” fortæller organisationen ‘Refugees Welcome’.

Det danske militærfly afgår med de seks familiemedlemmer. Den tilskadekomne baby bliver i hovedstaden Kabul.

Afghanerne ankom til Danmark fredag, hvorefter de straks fik hjælp af skatteyderfinansierede Røde Kors-ansatte på et asylcenter i Nordsjælland.

Der er tale om tolken ‘Hector’, hans kone og fire børn på mellem et og syv år.

Undervejs har den muslimske familie fået rådgivning af formanden for ‘Refugees Welcome’, Michala Clante Bendixen.

Senest har Michala Bendixen og ‘Refugees Welcome’ presset på for, at den afghanske tolks mor og far skal flyves til Danmark – sammen med babyen.

Resultatet er, at i alt ni mennesker fra den afghanske familie snart kan tage ophold i Danmark. Én lokalansat afghaner – i form af tolken Hector – kan altså meget vel munde ud i, at i alt ni afghanere får ophold i Danmark.

Den islamglade TV 2-journalist Rasmus Tantholdt og übervenligboen Michala Clante Bendixen har lanceret ‘den efterladte baby’-beretning som en solstrålehistorie.

I virkeligheden får danskerne et indblik i en kynisk kultur, hvor voksne prioriterer sig selv over en hjælpeløs og forkommen baby med blå læber.

Integrationsydelse, førtidspension og muligheden for at udbrede islam i et kristent-sekulært land kan være en stærk motivationsfaktor.


Se også Skattefinansieret Pride-hysteri: Folketinget, Forsvaret, Rådhuse – “Vi propaganderer… helt åbenlyst.”

4 Kommentarer på "Skattekronerne venter: Forældre efterlod nyfødt og tilskadekommen baby i Afghanistan"

  1. Politikerne har intet lært af 2015. De fortsætter med at importere problemer i stor stil. Europa VIL bare begå selvmord.

    • Det kunne godt se sådan ud, desværre.
      Hvis det her fortsætter i den nuværende fart, så kommer Europa til at blive skueplads for ufattelige voldeligheder fremover, når muslimerne kæmper mod både hinanden og de “vantro”; kulturmasochismen og den generelle moralske og menneskelige forfald er åbenbart så fremskredet at vi som befolkning og kontinent ikke står til at redde. Det er endnu en europæisk tragedie. Og ganske som før så kommer vi til at trække resten af Verden med ned i mareridtet..

      • Ja, præcis. Mange glemmer jo, at de ikke bare hader os vantro. De hader skam også hinanden. Så det bliver en spændende fremtid med sunni, shia og andre berigelser.

  2. Pigebørn regnes for ingenting, ikke noget nyt i denne historie.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.