Sztuka polityczna: 30 dages Facebookkarantæne for at poste Globo.omo-flag

Facebook har tildelt en bruger 30 dages karantæne for at poste et foto af fire sammensyede Progress Pride-flag, der skal udstilles på en udstilling – Sztuka polityczna – om politisk kunst i Warszawa i Polen. Ifølge Facebook overtræder det firedobbelte Progress Pride-flag Facebooks regler om “farlige personer og organisationer”.En ucensureret version af værket kan ses herunder:

Også nedenstående Pride-flag udløser Facebookkarantæne:

Journalist Kalinka Aaman Agger fra Berlingske har skrevet om fremkomsten af Progress Pride Flag her.Se også Sztuka polityczna: Aleksy Wójtowicz kommenterer globohomo-flag

3 Kommentarer på "Sztuka polityczna: 30 dages Facebookkarantæne for at poste Globo.omo-flag"

 1. Jeg fatter ikke at der ikke er flere, der vil deltage i min facebook-boykot 🤔🧐✊
  Jeg boykotter facebook og de andre politistats-censurmedier indtil de retter ind efter mine krav, som er: Ingen censur, ellers bliver vi væk.
  Sådan!!! 🤙🤙✊✊✊✊✊✊
  Så kan de lære det.

  Håber at andre vil være med. Jeg kan ikke se anden løsning end en folkelig boykot af disse venstreekstremistiske medier, der påvirker verden i en stærkt totalitær retning.

  • har ikke været på fjæset siden 2016, blev træt af al den tid jeg brugte på det, plus deres lorte censur

   • Fordrukken Taber | 23. august 2021 ved 23:51 |

    Sådan der!!! ✊
    De skal bare boykottes indtil de begynder at bløde voldsomt fra pengepungen. Kan ikke se anden løsning. Har forøvrigt svært ved at tro på facebooks påståede glimrende regnskabstal ved seneste kvartalsregnskab, når man tænker på hvor mange brugere de har censureret væk, især i USA; jeg har den teori at mange millioner brugere derovre allerede nu har erkendt at boykot af de monopolistiske sociale medier er den eneste svar på hvordan man fjerner censuren. Folk må bare leve uden sociale medier. Hvis vi er mange nok, der boykotter, og gør virksomheder opmærksom på at vi boykotter SoMe, så begynder firmaerne også at fjerne deres annoncer, kampagner og konkurrencer fra dem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.