Skandale: TV 2 Nyhederne kalder muslimsk migrant fra Afghanistan for ‘dansker’

Hver dag kæmper danske journalister for at nedbryde dansk kultur og Danmarks grænser. Onsdag nåede den kulturradikale kamp et nyt lavpunkt, da TV 2 Nyhederne betegnede en velfærdsmigrant fra Afghanistan som ‘dansker’.

Det mest grinagtige er, at den muslimske indvandrer kalder Afghanistan “mit land”, når han skriver indlæg på Facebook.

Den statsansatte TV 2-journalist holder mikrofonen i strakt arm, da journalisten interviewer 27-årige Khaja Tamim Sedeqi, der er født i Afghanistans hovedstad Kabul i foråret 1994.

Senere udfører Sedeqi-klanen et af de berygtede asyl-svindelnumre, der skal skaffe hele familien til Danmark.

Det berygtede asyl-trick går ud på at sende mandlige klanmedlemmer i forvejen, der så kan påberåbe sig ‘familiesammenføring’ – i henhold til FN’s konventioner – hvorefter den danske stat henter hele familien til Danmark.

Khaja Tamim Sedeqis far rejser i forvejen, og han baner vej i det naive danske asylsystem. Senere bliver Khaja Sedeqi og hans søskende familiesammenført med faren i Danmark.

I 2012 opgiver Khaja Tamim Sedeqis forældre og søskende deres permanente opholdstilladelse i Danmark og flytter tilbage til Kabul. Alt ånder fred i den islamiske republik, men den dengang 18-årige Khaja Tamim Sedeqi bliver af uransagelige grunde i Danmark.

Det er hovedrystende, at asylansøgere på den måde selv kan bestemme om, de vil returnere til hjemlandet, når der er mulighed for det.

Khaja Tamim Sedeqi påstår, at hans familie oprindeligt flygtede fra Afghanistan. Men det ligger fast, at hovedparten af hans familiemedlemmer kan returnere til hjemlandet i 2012.

Senere tager Khaja Tamim Sedeqi på ferie i hjemlandet og besøger familien og sine yngre søskende i Kabul.

Hvorfor fik Khaja Tamim Sedeqi lov til blive i Danmark, når han kunne rejse på sommerferie i Afghanistan?

Svaret giver måske sig selv. Dengang var det en regering, der bestod af Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre, der havde magten i Danmark. Grænserne stod – og står – pivåbne for rejselystne velfærdsmigranter.

Khaja Tamim Sedeqi fortsætter sit bizarre asylophold, og han nyder velfærdsgoderne i Danmark – blandt andet gratis uddannelse – mens hans familiemedlemmer har en hverdag i Kabul.

Khaja Tamim Sedeqi åbner flere virksomheder under sit ophold i Danmark. I 2019 overtager den afghanske indvandrer en tvivlsom virksomhed fra nogle andre migranter, der blandt andet sælger helium og tøris. Firmaet hedder Nitrogen Nordic, men har tidligere gået under navnet Ørestad Car Wash.

I indvandrerkredse er det uproblematisk, at firmaer rummer både salg af tøris og ydelser som bilvask.

Khaja Tamim Sedeqi overtager kontrollen over den mærkværdige virksomhed i februar 2019. Allerede i oktober 2020 begynder en tvangsopløsning af tøris-firmaet, der ender i en konkurs i sommeren 2021.

I dag ejer Khaja Tamim Sedeqi et telefonfirma. En populær virksomhedsprofil blandt muslimske migranter i Danmark.

Khaja Tamim Sedeqi udviser mange tegn på islamisk radikalisering. Den afghanske muslim citerer blandt andet koranvers på Facebook, og han sender røde hjerter, når han ser en burkaklædt islamist.

Khaja Tamim Sedeqis store drøm er en verdensomspændende ‘revolution’, hvor alle verdens ledere skal afsættes. Retorikken vækker gyselige minder om den islamiske revolution i Iran.

Khaja Tamim Sedeqis hadske tone kammer ofte over. Han kalder eksempelvis Dansk Folkeparti for “det klammeste & mest racistiske parti”.

Faktisk truer Khaja Tamim Sedeqi med at flytte væk fra Danmark i sommeren 2015, da Dansk Folkeparti får mange stemmer til folketingsvalget. De muslimske trusler bliver ikke til noget, og Khaja Tamim Sedeqi bliver boende i Danmark.

Ved samme lejlighed betegner han sit danske værtsfolk som “dumme kartofler”.

Khaja Tamim Sedeqi raser mod de danske politikere. Han kalder den danske indvandrerpolitik for idiotisk og irrationel. En svada, der kommer fra en muslim, der har fået hele sin klan familiesammenført i Danmark.

Khaja Tamim Sedeqi ryger op i det røde islamiske felt og kalder folketingspolitikeren Naser Khader for en “abe og røvslikker af USA” på de sociale medier.

Afghanske Khaja Tamim Sedeqi sviner også den tidligere Nye Borgerlige-kandidat Anahita Malakians til. Den afghanske migrant bruger den misogyne betegnelse ‘kvindemenneske’ – og ydmyger eks-politikerens datter.

Både Naser Khader og Anahita Malakians er forhadte i migrantmiljøerne, fordi de taler imod islams indflydelse. Naser Khader er døgnbevogtet af PET-livvagter, fordi islamister truer med at slå ham ihjel.

Det er nærmest standardretorik hos islamister at tordne mod USA og vestlige nationer. Heller ikke her skuffer Khaja Tamim Sedeqi.

“Tag din kondolence, pak den godt og grundigt sammen, og gem det et sted hvor solen ikke kan skinne! …Det her er terror,” raser Khaja Tamim Sedeqi mod den amerikanske præsident.

I forbindelse med folketingsvalget i sommeren 2019 kalder Khaja Tamim Sedeqi de over 60.000 danskere, der stemte på Stram Kurs for ‘analfabeter’ og ‘hulemennesker’.

Det underfundige er, at i Khaja Tamim Sedeqis hjemland Afghanistan er det ikke ualmindeligt, at folk bor i huler eller lerhuse. Mange afghanere er desuden analfabeter, der hverken kan læse eller skrive.

Omvendt kalder Khaja Tamim Sedeqi Enhedslistens tidligere partiledere, Pernille Skipper og Johanne Schmidt-Nielsen, for “skattebasser”. Den yderste venstrefløjs leflen for muslimske indvandrere bærer frugt.

I sommeren 2021 breder Taleban-regimet sine shariavinger udover Afghanistan. Khaja Tamim Sedeqi kontakter en jurist for at få hjælp til at hente sine muslimske familiemedlemmer tilbage til Danmark.

Khaja Tamim Sedeqi fortæller, at han er desperat for at få sin familie “hjem”. Den muslimske bosætter benytter pludselig betegnelsen “hjem” om det kristen sekulære Danmark.

I sommeren 2019 benævnte Khaja Tamim Sedeqi ellers Afghanistan som “mit land”. De opportunistiske velfærdsmigranter vælger deres ord med uklædelig omhu.

Khaja Tamim Sedeqi etablerer en pengeindsamling, hvor overskuddet går til hans afghanske landsmænd. Der bliver allerede delt penge og kontanter ud til borgere i Afghanistan.

Det er som altid de vestlige lande, der får skylden for Afghanistans ulykker.

I august 2021 raser Khaja Tamim Sedeqi: “Vi bliver svigtet gang på gang.”

I juli 2016 er tonen noget anderledes fra Khaja Tamim Sedeqi: “Lad mit land og andre lande være i fred.”

Det muslimske hykleri er bundløst!

Khaja Tamim Sedeqi bliver aldrig ‘dansker’, lige meget hvor mange TV 2-journalister den afghanske indvandrer får mobiliseret.

*

Se også Byretsdommeren, der dømte Messerschmidt, nærer dybt forankret antipati mod Dansk Folkeparti og Morten Messerschmidt

7 Kommentarer på "Skandale: TV 2 Nyhederne kalder muslimsk migrant fra Afghanistan for ‘dansker’"

 1. TV2 er en enestående dygtig indoktrineringskanal, hvor det nye globalistiske verdenssamfund, “Alt det, vi deler”-slogan i bedste World Economic Forum-stil kører, med 24/7/365-propaganda.
  De statskontrollerede TV-kanaler kører løs med globalistisk propaganda for skatteydernes penge året rundt, og udgifterne for skatteborgerne bare stiger og stiger.

 2. Medierne tilpasser begreberne frit efter deres dagsorden. Nu kalder Berlingske personer, man ønsker at fremstille som misliebige, for “Paludan-segmentet” – eller er det Paludan, man ønsker at stemple via ren verbal Guilt by Association?

 3. Det er en skandale, at danske statsansatte journalister ikke foretager den mest basale baggrunds-research. For velfærdsmigranternes hykleri skriger gang på gang til himlen. Godt arbejde, Uwe Max!

 4. Bevis på Muslimsk Indavl.:

  https://hodjasblog.one/tucker-fbi-vidste-at-ilhan-omar-var-gift-med-sin-bror/

  Tucker: FBI vidste at Ilhan Omar var gift med sin bror
  Tucker reagerer på nye beviser, som FBI kendte til Ilhan Omars ægteskab med bror
  New York Post’s Miranda Divine slutter sig til ‘Tucker Carlson Tonight’ for at diskutere detaljerne i rapporten

  Se videoen 3 min 12 sek
  ja det er til at overkomme.☺

 5. Afghanske Khaja Tamim Sedeqi burde i sagens natur sættes på et af de flere evakueringsfly retur til Afghanistan. Han er ikke dansker og bliver det aldrig. Han kunne sagtens skabe sig et velfungerende liv nede i det nu sandsynligvis nye kalifat med taleban som ledere i Afghanistan. Alt det svindel med at søge asyl, hvor de bundløst naive udlændingemyndigheder i Danmark jo nærmest ‘hopper’ på alt det ynk og grådfydte kvaler som bliver lukket ud af disse middelalderlige hule-mennesker fra deres ‘fail state’ tredjerangslande.
  Det ender desværre ofte med at de så får tildelt opholdstilladelser og asyl måske ikke lige med det samme, men over tid. Og så ender flere af dem så på tålt ophold på et udrejse-center hvor de så ikke kan sendes hjem fordi det vurderes at det er ‘alt’ for farligt. Det rene ynk igen igen.
  vad det egentlig vil sige at være etnisk dansk, er efterhånden blevet et begreb og udspændt med elastik metermål. Hvor alngt skal man gå tilbage i generationer og hvor mange af forældrene skal være født i Danmark.
  Danmarks Statistik har nyere forskning omkring indvandringen og hvordan man på forskellig vis definere hvad det vil sige at være en efterkommer og ‘dansker’.
  Der er rigtig mange måder at opgøre sådan en etnicitets opgørelse på.
  Se her: https://www.dst.dk/da/Statistik/Publikationer/VisPub?cid=29447
  Ferie: Hvis man kan rejse hjem på ferie i det landet man flygtet fra, så skal den danske stat slet ikke bekymre sig mere om at om give disse migranter ophold og underhold.
  I år er den helt galt med f.eks. alle de tusindevis af migranter fra Balkan(tidligere ex-Jugoslavien som Bosnien, Kosovo etc.) der er rejst hjem på ‘ferie’ i meget lange perioder. En stor del af disse bidrager slet ikke til det danske samfund men sidder bare og suger den af på labben på store sociale ydelser. Sådan udspiller forholdende sig rent praktisk i virkelighedens verden i Danmark i langt flere tilfælde end man sådan lige tror er det faktuelle men slet ikke forholder sig sådan i realitete.
  Specielt her i år lige på bagkanten af Corona-krisen. Så skal enormt mange af de fremmede vi har boende hjem på ferie i mange uger/måneder i de lande de er migreret fra i sin tid for enten at passe en eller anden virksomhed i det pågældende land eller ned i en decideret feriebolig.
  Det er helt sygt og nedværdigende at skulle se på hvordan det danske veldfærdssystem i den grad bliver udnyttet og nærmest ‘voldtaget’ på det groveste i stor skala af mange af disse fremmede mennesker vi har boende i tusindetals.
  Nok er nok! De skal ikke være her længere men sendes hjem til de lande stammer fra længere er den bare ikke.

 6. Jeg kender ikke Abefarvede Danskere, kun grisefarvede. ØF Øf

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.