Chefredaktør Lars Trier Mogensen: Bringer fake news om skandaledommer i Morten Messerschmidt-sagen

Chefredaktøren fra mediet Føljeton, Lars Trier Mogensen, forsøger at kloge sig på den verserende sag om den DF-hadende byretsdommer Søren Holm Seerup, der dømte Morten Messerschmidt med piber og trommer.

Lars Trier Mogensen er kendt som en stærkt venstreorienteret journalist, der anskuer verden med ræverøde briller. Chefredaktøren slipper heller ikke godt fra sin såkaldte ‘nyhedsanalyse’ af Messerschmidt-sagen.

Føljetons Lars Trier Mogensen fremdrager nogle eksempler, der påviser, at byretsdommer Søren Holm Seerup tilsyneladende har været inhabil, da han dømte Messerschmidt.

Den bedrevidende Lars Trier Mogensen beskriver et far-søn forhold mellem dommer Søren Holm Seerup og den påståede ‘søn’, Jakob Seerup. Problemet er, at det er falske oplysninger.

Jakob Seerup er IKKE Søren Holm Seerups søn. 45-årige Jakob Seerup er lillebror til den 52-årige Søren Holm Seerup, der er dommer i Retten i Lyngby.

Lars Trier Mogensen skriver ord og vendinger som “dommerfar”, “far til søn” og “sønnen svarer straks”.

Lars Trier Mogensen kloger sig med andre ord på dommer-skandalen i Morten Messerschmidts retssag uden at ane, hvad der er op eller ned i sagen. Lars Trier Mogensen beviser, at hans politiske analyse er skrevet, selvom han har et helt overfladisk og fejlagtigt indtryk af sagen.

Jakob Seerup er – udover at være bror til den berygtede byretsdommer – museumsinspektør på Bornholms Museum. Hans fulde navn er Joen Jakob Seerup.

Jakob Seerup er kendt som en arrig modstander af både Dansk Folkeparti og Morten Messerschmidt. For eksempel har Jakob Seerup kaldt Dansk Folkeparti for et “nationalsocialistisk parti”, og han forbinder dermed DF til Adolf Hitlers naziregime.

DF-haderen Jakob Seerup kommenterer ofte emner i dansk politik og sender hadefulde stikpiller til Dansk Folkeparti. Storebror Søren Holm Seerup bakker ofte op med ‘Facebooklikes’ eller opmuntrende kommentarer.

Føljetons chefredaktør Lars Trier Mogensen laver ikke basal research, før han fatter sin forudindtagede pen.

I virkeligheden sætter Lars Trier Mogensen spot på mediefolkenes dovenskab og løgnagtige tilgang til deres modstandere på højrefløjen.

*

Kritiske journalister kan kontakte den dovne chefredaktør her:

Lars Trier Mogensen, Føljeton

Telefon: 5380 9025
Mobil: 2835 6583

E-mail: lars@foljeton.dk

*

Se også Randers: 67-årig integrationslærer dømt for dødstrusler mod Støjberg, “Du er den største racist i DK..”

2 Kommentarer på "Chefredaktør Lars Trier Mogensen: Bringer fake news om skandaledommer i Morten Messerschmidt-sagen"

  1. Disse mennesker går ikke så meget op i nøjagtige oplysninger, det, der er vigtigt for dem, er at have kontrol med narrativet. Og det har de 100%. Alternative mediers oplysninger, der er bedre researchet (se bare på Uwes artikler her) dæmoniseres og de journalister, der laver bedre research end mainstream-pressens koryfæer, udsættes konstant for personlige angreb og for at være uvederhæftige. Den gamle taktik med at angribe andre mennesker for nøjagtig det samme, som man selv bedriver, virker stadig. Og resten klarer censuren og indoktrineringen.

  2. Jeg har aldrig hørt om dette medie eller denne dovne “journalist” før. Der kan ikke være mange læsere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.