Afghanske migranter: Gentager politikerne flygtningemareridtet fra 2015?

12. august 2021 præsenterede den socialdemokratiske regering en asylaftale, hvor myndighederne ville hente i alt 200 afghanere til landet.

Syv dage senere – 19. august 2021 – landede et specialfly med 320 afghanere i Københavns Lufthavn. Afghanerne har arbejdet for de danske myndigheder. Oven i dette tal skal sandsynligvis lægges de ansattes familiemedlemmer.

De 320 afghanske migranter er kun relateret til denne ene flyvning. Både før og efter er der landet fly med afghanere i lufthavnen i København.

Det samlede antal afghanere er lige nu mørkelagt for befolkningen.

De danske politikere er tilsyneladende ved at åbne grænserne på vid gab, som det skete under den katastrofale migrantstrøm på motorvejene i 2015.

Regningen for de sociale ydelser, udbredelsen af islam og sharia samt den øgede kriminalitet som følge af migrantstrømmen fra Afghanistan får danskerne først senere.

*

Se også Lang detaljeret artikel om voldsramt kvinde i Ude og Hjemme: Intet om den afghanske gerningsmand Sulaiman Mizan

1 Kommentar på "Afghanske migranter: Gentager politikerne flygtningemareridtet fra 2015?"

  1. Politikere og kulturmasochister er fuldstændig opsat på at sætte slutspurten ind, så de én gang for alle får så meget fart på befolkningsudskiftningen at de i deres livstid kan opleve det dejlige, inkluderende og tolerante globale samfund, hvor alle går rundt og krammer hinanden i deres fælles dejlighedsstemning.. hele verden kommer til Vesten, det bliver én stor fest…

    Når de så vågner op og finder ud af, hvad de har skabt, så er det for sent for os andre. Eller rettere sagt, det har været for sent for os andre i lang tid efterhånden. Det bliver først for sent for de naive kulturmasochister, når Vesten som sådan bryder helt sammen, for kulturmasochisterne sidder stadig næsten 100% beskyttet i deres velstående boligområder, hvor næsten ingen kulturfremmede kommer..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.