TV 2 Nyhedernes muslimske journalist Simi Jan græder over Afghanistan

Det var ikke muligt for den pakistanske nyhedsjournalist Simi Jan at holde tårerne tilbage, da hun onsdag rapporterede fra Kabul – hovedstaden i Afghanistan.

Mellem tårer og gråd fortæller nyhedsreporteren Simi Jan, at hun taler lokalsproget i Afghanistan, og at hun derfor har et særligt nært forhold til den muslimske befolkning.

Muslimske journalister har tilsyneladende en særlig medfølelse over for deres religiøse fæller. Simi Jan gik allerede i koranskole som seksårig, og hun kommer fra en fundamentalistisk klan, hvor faren forsøgte at gennemtvinge et tvangsægteskab.

De islamiske følelsesnyheder er nu for alvor kommet til det statsejede medie TV 2.

*

Se også Fjordman: The Disaster in Afghanistan

3 Kommentarer på "TV 2 Nyhedernes muslimske journalist Simi Jan græder over Afghanistan"

 1. Opinions-magerne er nu i NÆSTEN samme katastrofestemning over Afghanistan, som de var over USA, da Trump vandt valget (første gang)… Skulle Simi Jan græde, burde hun i øvrigt gøre det konstant over sit eget Pakistan https://tfipost.com/2021/08/pakistan-only-wants-to-massacre-hindus-in-afghanistan/

 2. Hvis man har den- forøvrigt meget fremherskende holdning rundt omkring- at “vi” ikke skal blande os i muslimske landes samfundsstruktur og bedrive “nationbuilding”, så er den totale tilbagetrækning fra Afghanistan en rigtig god idé. Ron Paul har forfægtet dette argument i hele sin politiske karriere.
  Tilbagetrækningen virker lige nu som et kæmpe nederlag, både for USA og for Vesten. Og alle de penge, man har brugt på at opbygge demokrati og demokratiske institutioner i landet må siges at være tabt. For demokrati og menneskerettigheder lader rent faktisk til at være fuldstændig uinteressante størrelser for afghanerne. Mennesker som os, der kommenterer her på FS, er nok ikke specielt overraskede over dette. Men for det store befolkningssegment, der til daglig går rundt og tror at folk i muslimske lande går rundt og hungrer efter de samme friheder, som folk i Vesten har taget for givet i mange, mange år, så er det en chokerende opvågnen, når det viser sig ikke at være tilfældet. Personligt har jeg på nuværende tidspunkt svært ved at vurdere om tilbagetrækningen er en god idé- umiddelbart, og uden at tænke over konsekvenserne, synes jeg faktisk principielt set at det her er det rigtige at gøre.
  Det er nu, vi får svaret på om USAs nye politik med ikke at spille World policeman, kan komme til at virke. Personligt ved jeg ikke rigtig. Et eksperiment som dette ville have større succesmuligheder under en præsident Trump. Lige nu er det svært at vurdere om den amerikanske administration (og her nævner jeg med vilje ikke Biden, for det virker ikke til at være ham, der tager beslutningerne) overhovedet har nogensomhelst mennesker, der har tænkt nogetsomhelst igennem. De har mere travlt med at gennemføre det globale biostatsdiktatur og fjerne borgerrettighederne i USA samt gennemføre den venstreekstreme samfundsorden, som de tilsyneladende rekordmange amerikanerne, der “stemte” på Biden i november, jo lige pludselig går ind for, med “grøn omstilling”, “antiracisme”, “inklusion”, “diversitet”, “klimaforandringsafgifter” og hvad man ellers kan ruinere befolkningen med.. begreber, som jeg tror at også afghanerne sagtens kan leve foruden..
  Og det er efterhånden et af de helt store problemer med “vestlige” værdier; de er ikke særlige vestlige mere. Hvor man før i tiden gerne ville tale om den personlige frihed, tolerance, demokrati og borgerrettigheder som salgsargumenter for den amerikanske “way of life”, så er disse argumenter idag fuldstændig forsvundet og erstattet med de førnævnte “nye normal”-argumenter. Problemet er bare at disse begreber intet har med personlig frihed, tolerance, demokrati og borgerrettigheder at gøre- tværtimod. Man må konstatere at USA har mistet kompasset og indtil de finder det tilbage, så vil landet være en negativ faktor i verdenssamfundet. Det samme kan desværre hævdes for Vesteuropas vedkommende..
  Vi lever i en fuldstændig sindssyg tid. Alt er vendt op og ned. Vesten befinder sig i dyb, dyb eksistentiel krise og før vi finder tilbage til de værdier, som gav en positiv effekt på vore samfund, så glider verden stille og roligt ned ad glidebanen mod katastrofen- igen.

 3. Det gode og fantastiske hvide mands vesten som vi kendte ‘engang’ er desværre nok for evig og altid nu ved at bevæge sig imod den endegyldige afslutning. Ikke nok med at vi bliver befolkningsudskiftet i stor skala af det totalitære islam i disse år, ‘udrydder’ vi også os selv inde i vores hjerner rent ideologisk. Ja, for hvad er vores værdier egentlig mere når vi ikke rigtig kan udleve dem helt og aldeles ? Det er dystre dystopiske horisonter der venter os den hvide så før overlegne race i vesten…
  Det totale og fatale kollaps i et lyntempo i Afghanistan, efter de vestlige militære enheders nærmest flugt over plankeværket udstiller vel egentlig BARE at vi IKKE mere kan udbrede vores hellige egentlige ‘værdier’ som demokrati, frihed, kønslighed, verdslighed, diversitet etc. etc. mere.
  Nu må det være slut med alle disse utopier om at gå ud i disse for os så fremmede og forskelligartede dele af verden og ‘præge’ og redde dem til omvendelse over imod vores eget værdisæt. Det går bare ikke. Vi er nærmest til grin i store dele af verden som f.eks. Kina, Rusland, Afrika.
  KINA står nu klar, som den helt store spiller, i kulissen og tripper for at komme ind og overtage ‘scenen’ i Afghanistan. Og den er nu for alvor blevet ‘sat’.
  Måske kan kineserne langt bedre end os alt for borgerrettighedskæmpende værdi-tabere fra vesten få succes med at ‘vende’ det nu taliban styrede i’SLAM’istiske over på deres side med deres ligeså iboende komplette totalitaristiske ideologi.
  Vi hænger nu direkte på afgrundens rand i vesten… og med de forestående valg i de to største europæiske lande Tyskland og Frankrig indenfor ca. et halvt års tid, så ser det endnu mere dystopisk ud. Hvis de op imod fem milioner flygtninge/migranter får ‘lov’ til både legalt med også illegalt at få ophold i Europa så ender vi direkte nede i afgrundens dyb – og så er det endegyldigt slut for det hvide menneskes overherredømme i eget ‘hus’, og den totalitære i’SLAM’istiske ideologi overtager, vinder og udrydder os hvide mennesker -> borgerkrig(e) og undergang.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.