En ulykke kommer sjældent alene: Naser Khader smidt ud af Det Konservative Folkeparti og terror-niecen i retten

Den muslimske folketingspolitiker, Naser Khader, blev onsdag smidt ud af Det Konservative Folkeparti efter anklager om grove sexovergreb, der er fremsat af en række kvinder. Blandt andet i artikler på dr.dk.

En svensk kvinde hævder, at hun blev voldtaget af Naser Khader på et iskoldt betongulv, og en dansk kvinde beretter om ufrivillige sædsprøjt fra den arabiske indvandrerpolitiker, der endte i kvindens ansigt.

Ekskluderingen af Naser Khader kommer kun seks dage efter, at hans 23-årige niece, Aya Al-Mansi, tog plads på anklagebænken i Retten i Glostrup.

Her er Khaders unge familiemedlem anklaget for at støtte og fremme terrororganisationen Islamisk Stat. I praksis betyder det, at den unge indvandrerkvinde var medlem af terrorbevægelsen Islamisk Stat.

23-årige Aya Al-Mansi er ligeledes anklaget for at have lokket sin lillesøster, Al-Amira Hiba Al-Mansi, til at rejse til Syrien og støtte Islamisk Stat.

Den muslimske terrorist, Al-Amira Al-Mansi, blev i 2019 sammen med tre andre idømt tre års fængsel for at have forsøgt at rejse til Islamisk Stats kalifat i Syrien.

I 2016 drog Khaders dengang 18-årige niece, Aya Al-Mansi, til Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat.

Abdulkadir Cesur blev dømt i en terrorsag i Bosnien sammen med “svenskeren” Mirsad Bektašević kaldet Maximus.

Anklagemyndigheden fortæller, at Aya Al-Mansi angiveligt har været i kontakt med terroristen Abdulkadir Cesur – også kendt som ‘Bilvaskeren fra Bursa’.

Abdulkadir Cesur blev i en terrorsag fra Sarajevo i Bosnien idømt seks år og fire måneders fængsel. I sagen blev Cesur og en svensk-bosnisk mand anholdt i en lejlighed i Sarajevo, hvor der var både våben og sprængstoffer.

Palæstinenseren Fady Mohammad, der blev dømt for terror i 2019. Syrienblog skriver følgende om Fady Atef Mohammad: Fady Atef Mohammad (født 16. oktober 1988), palæstinenser fra Libanon. Har bopæl på Muldager 24, stuen th. i 2700 Brønshøj sammen med Safa Al-Båsha. Han er kendt under dæknavnene “Carlos Frost”, “Abu Ubeida” og “Abu Ubaydah”. Han har været erhvervsaktiv med Fady Holding ApS (CVR: 38419897) og Waqt ApS (CVR: 38420550) på Islandshøjparken 17, 2. th., med Jala Nezami samt virksomheden Shyny ApS (CVR: 38891073), der alle er under tvangsopløsning. Han har tidligere været aktiv med SOS KIOSKEN (CVR: 35901094) på Nørregade 3 i Ringsted, der er ophørt, og Spoton Taxa IVS (CVR: 39574764), der er under konkurs. Inden anholdelsen i september 2018 arbejdede terroristen Fady Atef Mohammad som adjunkt ved Copenhagen Business Academy på Nansensgade 19 i 1366 København K. Fady Mohammad var gode venner med terroristen Mohammed Basil El-Cheikh Hassan, bedre kendt som “Basil Hassan” med dæknavnet “Abu Hani al-Lubnani” hos Islamisk Stat. De mødte angiveligt hinanden i kantinen på DTU i 2007, hvor Fady Mohammad læste til eksportingeniør, og hvor terroristen Basil Hassan læste til bygningsingeniør. I 2014 fik terroristen Fady Mohammad ransaget sit hjem på grund af sin relation til terroristen Basil Hassan, der havde dækadresse hos ham, efter at terroristen Basil havde forsøgt at likvidere Lars Hedegaard. Under retssagen kom det også frem, at terroristen Fady Mohammad har samarbejdet med organisationen “De Humanitære Hjerter” med terroristen Ali Daghim i spidsen, og at han har været i Syrien i 2013 i den forbindelse. Terroristen Fady Mohammad rejste fra København til Istanbul 26. juni 2013 og retur 5. juli 2013. Til e-mail adressen fpvmodel@gmail.com har terroristen Fady Mohammad kommunikeret om, at IS-terroristen Basil Hassan havde bestilt en Hugin II UAV 2.6 for i alt 611 USD til Muldager 24, stuen th. i 2700 Brønshøj, hvor terroristerne Fady Atef Mohammad og Basil Hassan delte folkeregisteradresse. Terroristen Fady Mohammad har altså løbende hjulpet IS-terroristen Basil Hassan med at facilitere dækadresse og bestille de dronedele, han ønskede i Syrien.

Terrorsagen mod Naser Khaders syriske familiemedlem trækker også tråde til den såkaldte ‘dronesag’. I den sag blev en muslim, Fady Mohammed, idømt fire et halvt års fængsel.

Naser Khaders nieces telefon og terroristen Fady Mohammed har, ifølge de danske myndigheder, været på det samme netværk og den samme forbindelse til internettet.

Anklagemyndigheden og politiefterforskerne forbinder også to andre muslimske terrorister til den verserende sag mod 23-årige Aya Al-Mansi.

Terroristen Abdul Basit Abu-Lifa, der senere skiftede navn til det jødiskklingende Isaac Meyer.

Det drejer sig om muslimske Isaac Meyer, der tidligere gik under navnet Abdul Basit Abu-Lifa. Han blev af Højesteret idømt syv års fængsel i en sag kaldet ‘Terrorsagen fra Glostrup’. Den anden person er ‘Danny Bak’ – der også kendes under navnet Abu Omar. Flere terrorister fra Danmark har skiftet navn de seneste år.

Både Danny Bak / Abu Omar og Isaac Meyer / Abdul Basit Abu-Lifa er internationalt efterlyst af dansk politi for at have tilsluttet sig Islamisk Stat. Meget tyder på, at Abdul Basit Abu-Lifa er død. Abu-Lifa stod, inden han tilsluttede sig Islamisk Stat, bag et voldeligt overfald på digteren Yahya Hassan på Københavns Hovedbanegård.

På Aya Al-Mansis computer har politiet fundet billeder, der forestiller bevæbnede niqab-klædte kvinder samt en lille pige med Islamisk Stats flag. Der er også dukket en collage med billeder af Islamisk Stats leder op – samt et pas fra Islamisk Stat.

Der er fundet mobilbeskeder fra Naser Khaders niece, der mere end antyder et medlemskab af Islamisk Stat.

“Jeg er inde, I kan ikke gøre mere,” skriver Aya Al-Mansi til sin terrordømte lillesøster, da hun tilsyneladende befinder sig i Islamisk Stat. Og mobilbeskederne fortsætter:

“I kan ikke få mig tilbage, det eneste, I får ud af det, er, at kuffar kan spore mig,” skriver Khaders niece.

Kuffar betyder ‘vantro’ og er den betegnelse, som muslimer blandt andet bruger om den kristne værtsbefolkning i Danmark.

Naser Khaders niece nægter alt. Hun hævder, at hun har besøgt en kæreste og er rejst rundt i Tyrkiet og Egypten.

Politiet kan ikke finde én eneste besked eller e-mail mellem Aya Al-Mansi og den påståede kæreste – selv om der ligger mange tusinde beskeder på kvindens telefon og computer. Det er heller ikke lykkedes at fremskaffe et foto af den tilsyneladende imaginære kæreste.

Naser Khaders islamist-niece blev anholdt tirsdag 7. juli 2020 klokken 17.15 i Københavns Lufthavn, da hun rejste ind i Danmark fra Tyrkiet. Syriske Aya Al-Mansi har været varetægtsfængslet frem til den igangværende retssag.

Der forventes en dom i retssagen mod Naser Khaders niece sidst i august. I lignende terrorsager er der tidligere givet mellem tre og seks års fængsel.

De danske myndigheder har ikke prøvet at fratage Aya Al-Mansi sit danske statsborgerskab, da den muslimske kvinde alene har dansk statsborgerskab, fordi hun har frasagt sig muligheden for at få et syrisk statsborgerskab.

Det er i dag kun muligt at fratage et statsborgerskab fra eksempelvis en muslimsk terrorist, hvis den fremmede fjende har mere end et pas.

I februar 2019 fratog Storbritannien under stor mediebevågenhed en kvindelig IS-terrorist sit britiske pas. Kvinden ville reelt blive statsløs, men de britiske myndigheder påpegede, at IS-terroristen bare kunne søge et statsborgerskab i hjemlandet Bangladesh.

De danske myndigheder er mere ydmyge over for islamiske terrorister og henviser til de forkætrede FN-konventioner.

Alt i alt vælter problemerne ned over Naser Khader i disse dage

Den arabiske velfærdsmigrant er utilfreds med udsmidningen fra Det Konservative Folkeparti, og han antyder, at han vil hive både kvinder og medier i retten, fordi de har berettet om Khaders påståede sexovergreb, voldtægt samt uvelkomne sædafgang.

Naser Khader har ikke kommenteret sin nieces igangværende terrorretssag.

*

Se også Michael Bjerring – homoseksuel ‘normkritisk’ skolelærer: “Jeg vil gerne rykke holdninger.”, “… vil udfordre normerne”

4 Kommentarer på "En ulykke kommer sjældent alene: Naser Khader smidt ud af Det Konservative Folkeparti og terror-niecen i retten"

 1. Mon ikke Khader, Hegaard og Østergaard skulle gå sammen om et nyt parti? Liderlig Alliance.

  • Jeg har en stærk opfordring til Naser Khader: Hop ind i Stram Kurs, Her er der redelige mennesker og der er heller ikke forvirrede kvindfolk, som fortryder sex med År tilbage.
   SvansePartiet (De Konservative med det glatte hoved som boss) har aldrig været til noget.!

 2. Naser Khader: Den udstødte velfærdsimmigrant må efterhånden være en ny kærkommen tilgang hos det nye multi-kulti-transgender ‘antiracistiske’ og klimaansvarlige parti:
  DeFrieGrønne med Sikandar Siddique(politisk leder afstammende fraPAK’istan)
  Gu’ ved om de begge har dobbelt statsborgerskab ?
  Naser Khader se her: https://friegronne.dk/
  Så ville du have prøvet hele paletten af partier i folketinget. (Ironi kan forekomme)

 3. En alt for sen beslutning fra de Konservative. Med de voldsomme beskyldninger, der er fremkommet mod Khader, må man undre sig over at ledelsen i partiet ikke tidligere har tænkt at det vist er bedst at lade ham gå. Men det er et meget typisk billede på den inkonsekvens, der eksisterer blandt Christiansborgs politikere; typisk set er de som hellige køer, urørlige for befolkningen og uden for rækkevidde for retssystemet medmindre de bryder den uskrevne lov: Du skal ikke kritisere masseindvandringen eller endnu værre; angive islam som årsag til problemer i samfundet. Og her var Khader jo ikke helt fin i kanten med sin islam-kritik og dermed sine trosfæller, så måske var det her en fin lejlighed for partiledelsen til at slippe af med en mand, der afslørede for mange ting om islams sande natur? Og så kan Konservative nu køre videre i deres interne konkurrence med Venstre om at være det parti, der er bedst til, mest overbevisende, at benægte islams negative effekt på det danske samfund..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.