En usædvanlig muhamedansk hyldest til Muhammedtegner Kurt Westergaard og Jyllands-Posten

Fatih Berk, der ifølge sine Facebookoplysninger er elektriker hos El-Rossen Aps, hylder netop afdøde Kurt Westergaard og Jyllands-Posten for at have publiceret Muhammedtegningerne i september 2005. Læs Fatih Berks opsigtsvækkende kommentar her.

En parafrase over Fiskeren og Kurt Westergaards Muhammedtegning.

Se også I 1683 blev en muhamedansk angrebsstyrke slået tilbage udenfor Wien. I dag bliver byen erobret indefra.

1 Kommentar på "En usædvanlig muhamedansk hyldest til Muhammedtegner Kurt Westergaard og Jyllands-Posten"

  1. Tvivler på at islams fremmarch skyldes andet end tidens almindelige anti-friheds trend blandt de ledende politiske og økonomiske kredse. Af en eller anden grund har eliten kastet sin kærlighed på islam, måske fordi de tænker at det er en filosofi/ideologi, som giver fuldstændig og totalitær kontrol over udøveren af den, i modsætning til samtlige andre religioner, fordi islam er et samfundssystem mere end en religion.
    En ret nærliggende tanke.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.