I 1683 blev en muhamedansk angrebsstyrke slået tilbage udenfor Wien. I dag bliver byen erobret indefra.

11. og 12. september 1683 blev en muhamedansk angrebsstyrke slået tilbage udenfor Wien. Det var dengang. I dag bliver byen i stedet erobret indefra. Her et billede fra det lokale supermarked i bydelen Ottakring, hvor vi har lejet en lejlighed. En bydel, hvor østrigerne sandsynligvis (snart) er i undertal. Skiftet ud med folk fra muslimske lande og Balkan.


Se også Lorry kalder venstreradikal, der hjælper Paludan-angribere for ‘Nørrebro-beboer’, ‘beboer i området’

2 Kommentarer på "I 1683 blev en muhamedansk angrebsstyrke slået tilbage udenfor Wien. I dag bliver byen erobret indefra."

  1. Det anede mig nok at det stod slemt til i Wien. Vi er på vej til at blive internt fordrevet på vores eget kontinent og så længe vi ikke selv gør noget ved det og heller ikke har ønsket om det, så fortsætter det her lige ned i h……

  2. Man oplever det overalt i nord/vest/syd-Europa.
    I næsten alle danske byer, at den etniske (danske) del af befolkningen er ved at komme i undertal i mange områder. Selv i sparsomt befolkede områder i Norge, ser man at de fremmede er blevet meget dominerende i mange henseender.
    Det er accelereret helt vildt de seneste 5-10 år med de fremmedes ‘overtagelse’ og besættelse i mange segmenter af samfundslivet.
    Hvordan ser det så ikke ud om 5, 10… 30 år ???
    Ren dystopi -> direkte undergang for den hvide original befolknings ‘Lebensraum’.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.