Nye Borgerliges spidskandidat Philip Brandt kritiserer coronavaccine til børn: Bortvist af partiledelsen

Nye Borgerliges spidskandidat til folketings- og kommunalvalget, Philip Brandt, har fået nok af Sundhedsstyrelsen direktør Søren Brostrøms kampagne for at få mindreårige skolebørn til at modtage coronavaccinen.

Torsdag aften kaldte Nye Borgerliges spidskandidat på Bornholm derfor Søren Brostrøm for en ‘morder’ og ‘et korrupt møgsvin’, fordi sundhedsdirektøren, trods kritik fra erfarne børnelæger, vil vaccinere raske børn, der ikke er i Covid-19-farezonen.

Det farverige frisprog blev for meget for Nye Borgerliges partiledelse, der straks fratog Philip Brandt hans folketingskandidatur og krævede, at han trak sig fra efterårets kommunalvalg.

“Partiets pressechef, Lars Kaaber, har anmodet mig om at trække mig fra mit kandidatur. Det har jeg i al fordragelighed sagt er fint nok for mig. Så må vores veje skilles, hvis man ikke er enige om linjen, og det er vi ikke,” siger Philip Brandt.

Beslutningen om at vaccinere danske skolebørn er særdeles omstridt.

Formanden for de danske børnelæger, Klaus Birkelund Johansen, undsagde i juni 2021 Sundhedsstyrelsens og Søren Brostrøms beslutning om at coronastikke mindreårige børn:

“Jeg havde personligt ønsket, at man ville undlade at træffe beslutningen om at gøre det nu,” udtalte Klaus Birkelund Johansen.

Modstanden fra de bekymrede børnelæger kommer dels på grund af manglende data og dels af Sundhedsstyrelsens kontroversielle begrundelse, der bryder med princippet om, at en vaccination som udgangspunkt skal beskytte den vaccinerede.

De danske myndigheder vil reelt vaccinere børn med en uprøvet vaccine for at beskytte voksne borgere.

Dette fik Philip Brandt op i det røde felt, fordi han mener, at det er forkasteligt at udsætte danske børn for unødige sundhedsrisici.

“Jeg ville provokere folk til at tænke over tingene. Jeg tager ikke et eneste ord i mig igen. Det var efter grundig overvejelse, at jeg valgte at skrive det. Jeg er godt klar over, at det er stærke sager. Mit ærinde var at sende et vink med en vognstang til mit eget parti,” siger Philip Brandt.

Nye Borgerliges ledelse lytter ikke til dets coronakritiske spidskandidat, der nu står uden en politisk fremtid i partiet.

“En ting er at være uenig i partiets coronapolitik. Det er, hvad det er, men den her slags udfald, mod en embedsmand eller enhver anden, er helt væk,” siger et magtfuldt medlem af kandidatudvalget i Nye Borgerlige.

*

Læs mere om Nye Borgerliges pressechef Lars Kaaber, der prøver at kontrollere partimedlemmernes tøjvalg.


(Foto: Søren Brostrøm modtager sit coronastik)

8 Kommentarer på "Nye Borgerliges spidskandidat Philip Brandt kritiserer coronavaccine til børn: Bortvist af partiledelsen"

 1. Generelt er det et problem, at partierne håndhæver en ret klinisk udtryksmåde fjernet fra folks hverdagsudtryk. Der udspiller sig en ritualiseret pænhed blandt beslutningstagerne, der ikke giver plads til den ærlige og spontane vrede, som det også bør være muligt at stemme på. Men denne folkelige strømning sorteres væk inden valgdagen af folkestyrets akilleshæl, partierne, fordi man helt er holdt op med at skelne mellem “verbalekstremisme” og fysisk vold. Resultatet bliver i virkeligheden, at man får begge dele.

  • Fremragende analyseret, Buhl. Og selvfølgelig kunne den pæne Vermund ikke acceptere så voldsomme gloser. Voldsomme udtalelser må ikke forekomme, uanset om de er berettigede. Sandheden er uvæsentlig- pænheden står over alt.
   Alle partier er efterhånden fuldstændig renset for alt andet end pænhedsudtalelser og hvis en politiker endelig hidser sig virkelig op over noget, så plejer det at være befolkningens “beskidte” sprog.
   Men denne sag dækker også over en meget værre kendsgerning; at “vaccinerne”- eller skal vi kalde dem ved deres rigtige navn: De eksperimentelle genterapibehandlinger- efterhånden er et tvangsprojekt. Hvis ikke folk lader sig stikke, udelukkes de i første omgang fra en række samfundsfunktioner. Og i anden omgang fryses de fuldstændig ud. Man kan spørge sig selv:
   Hvad er formålet med dette vanvittige test-, coronapas- og vaccineapartheidsamfund? For vi er faktisk i en situation, hvor alle, der betragter sig selv som sårbare og har måttet ønske en “vaccination”, har modtaget den. Man kunne uden problemer genåbne samfundet 100% og det kunne man også have gjort for flere måneder siden! Alligevel fremturer politikerjuntaen med en temmelig ildevarslende udtalelse som “Coronapasset er en vigtig del af fremtidens samfund”.
   Politikerklassen er blevet en selvstyrende enhed, uden respekt for befolkningen og de love, der skal forestille at beskytte befolkningen. Den er nu bare et stykke modellervoks i politikernes hænder efter afskaffelsen af Grundloven og indførelsen af Epidemiloven- en lov, der suspenderer Grundloven på ubestemt tid, fordi politikerjuntaen ikke under nogen omstændighed bil slippe deres nye, fuldstændig uindskrænkede magtbeføjelser og status som totalherskere over en sagesløs og rettighedsløs befolkning, der nu ikke kan gøre andet end at vente på nye ordrer fra den almagtsudøvende junta. Og befolkningen har det åbenbart fint med det. Ved næste valg stemmer den igen på de samme partier, der har valgt den totalitære vej som den vej, Danmark skal køre på i fremtiden. God fornøjelse..
   En anden ting ved denne sag bekræfter forøvrigt en af mine mange tanker, jeg har gjort mig omkring vores særlige uskrevne regler her i Danmark: Det er at sammenligne med landsforræderi, hvis man hidser sig op, som denne mand har gjort. Som dansk mand må man ikke hidse sig op. Det er en langt større forbrydelse end voldtægt og røveri. Så bliver man udstødt af samfundet. En dansk mand skal være blød, svag og medgørlig. Hvis ikke han/hun er det, så er han “udansk” og står til udstødelse. Det er lige netop sket i denne sag og bekræfter bare mine formodninger- både om Danmark som sådan, men også om det regime af “pænhed”, som Pernille Vermund ikke kan undvære- for det, der driver hende, er ambitioner om magt og medindflydelse i politikerjuntaen, ikke at genoprette det danske civile samfund.

 2. NB er snart fortid.

 3. Jeg har sgu ikke haft en rolig stund eller en ordentlig nattesøvn siden det gik op for mig, at det hæmningsløse monster, danskerne har stemt til magten, nu går målrettet efter at samtlige børn og unge skal ha’ dødssprøjten. Er det først den dag, danskerne står på kirkegården for at begrave egne børn og børnebørn, de fatter, hvad det er, de bevidstløs har været medvirkende til?

  Der er INGEN som i INGEN faglig begrundelse overhovedet for at udsætte det store flertal for dette vaccinevanvid. Og da slet ikke børn og unge, som er mindre truet af SarsCov2 end en typisk sæsoninfluenza. Hvad er der i vejen med den her nation af infantiliserede psykopater?

  De akutte vaccineskader, vi hører om nu, er det rene ingenting ved siden af de senskader, der kommer væltende de næste 1- 5 år, ifølge nogle af verdens førende – men censurerede – eksperter på området.

  Sundhedsstyrelsen følger ikke engang deres egne retningslinjer for vaccinering af børn, hvor der blandt andet står:” Sundhedsstyrelsens udgangspunkt er, at sygdommen skal være alvorlig for det enkelte barn og derfor vigtig at forebygge.” Ja men det er jo ikke alvorlig og slet ikke for børn!

  https://www.sst.dk/da/viden/vaccination/fakta-om-vaccination/indfoerelse-af-nye-vacciner

  Der er tale om – ikke en vaccine – men en helt ny genterapeutisk injektion på forsøgsstadiet, med mRNA, der går ind og får vores egen celler til at producere det spikeprotein, som vores immunforsvar skal genkende SarsCov2 på. De uhyrlige og dødelige skader, som mikroskopiske tromboser, der sætter sig i kapillærerne og langsomt, men sikkert fremprovokere hjertestop er blot én af de uhyggelig mange bivirkninger, som de uafhængige kritikere peger på. Lyt selv til hvad de siger. Hvis bare en femtedel af de skader, de frygter vil komme efterfølgende, bliver en realitet, så er vi seriøst på røven!

  Her er et lille udpluk at gå i gang med, når det gælder kritiske røster.
  Den tyske professor Dr. Sucharit Bhakdi, er altid god at begynde med. Han forklarer det, så alle kan være med.

  Velbekomme:

  https://rumble.com/vjow2d-proof-that-puts-an-end-to-the-sars-cov-2-narrative-professor-sucharit-bhakd.html

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/05/28/how-covid-vaccines-can-cause-blood-clots.aspx

  https://rumble.com/vk894g-dr-michael-yeadon-a-final-warning-to-humanity.html

  https://swebbtv.se/w/622e090c-6aa1-4ef6-97d5-7e16e95b1ecc

  https://uncoverdc.com/2021/05/31/vaccine-expert-warns-we-made-a-big-mistake/

  Dr. Peter McCullough
  https://odysee.com/@jermwarfare:2/Peter-mccullough:f?src=embed

  Luc Montagnier:

  https://odysee.com/@thisweekinfascism:3/Luc-Montagnier-vaccines-creating-variants:4

  Thomas Soltau

  https://www.bitchute.com/video/7NyuqN7Bkv50/

  • Og læg dertil at corona og influenza stadig af politikerjuntaen er klassificeret som “alment farlige” sygdomme, på niveau med pest og ebola; at intet tyder på at juntaen vil ændre på den klassifikation foreløbig- og det mest skræmmende er vel egentlig at afskaffelse af den personlige frihed, forsamlingsfriheden samt borgerrettighederne er noget, som næsten hele Folketinget har kunnet enes om, med voldsom begejstring.. og holder fast ved.
   Jeg ved ikke hvorfor: Men afskaffelsen af muligheden for at gå på café eller restaurant uden betingelser eller godkendelse fra politikerjuntaen er noget, jeg har følt komme i lang tid. Jeg har en god ven, (pensioneret læge), som jeg taler (eller rettere talte, for nu mødes vi ikke mere pga restriktionerne) en del med på kaffebarer rundt omkring, og på et tidspunkt fortalte jeg ham at jeg havde på fornemmelsen at hvis det stod til politikerne så skulle man fremover ikke bare kunne mødes og sidde og snakke frit mere.
   Jeg fik hurtigere ret end jeg troede…
   Jeg kan forøvrigt varmt anbefale Thomas Aastrup Rømers netside og nyhedsbrev, hvis man vil opdateres på coronarestriktions-vanviddet med kronologiske gennemgange af politikerjuntaens og sundhedsfascisternes seneste handlinger. Fremragende analyser af Rømer.

 4. Men er Philip Brandt så klar til at tage den nødvendige konsekvens og stille op for eller stemme på Stram Kurs i stedet? Jeg tvivler.
  En interessant nyhed i forbindelse indenfor coronarestriktions-samfundets modstandere.. Folkepartiet JFK21 har fornylig udsendt nogle mails til læserne af deres nyhedsbrev. I disse mails kan man bla læse om “Eisenhowers dødslejre”, omhandlende tyske fanger i amerikansk fangenskab under og efter 2.Verdenskrig- og så selvfølgelig et emne, jeg har ventet på, de ville tage op- som ville afsløre deres holdning til Israel! Og det var NØJAGTIG som jeg havde ventet. Udover historien om de amerikanske fangelejre (som vel er ret velkendt, de tyske fanger blev behandlet rigtig dårligt og ufatteligt mange døde i de amerikanske, franske og sovjetiske lejre), så var der- naturligvis, fristes jeg til at sige- en historie om hvordan Rothschild-familien fik USA til at blande sig i 1.Verdenskrig på allieret side. Simpelthen. JFK21 angiver ikke kilden til denne påstand, de refererer den bare som om det var den skinbarlige sandhed.
  Tillykke til JFK21; de har nu valgt side i en historisk konflikt samt sluttet sig til de mange Israel-hadende organisationer og får nu en masse fans på den venstreekstremistiske side af det politiske spektrum; nemlig blandt nazister og kommunister/socialister, der så godt som alle hader Israel, samt selvfølgelig muslimerne.
  Jeg kan derfor kun opfordre alle til at sky JFK21 som pesten fra nu af; et parti, der ellers har en hel del fornuftige programpunkter i deres partiprogram, men som nu har føjet sig selv til den særdeles lange liste over bevægelser, som har valgt den forkerte side i kampen for frihed og vestlige værdier, samtidig med at de har fået en del nye fans i det totalitære segment..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.