Nettos regnbuelykke: Medarbejder råber ‘fucking bøsse’ efter kunde

De svovlende gloser blev leveret med indvandreraccent, da en butiksansat fra Netto gik amok sent fredag aften 16. juli 2021. Det var blandt andet de homofobiske skældsord ‘fucking bøsse’ samt den sexistiske kvindebetegnelse ‘lille luder’, der blev råbt efter en kunde foran discountsupermarkedet på Gefionsvej i Helsingør.

“Fuck din mor,” råber Netto-medarbejderen efter kunden, der svarer med tilsvarende ukvemsord. I indvandrerkredse er det meget brugt at svine sine modstanderes mødre til, når klankulturen overophedes.

Vidner fortæller, at den involverede kunde (der også talte med indvandreraccent) havde stjålet fra butikken, og at den Netto-ansatte indvandrer har en ledende rolle i butikken på Gefionsvej. Disse oplysninger er ikke bekræftet.

Netto og ejerne i Salling Group driver nogle af de mest politisk korrekte virksomheder i Danmark. Hos Netto fejrer man eksempelvis hvert år ‘pride’ og hylder homoseksuelle og transpersoners liv med regnbueflag og regnbueprodukter. Der er tale om det sædvanlige venstreorienterede hykleri. På den ene side vil Netto og Salling Group spinde guld på de homoseksuelle og mangekønnedes rettigheder. På den anden side ansætter man i høj grad medarbejdere med baggrund i kulturer i Stormellemøsten og Afrika, hvor man foragter homoseksualitet og råber ‘bøsse’ som et skældsord efter kunderne.

Det er ikke noget særsyn, at se Netto-ansatte med islamiske tørklæder og korankultur i baglommen.

Fredag aften blev Nettos hykleri udstillet, da en indvandrermedarbejder i Netto-uniform gik amok foran supermarkedet i Helsingør. ‘Din fucking bøsse,’ råbte Netto-indvandreren, så det gjaldede i tusmørket i Helsingør.

Netto er i sandhed regnbuefolkets ‘gode venner’, der spreder multikultur med deres skriggule dagligvarebutikker.

*

En video af optrinnet kan ses i gruppen Patrioterne Går Live

2 Kommentarer på "Nettos regnbuelykke: Medarbejder råber ‘fucking bøsse’ efter kunde"

 1. Man skal holde sig langt væk fra discountbutikker. Det er nemlig ikke kun priserne, der er discount..

 2. En ganske alm. indkøbstur til en NETTO forretning sådan en dag sidst på ugen ud på eftermiddagen er den RENE ‘kulturberigende’ oplevelse.
  Hylede og skrigende indvandrer-unger, der ter sig som det passer dem, uden hensynstagen til nogen som helst, og med deres forældre fuldstændig ligeglade og travlt beskæftiget oppe ved kasserne, hvor de slet ikke kan forstå at de altså skal betale for varerne, som de har lagt på kassebåndet. Køerne oppe ved kasserne bare vokser og vokser, og irritationsmomenterne ‘topper’
  Man står oftest og har mest lyst til at tage den allernærmeste flugt-udgang.
  Personalet er som oftest totalt ligeglade med takt-og-tone i butikkerne, de er oplært i dansk supermarkeds bedste multi-kulti stil og mind-set, hvor man ligefrem forherliger masseindvandringen og dennes fantastiske mangfoldighed.
  Man ser og oplever det overalt i discountbutikkerne. Man føler sig ofte i mindretal som et hvidt menneske iblandt en hel masse kulørte skabninger.
  Sådan har helt alm. hverdagssituationer efterhånden udviklet sig til i Danmark.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.