Voldtægtssagen fra Store Heddinge – syriske migranter sigtet for voldtægt af mindreårig dansk pige

Jeg har fået tilsendt disse oplysninger fra, hvad jeg vurderer som, en valid kilde, der overværede grundlovsforhøret mod tre mænd fra Syrien, der er sigtet for voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje mod en 14-årig etnisk dansk pige:

“Retten i Roskilde

Tre mænd fra Syrien blev onsdag klokken 14.30 fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, sigtet for voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje af en 14-årig etnisk dansk pige i Store Heddinge søndag aften.

Ramadan Hussein

22-årige Ramadan Hasan Hussein var iført en sort T-shirt, shorts og klipklapper. Han var muskuløs, havde sort gedeskæg og sort hår. Han sad roligt med en hvid kop i hånden. Han smilede flere gange undervejs. Ramadan Hussein blev anholdt allerede natten til mandag. Han havde tidligere fået anholdelsen opretholdt i tre døgn.

Hassan Ibo

21-årige Hassen Ibo kom smilende ind i retten med en Faxe Kondi i hånden, iført en hvid T-shirt og sorte bukser. Hassan Ibo har en tatovering på armen. Han talte flydende dansk. Han var blevet anholdt klokken 03.45 efter at have været efterlyst. Han hyggesnakkede med en ældre kvindelig betjent, der sad ved siden af ham i retten, hvor han ivrigt fortalte, at han har brugt over 36.000 kroner på at tage kørekort. På trods af den nylige anholdelse midt om natten for voldtægt af et mindreårigt barn, var den voksne flygtning fra Syrien helt afslappet og betragtede nysgerrigt pressen i retslokalet.

24-årige HBA blev ført ind i retten i et fast greb af en kvindelig lyshåret betjent. Han er en lille spinkel fyr på 24 år, der var iført rød T-shirt og sort kasket. HBA blev anholdt klokken 11.15. En arabisk tolk var også mødt i retten, men HBA forlangte en kurdisk tolk, da han angav, at han ikke forstår arabisk. Da forsvareren ville prøve at skaffe en kurdisk tolk i stedet, viste det sig imidlertid, at HBA kun forstår arabisk. Til sidst accepterede HBA alligevel den arabiske tolk.

Efter en times ventetid begyndte grundlovsforhøret i Roskilde klokken 15.25, hvor anklager Thomas Rasmussen fra Midt- og Vestsjællands Politi læste sigtelsen op for dommer Christian Schrøder. En 14-årig etnisk dansk pige skulle søndag være tvunget ind i en bil og kørt til en adresse på Algade i Store Heddinge, hvor hun angiveligt blev afklædt og tvunget til at yde oralsex i halvanden time, inden hun formåede at flygte fra de tre syriske flygtninge. Politiet har videoafhørt pigen over to timer, men inden afhøringen skulle afspilles, valgte dommeren at lukke dørene og bortvise pressen. Efterfølgende blev de tre syrere løsladt, men sigtelsen er opretholdt, og anklagemyndigheden har kæret kendelsen til Østre Landsret.

Det viste sig, at forsinkelsen på en time skyldtes, at dommeren i Roskilde samme dag var travlt beskæftiget med grundlovsforhør i en helt anden sag, hvor den sigtede ifølge infoskærmen i retten også bar et mellemøstligt navn. Vedlagt er billeder af henholdsvis Hassan Ibo og Ramadan Hasan Hussein. Jeg har ikke hidtil fundet billeder af HBA.”

*

Kilden er efter min vurdering valid. Men vær opmærksom på, at de pågældende KUN er sigtet i sagen (der er altså ikke faldet dom).

*

Der har de seneste måneder været en lang række sager, hvor syriske migranter er blevet dømt for voldtægt af unge danske piger

UPDATE Hassan Ibo og Ramadan Hussein er blevet varetægtsfængslet af Østre Landsret

2 Kommentarer på "Voldtægtssagen fra Store Heddinge – syriske migranter sigtet for voldtægt af mindreårig dansk pige"

 1. 24 NYT er ved at være noget politisk korrekt lort:

  “14-årig pige frihedsberøvet og seksuelt krænket – nu er der nyt
  18. juli 2021 24NYT Kriminalitet, Tophistorie
  Østre Landsret har lørdag bestemt, at to af de tre mænd, der er sigtet for at have frihedsberøvet og seksuelt krænket en 14-årig pige i Store Heddinge i søndags, skal varetægtsfængsles. Midt- og Vestsjællands Politi har allerede igen frihedsberøvet de to mænd, som søndag vil blive fremstillet i retten i Roskilde med henblik på fastsættelse af fristen for varetægtsfængslingens længde.”

  Her nævnes der ikke noget om hvad det er for nogle abekatte der står for ugerningen.
  Folk gider ikke at have noget med 24 NYT at gøre. De vil hvad klar melding.

  • Jydepotten er det somme politiske korrekte lort.
   https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE13139065/dommer-har-faengslet-to-maend-for-voldtaegt-af-en-14aarig-pige/
   18.07.2021 KL. 12:20
   Dommer har fængslet to mænd for voldtægt af en 14-årig pige
   De to mænd blev i første omgang løsladt i byretten, men siden besluttede landsretten, at de skulle fængsles.
   To mænd på 21 og 22 år skal sidde varetægtsfængslet i foreløbig fire uger i en sag om voldtægt af en 14-årig pige på Stevns.

   Det har Retten i Roskilde søndag afgjort, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

   Onsdag blev de to mænd sammen med en 24-årig mand løsladt i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde.

   Anklagemyndigheden kærede afgørelsen til landsretten, der lørdag besluttede, at de to yngste skulle varetægtsfængsles. Løsladelsen af den ældste blev stadfæstet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.