Mette Frederiksens virusekspert Allan Randrup Thomsen: Danskere skal presses til coronavaccination

Det danske samfund er i stigende grad blevet forvandlet til et totalitært styre under den igangværende coronakrise.

Nu erklærer et medlem af den socialdemokratiske regerings ekspertgruppe for coronavirus, at den danske befolkning skal presses og tvinges til at modtage de bivirkningsfyldte Covid-19-vacciner, der er en del af myndighedernes massevaccinationsprojekt.

Allan Randrup Thomsen, professor ved Københavns Universitet, mener, at coronapasset skal forblive en magtfaktor i samfundet. Ikke for at nedbringe coronasmitten – men for at presse borgerne til at lade sig vaccinere.

67-årige Allan Randrup Thomsen har optrådt jævnligt i de danske medier under coronakrisen, der begyndte i marts 2020.

Allan Randrup Thomsen er medlem af den magtfulde ekspertgruppe, der rådgiver statsminister Mette Frederiksen og regeringen om dens coronahåndtering.

Danmark har nu for alvor kurs mod et coronadiktatur.

3 Kommentarer på "Mette Frederiksens virusekspert Allan Randrup Thomsen: Danskere skal presses til coronavaccination"

 1. Jeg bestemmer over min egen krop, der er Grundlovs friheds rettigheder der IKKE er til købs.

  • Problemet er bare at Grundloven er effektivt afskaffet af politikerne, uden at befolkningen har ytret et kvæk i protest. Vi har nu Epidemiloven som den øverste lov, stående over Grundloven til enhver tid. Og det med støtte fra 98% af Folketinget, kun Nye Borgerlige har brokket sig.
   Så med andre ord kræver en tilbagevenden til Grundloven at danskerne ved næste valg alle som én stemmer på enten Nye Borgerlige, Stram Kurs (som ikke kan stille op) eller Folkepartiet JFK21, som er det eneste, der har haft- og stadig har- en koncentreret kamp mod coronarestriktions-tyranniet og genindførelse af danskernes borger- og frihedsrettigheder på programmet, forøvrigt sammen med et interessant økonomisk program, der vil reformere den monopol-økonomi, vi har i øjeblikket. Jeg vil dig ikke her anbefale nogen at stemme på dem overhovedet, det skyldes de programpunkter hos JFK21, som jeg er lodret uenige i. Men deres kamp mod coronarestriktionstyranniet er jeg ret enig i. Jeg tror dog helt ærligt ikke længere på at den her situation kan løses med fredelige midler. For når politikerne først har fjernet folkets frihed, så slipper de ikke kvælergrebet før de er blevet tvunget til det.
   Jeg håber at mit indtryk er forkert og at politikerne vil opgive kampen for diktatur og tyranni. Realiteterne fortæller mig dog noget andet. Og hos befolkningen tror jeg efterhånden mere og mere at trangen til hævn mod politikerne bare vokser og vokser, for hver eneste dag der går med fortsatte restriktioner og coronapas-tyranni, og deraf følgende manglende omsætning og udelukkende udsigt til yderligere problemer..

 2. Det her har jeg set komme for længe siden. Det var hele tiden meningen at man ville sætte sig fuldstændig på magten og fratage borgerne deres rettigheder samt umyndiggøre dem og gøre dem fuldstændig afhængige af staten. Ellers kan man ikke gennemføre de vanvittige mareridtsagtige programmer, som de ledende politikere og deres bagmænd har planlagt. Først demonterer man demokrati, borger- og frihedsrettigheder og så begynder opdelingen af befolkningen samt forfølgelsen af de “anderledes”.. og her er “coronapasset” en genial rambuk. Først tvinger man folk til at bruge det, under trussel om politianmeldelse, bøder og meget andet. Så inkluderer man “coronapasset” i det egentlige pas og gør det digitalt. Derefter kommer der en hel række andre “features” i passet, som effektivt markerer det nye totalitære samfunds totale kontrol.
  Vi er med andre ord nu ét eneste skridt fra det totale diktatur. Og befolkningen lader til at elske det, så hvorfor skulle magthaverne stoppe deres offensiv mod befolkningen?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.