Store Heddinge: Den voldtægtssigtede syrer Hassan Ibo benyttede kortvarig løsladelse til at slette sine spor på Facebook

Syriske Hassan Ibo, der er sigtet for voldtægt af en 14-årig dansk pige i Store Heddinge, udnyttede løsladelsen onsdag til straks at slette sin Facebookprofil. Her er screenshots fra profilen, inden den blev slettet.

Bemærk at Artjom Marwan liker et af Hassan Ibos opslag (billede tre). Artjom Marwan er identisk med marokkaneren Artjoms Guzovskis, der for nylig blev dømt i en meget omtalt sag om over 794 forhold, herunder voldtægt – også af en 14-årig pige.Mere om Artjoms Guzovskis på Uriasposten

19-årige Sofiane Amouhlal og 20-årige Artjoms Guzovskis (til højre) på bar i København. Uriasposten skriver om de to kriminelle marokkanere:

“Tirsdag blev to yngre mænd (Sofiane Amouhlal og Artjoms Guzovskis, red.) dømt ved Københavns Byret i et sagskompleks der omfatter 794 tiltaler, herunder vold, voldtægt af en 14-årig pige, bedrageri, gaderøverier, hærværk, utallige trafikforseelser med videre. Anklageren krævede udvisning, men de slap med fængsel i henholdsvis 3 år og 11 måneder og 2 år og 10 måneder samt den berømte ‘advarsel om udvisning’.”

(Dokumentation: Instagram)

(Dokumentation: Facebook, Artjoms Guzovskis aka Artjom Marwan, 17. april 2019)

Mere om syriske Hassan Ibo på Frihedens Stemme

Syriske Hassan Ibo, der er sigtet for voldtægt af en 14-årig dansk pige. Ramadan Hasan Hussein er sigtet i samme sag.

Bemærk: Artjoms Guzovskis er dømt for voldtægt, røveri, vold og hærværk.

Hassan Ibo er i skrivende stund SIGTET (ikke dømt) i sin voldtægtssag.

Be the first to comment on "Store Heddinge: Den voldtægtssigtede syrer Hassan Ibo benyttede kortvarig løsladelse til at slette sine spor på Facebook"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.