Endnu et ryk mod afgrunden

Under overskriften ”Vi har alle rykket os” interviewes Pernille Vermund i Weekendavisen, og hun får spørgsmålet: ”Hvordan vil danskerne kunne mærke en borgerlig regering støttet af Nye Borgerlige? Vil der være markant færre muslimer i Danmark efter en fuld valgperiode?”

Og Nye Borgerliges leder svarer: ”Hvor mange indvandrere og efterkommere fra Mellemøsten her vil være, afhænger fuldstændig af, om de, som er her, vil følge loven og leve op til kravet om deres egen selvforsørgelse. Vil de ikke det, må de udvises eller selv rejse ud. Vi mener, at det er et helt rimeligt krav at stille til udlændinge, der kommer hertil, at de skal forsørge sig selv. Så de bør selvfølgelig tegne en forsikring mod arbejdsløshed, så de ikke ryger på gaden fra den ene dag til den anden. Mit håb er, at nogle af dem vælger en anden adfærd og vælger at leve på en anden måde, men vil de ikke, må de finde et andet sted at slå sig ned. Du spurgte til muslimer. Vi taler om udlændinge, uanset om de er muslimer, kristne eller buddhister, men situationen er bare den, at der er en overrepræsentation af kriminelle og mennesker på overførselsindkomst fra Mellemøsten, Nordafrika og Tyrkiet.”

Man kommer Saxos gamle og svage kong Vermund i hu, på forhånd opgivende i den nationale kamp… Thi Nye Borgerlige kan altså udmærket forestille sig et godt Danmark med op imod en million ”selvforsørgende” muslimer. Bortset fra, at dette i sig selv er et blålys (i mere end én betydning), er problematisering af hver enkelts økonomiske status som svar på Civilisationernes Sammenstød jo det ærketypiske ”goddag mand økseskaft”. Den såkaldte islamist, der udadtil er velfungerende og velintegreret, er jo efterhånden en klassisk skikkelse. Som Mogens Camre påpegede, vil enhver nogenlunde kløgtig muslim sørge for at passe fint ind, indtil de rettroende bliver mange nok til at få magt som agt.

At hovedsagen er princippet om Danmark som de oprindelige danskeres land, i videst mulig udstrækning Muhamedanerfri Zone, kan lyde som en letkøbt holdning, når man er langt fra magt og indflydelse, men hvilken politisk eksistensberettigelse giver det at bruge magten og indflydelsen til reelt at legitimere islamiseringen endnu mere? Muslimerne i deres parallelsamfund, hvor de giver mere eller mindre sorte job til deres frænder, skal nok trives bedre i Danmark tilmed helt uden hjælp fra statskassen (ren teori), end de ville gøre i deres dysfunktionelle hjemlande, og kaldet til at indvinde nyt land for islam giver samtidig deres liv mere mening her. Det har meget lidt med økonomi at gøre, men mange vestlige liberalt sindede tror, at andre kulturer sætter velfærd og materiel vinding øverst, bare fordi vi selv gør det.

Når Nye Borgerlige efter endnu en valgperiode har sat sit marginale ”aftryk” på udviklingen, vil der igen være brug for et nyt parti, som kækt vil svinge sværdet Skræp, efterhånden som flere og flere indser, at befolkningsudskiftningen ikke bekæmpes af diverse økonomiske reformer så lidt som diverse danskkulturelle krav eller mere politi i gaderne, men kun med obligatorisk, konkret remigration. Og partiet, der står for dette, kan ikke begynde på kompromiser uden (også) at blive meningsløst, for der må og skal være nogen, der hinsides “realpolitik” bare står fast på det ene fornødne, mens alle andre tilpasser sig den såkaldte nye demografiske realitet, ryk for ryk.

13 Kommentarer på "Endnu et ryk mod afgrunden"

 1. Ja man kan jo som ‘prøveklud’ starte med at få re-migreret alle de syrer, der bare kom vandrene af sig selv ind i landet, endda med politiets stiltiende accept.
  Wir schaffen das NICHT mit ihnen(anti-Merkel).
  Det drejer sig vel om en 40-50000 fremmede efterhånden. De fleste af dem er jo analfabeter. Dette har flere undersøgelser vist. Så hvad nytte skulle den danske nation så lige få ud af alle disse ? INTET !
  Dernæst kunne man så begynde at tage nationalitet for nation. og få dem re-migreret til deres respektive ophavslande…
  Og nej langt langt de fleste er ikke kommet herop som gæstearbejdere – men som velfærdsimmigranter – netop fordi Danmark har sådan et stort velfærdssystem på både godt og ondt. Også dette velfærdsys. skulle laves helt om så netop det økonomiske aspekt i dette, ville få immigranterne til at indse at de ikke er endt i for dem paradiset Danmark.
  Danmark må for ‘guds’ skyld absolut ikke ende i svenske tilstande. Dette vil være fatalt og den direkte undergang for vores nation.

  • Jeg ser nu velfærdssystemet som kun sekundær faktor i indvandringen, idet lande, der er mere liberale, end man kan forestille sig Danmark blive, såsom USA, jo også i høj grad er en magnet og ikke noget forbillede for nationalstater. Der er store fordele ved at komme til velfungerende vestlige samfund i forhold til de fleste u-lande, også uden den skandinaviske velfærdsmodel. Migrationer og overtagelser i hele verdenshistorien frem til moderne tid har jo også fundet sted uden velfærdsfristelser, og de traditionelle drivkræfter virker stadig. Så den liberale løsning på indvandringen, mest ekstremt udtrykt med “åbne grænser, lukkede kasser”, giver jeg ikke meget for.

   • Som Mogens Camre påpegede, vil enhver nogenlunde kløgtig muslim sørge for at passe fint ind, indtil de rettroende bliver mange nok til at få magt som agt.
    Netop.
    Vermund vil ikke se at muslimernes tilvækst er noget højere end Danskernes. Derfor dur hendes politik slet ikke.
    Muslimer efter min mening: Skal ikke have; valgret, offentlige stillinger, stillinger i Dagplejen og Sygehusene samt ÆldrePlejen. De skal ud.
    Moskéerne kan for min skyld godt bruger til Grisestier. Jeg er ret sikke på at Grisebaronerne står i kø.

 2. OT: Kan ikke lige nære mig

  Jyllandsposten (Jydepotten) fremkommer med to store løgn i går.

  https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE13138242/maend-ville-angribe-demokraternes-kontor-i-californien/
  16.07.2021 KL. 20:30
  Mænd ville angribe Demokraternes kontor i Californien
  Donalds Trumps valgnederlag fik ifølge anklager to mænd til at planlægge angreb på demokrater i USA. Med løgn og det hele. !
  læs: Mænd ville angribe.txt

  Løgnene findes her:
  1. Det skulle ifølge Reuters være gruppen ”Proud Boys”, der var meget synlige under stormen på Kongressen 6. januar, hvor Trump-tilhængere med magt tiltvang sig adgang til USA’s parlament for at stoppe den demokratiske godkendelse af valgresultatet.

  2. Donald Trump har angrebet både Twitter og Facebook markant for at lukke ned for hans konti på grund af hans gentagne slet skjulte opfordringer til optøjer og beskydninger om, at en konspiration havde frastjålet ham valgsejren.

  Potten har nappet den ukritisk fra /ritzau/ Begge disse medier er FAKA_NEWS.

 3. Peter Neerup Buhl: Det kan jeg sådan set godt følge dig i, at det ikke ‘kun’ er velfærdssystemet, der trækker indvandrere på til som en magnet. Men som et regulært ‘supplement’ til den totale liberalisme, må den vel alligevel udgøre en ‘driv-faktor’ på mennesker fra den tredje verden i alt fald i vores del af verden. Men selvf. ikke i Guds eget land: USA.
  Når først nogle har fundet ud af hvordan det kan udnyttes til egen vindings skyld i stor skala, f.eks. sort arbejde, hvidvask og anden svindel med sociale kasser, så har jeg med egne øjne selv oplevet hvor selvforstærkende en effekt sådanne velfærds’goder’ kan tilvejebringe. Med de nye teknologier via internet og andre sociale-medier, digitale crypto-valutaer (der ikke kan spores) kan der overføres og manipuleres både store økonomisk pengestrømme, men også i sociale kontrollerende og hadske budskaber. Mange immigranters model går ud på at danne store omsiggribende netværk også rettet imod ophavslande
  Men ja, den såkaldte udøvede ‘humanitære’ politiks konsekvenser fra dansk, eller Eu’s, side af er måske der kernen i migrations problematikken. Nærmest som du vist selv har været inde på før mere er at opfatte som et ‘meta-morf’ begreb. Altså fuldstændigt forvansket og udvandet. Humanitet overfor sine medmennesker og sin næste er i min verden noget helt andet end at skulle ‘rede’ immigranter fra den tredje verden af, der kulturelt slet intet har noget tilfælles med os.
  USA: Jeg mener dog bare at langt de fleste immigranter til dem, stammer fra Latinamerika, og dermed kristne katolikker, som nok ikke helt kan sammenlignes med dem som invaderer Europa, der er fra den islamiske trosverden. Og nej de kender selvf. ikke til det nordiske velfærdssystem, som USA jo heller ikke har indført(endnu da …ironi kan forekomme)
  At der så er indblandet menneskesmuglere og andre ‘skidte’ influencere, som f.eks. præsidenten i Hviderusland som bruger migranter som ‘våben’, som skal tjene på de fremmede er så en anden side af sagen.

 4. Og i dag forkynder Brian Mikkelsen i Berlingske at landet savner 25.000 fremmede.
  “Han vil sænke beløbsgrænsen, så udlændinge fra hele verden kan komme hertil med en løn på 30.000 kroner om måneden.”
  Vi bliver således røvrendt både fra højre og venstre.

 5. Her er der lidt Storpolitiske nyheder der rykker. læs lige linket.

  https://24nyt.dk/ny-muslimsk-praesident-er-massemorder-boern-og-gravide-kvinder-draebte-i-massehenrettelse/

  Ny muslimsk præsident er massemorder – børn og gravide kvinder dræbte i massehenrettelse
  17. juli 2021
  Som et resultat af det iranske regimes skinvalg er den næste præsident for Den Islamiske Republik Ebrahim Raisi (billedet). I en alder af 24 år blev Raisi udnævnt til offentlige viceanklager ved Revolutionsdomstolen. Her skulle han, som medlem af “Dødskommissionen”, blive kendt for og impliceret i en af verdens største massehenrettelser, hvor mere end 30.000 mennesker blev henrettet, herunder børn og gravide kvinder.

  Og læg mærket til at Trump: USA’s finansministerium placerede den 5. november 2019 Raisi på sin sanktionsliste.
  Biden-administrationen bør – i stedet for at berige disse tyranner og øge deres magt – stå sammen med den iranske befolkning, som gennem årtier har lidt under Irans brutale og røveriske regime.

  CN

  Trump er den bedste. ☺
  Og det finder man ud af, når man gider at følge lidt med i hvad der foregår.

 6. Om det er ris til egen røv, eller om det er Social”demokraternes” skyld, ved jeg ikke, men Lars Løkke synes nu at mærke hvad Rasmus Paludan har mærket hele tiden: https://www.berlingske.dk/politik/moderaterne-raser-over-kafkaske-regler-vi-har-ikke-bedt-om-kortet-til-el

 7. Det er netop min største anke ved NB. Med en pistol for tindingen og et krav om at vælge mellem den ene af disse to oplistede scenarier, tøvede jeg ikke med, hvad jeg ville vælge:

  Jeg skal vælge mellem én million af disse to typer af muslimer i Danmark: Enten en million, uden uddannelse, mange af dem analfabeter, og uden evner til at passe selv de mindst krævende job, når det gælder uddannelse og sprogkundskaber. De fleste kvinder med tørklæder og mange af mændene i salafistkostume og kompetencer, der ikke rækker til meget andet end at at ligge med enden vejret fem gange om dagen, gå i moske, bappe vandpibe og leve af overførselsindkomst.

  Den anden gruppe muslimer, jeg kunne vælge i stedet var: En million muslimer á la de radikales Samira Nawa. Veluddannede, selvforsøgende, ingen tørklæder(endnu) og med vanlig muslimsk evne til at have mast sig ind i alle samfundets vitale organer, politik, politi, retsvæsen, læger på hospitalerne, kort sagt, alt hvor de kan kortslutte det sekulære samfund med et fingerknips, eller glidende, men præcis når det passer dem.

  Hvem ville tøve med at tage den første million, uanset hvor mange milliarder, de vil koste os? Det er jo bare penge. Alt andet lige, vil de være nemmere at få læsset ud igen. Det bliver sværere for ikke at sige umuligt med den hele eller halve magtbastion inden for politi, dommerstand og sundhedsvæsen. For slet ikke at tænke på militæret. Den sidsste magter jeg bare ikke at tænke…

  • Kerneproblemet meget præcist opstillet! “That’s a good vending. Maybe we can use that in another afsnit”!

  • Glimrende pointer, Margrethe. Og det er lige netop det skræmmende scenario med veluddannede, indflydelsessøgende/rige muslimer, vi ser nu- og som effektivt kan gøre det af med de etniske danskeres kultur og land.

 8. Vil det så ikke være det samme som at sige vi kan vælge imellem pest eller kolera ?
  Nu har vi lige været igennem en stor verdensomspændende epidemi, Covid-19, og set hvor slemt det udviklede sig til – og hvad det har medført af dårligdom. Men nu er vaccinerne jo kommet, for at udrydde den farlige virus-smitte imellem mennesker.
  Kan der så udvikles en eller anden form for ‘vaccine’ der kunne kurere dette lovreligions monster som iSLAM jo vitterlig er ?
  Ville det så ikke være den letteste form for at slippe af med det hele på.
  iSLAM altså set som en form for mental skadelig virus…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.