EU’s ”grønne pagt” – konvergensen af katastrofer er komplet

I onsdags fremlagde EU-kommissionen sit forslag til, hvordan europæerne skal gå i spidsen med ”den grønne omstilling”. Den fremtrædende tjekkiske økolog, Dr. Martin Konvička, sammenfattede med vanlig prægnans: ”I Bruxelles vedtog de en plan for at afindustrialisere Europa, forarmelse af dets indbyggere og ødelæggelse af resterne af dets natur. Det er fantastisk, fordi ingen vil have det, og det virker på ingenting (det vil ikke hjælpe klimaet, tværtimod), og alligevel er det et ’must’.”

Altså for så vidt en parallel til indvandringspolitikken, der påtvinges oppefra, men aldrig ville kunne opnå flertal i befolkningerne, der skal betale gildet. Muslimerne er en entydig klods om benet, og nu skal regningen for den helt misforståede ”klimakamp” betales af de samme. Ting som biler, billetter, boliger, elektricitet bliver dyrere. De vestlige liberaldemokratiers selvdestruktive tendens til at være klassens duks, ”foregangslande”, uden andet resultat end at de selv ryger ned i møget, mens andre kan grine ad os og få endnu mere frihed til at gøre, hvad de vil, har fået endnu et aspekt.

Pakken vil være langt det mest ambitiøse skridt, der nogensinde er taget for at beskytte klimaet i menneskets historie. Ingen anden verdensøkonomi går så langt som EU for at gøre økonomien mere klimavenlig. EU skal betydeligt overgå både USA og Kina og alle andre økonomiske enheder i opfyldelsen af de grønne mål. Således bliver EU’s borgere virkelig en del af et hidtil uset socialt eksperiment (ligesom med indvandringen), hvilket (igen) med sikkerhed vil betyde én ting for dem: stigende priser, som alle vil lide under, naturligvis undtagen ”eliten”, der vedtager alt djævelskabet, thi de opkræver bare mere af folket og kompenseres på utallige måder for deres ”indsats for samfundet”.

2 Kommentarer på "EU’s ”grønne pagt” – konvergensen af katastrofer er komplet"

 1. Udryddelsen af det Europa, vi kendte- og som vel at mærke fungerede, er på skinner og vi kører nu med fuldt fart mod afgrunden.
  Europæerne skal nu leve i et totalitært mareridt og reelt kan man sagtens argumentere for at der tale om et forsøg på folkemord, efter min mening.

 2. EU’s nye Migrations-Pagt:
  Excerpt(kort sammenfatning)
  The European Commission published its European Pact on Migration and Asylum in September 2020. Recognising that ‘migration has been a constant feature of human history’, it purported to promised a ‘fresh start on migration in Europe’, adopting a ‘human and humane approach’.10 Jun 2021
  Human, humane, humanity…Det hele lyder rungende hult. Som et ekko i et vacuum kammer er deres formulering af ‘humanity’.
  Kan man herudaf indirekte uddrage at EU-landene nu også skal til at være ‘pionerer’, foregangslande på hele migrationsområdet også ?
  Vi vil jo så være fuldstændige til grin andre steder ude i verden.
  Nu ikke KUN en grøn-pagt men også en ‘humanity’-migration-pact.
  Tak for kaffe !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.