Politibetjent Bjarne Jønsson fra Nordsjællands Politi beder for Libanon – og spreder falske racismeanklager mod sine politiske modstandere

Mød venligboen Bjarne Jønsson – politibetjent fra Nordsjællands Politi – der spreder injurier og racismeanklager mod sine politiske modstandere.

Bjarne Jønsson har været ansat som vicepolitiinspektør ved Helsingør Politi. Han fungerer i dag som ‘konsulent’ for ordensmagten. Den politiske betjent har om få uger været ansat i politikorpset i 43 år.

Betjent Bjarne Jønsson bruger personlige angreb mod sine medborgere. Samtidig beder han en bøn for Libanon. Et land, hvor terrororganisationen Hizbollah er en del af de politiske processer. En muslimsk terrorgruppe, der står bag selvmordsbomber, kidnapninger og blodige drab på uskyldige kvinder og børn.

I betjent Bjarne Jønssons røde univers er det ‘absolut racistisk’, hvis man fortæller om det etniske ophav, som EM-landsholdsspillerne fra England har, selvom disse oplysninger er simple fakta fra Wikipedia-opslagsværket. Betjent Jønsson ønsker den såkaldte ‘racismeparagraf’ i straffeloven skærpet, så Bjarne Jønsson og Socialdemokratiets politiske fjender kan straffes endnu hårdere af politikollegaerne.

Sådan taler en ægte socialistbetjent, der tørster efter uindskrænket magt.

“Han virker ekstrem” og “det er absolut racistisk” erklærer betjent Bjarne Jønsson frejdigt, når han støder på politiske uenigheder i samfundsdebatten på Facebook og udøver social kontrol over for sin omgangskreds.

Det er ikke betryggende, at en dansk betjent med våbenmagt agerer sådan.

Måske skulle betjent Bjarne Jønsson konsultere injurielovgivningen, hvor han vil opdage, at man han kan straffes for at viderebringe ubegrundede racismeanklager mod sine medborgere.

Bjarne Jønsson er prototypen på en sanseløs venligbo, der festligholder arbejdernes internationale kampdag og kalder Dansk Folkepartis vælgere for ‘tosser’.

Samtidig omfavner Bjarne Jønsson overvenligboen Stine Bosse samt den tidligere politikollega fra efterretningstjenesten, Hans Jørgen Bonnichsen, der begge er som skåret ud af Det Radikale Venstre.

Hvis du ikke deler betjent Bjarne Jønssons holdninger, så er du ‘ekstrem’ og ‘racistisk’.

Således agerer den dolkestødende venstrefløj i smug, når de patruljerer Facebook og udøver social kontrol mod venner og familie. Det hele emmer af Stasis metoder i det hedengangne DDR.

Når det danske politikorps repræsentanter sender bønner til mellemøstlige lande, der støtter terrorbomber og børnedrab – så er alt fryd og gammen. Det føles godt i maven.

Dansk politi er i den grad en politisk størrelse, der chikanerer dets politiske modstandere på nettet.

*

Kritiske journalister kan spørge ind til Nordsjællands politiske betjentkorps på:

E-mail: nsj-presse@politi.dk.

Telefon: 4133 1576

6 Kommentarer på "Politibetjent Bjarne Jønsson fra Nordsjællands Politi beder for Libanon – og spreder falske racismeanklager mod sine politiske modstandere"

 1. håber på at venstrefløjens korthus snart falder sammen, og deres løgne og propaganda kommer frem i lyset, nok først efter en borgerkrig, måske eller aldrig ❓❓❓

 2. Jeg vidste man ikke kan stole på det lorte politi længe.
  Ihvertfald siden det fynske politi ansatte en Hættemåge.

 3. Dansk politi er i den grad en politisk størrelse, der chikanerer dets politiske modstandere på nettet.
  Ikke nok med det.
  Politiet chikanerer også ved demoer. svinene har taget parti, men lur mig: de holder på den forkerte hest.

 4. Jeg tror desværre roligt at man kan konstatere at venstreekstremismen er både udbredt og formentlig også et flertalsfænomen i det danske politi. Også dér. Med andre ord så tror jeg det vil være fornuftigt for nationalkonservative og højreorienterede i det hele taget at forberede eksil-planer. Især med den fuldstændigt hjernevaskede og godtroende befolkning- og især ungdom, som Danmark har. De er ligeglade med alt andet end sig selv. De kender ikke Grundloven og synes egentlig at det er helt i orden at der er et autoritært/totalitært styre, der bestemmer alt i samfundet. De er ekstremt autoritetstro og er klar til at adlyde enhver ordre, også ulovlige. Og ovenikøbet måske især de ulovlige, vurderet ud fra deres egoistiske opførsel..

  • Bjarne Jønsson var utrolig kæk, da jeg kommenterede på hans Facebookprofil i går. I dag er jeg så blokeret.

   • Fordrukken Taber | 16. juli 2021 ved 09:15 |

    Jeg synes det er dybt skræmmende for fremtiden at så mange betjente tilsyneladende er venstreradikaliserede. Og det mest skræmmende er at staten som sådan dybest set overhovedet ikke mener at denne trussel eksisterer. Derfor kan man med god grund anse frihedsslaget for tabt på forhånd. Folk KAN simpelthen ikke tænke anderledes end venstreekstremistisk. Kommunisternes hjernevask fra 1960erne er 100% vellykket og indbygget i systemet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.