Et hegn er ikke bare et hegn…

Om hegnet afspejler de ”europæiske værdier”, afhænger af hvem, der bygger hegnet, og/eller hvem der afsender migranterne?

Åbenbart. For da Orbán byggede et hegn mod migranter, var det “fremmedfjendsk, racistisk og eurofobisk”…

Nu bygger Litauen et 30 km langt pigtrådshegn mod Hviderusland. Alene i år er mindst 1500 migranter trængt illegalt over grænsen til Litauen, mest irakere. Og nu truer Hvideruslands leder Lukasjenko med systematisk at sende tredjeverdensmigranter vestpå.

Så når et mindre kontroversielt EU-land værger sig mod en fjendtlig migrantpolitik fra en af EU’s yndlingsaversioner, er det pludselig ikke politisk ukorrekt at opføre pigtråd.

Man skulle ellers tro, at de humanitære behov for migranter var de samme, om det er diverse menneskesmuglere, Tyrkiet eller mellemøstlande, eller om det er Lukasjenko, der organiserer deres rejse. Men det viser sig altså, at selv det humanitære imperativ viger for en større liberaldemokratisk dagsorden.

”Lukasjenko-migranter er af det onde”, mens ”migranter, som EU selv ’redder’ fra alskens odiøse kilder, ikke må holdes ude”… Kort sagt vil man nok senere takke Lukasjenko for den nye muslim-invasion, som viser sig at være en muslim-vaccination, idet det endelig bliver legitimt at værge sig mod den.

Ideelt var det nok, hvis det liberaldemokratiske Vestens fjendebilleder, herunder Rusland og Kina, gik lige så åbent sammen som nu Hviderusland om at slippe den næste migrationsbølge løs imod os (hidtil er der jo nok foregået noget lignende mere dulgt), thi så kunne alle i EU pludselig stå sammen om at sige stop uden det sædvanlige humanitære hykleri, der altså allerede nu står afsløret som et påskud, der kan slækkes på af hensyn til den større ”global governance”-strategi.

1 Kommentar på "Et hegn er ikke bare et hegn…"

 1. EU’s flag med den flotte dyb blå farve med alle stjernerne, symboliserende medlemslandene, burde her på bagkanten af Corona epidemien udskiftes med et helt nyt af slagsen.
  Det nye EU flag:
  Baggrund: Regnbuefarverne
  Forgrund: Det iSLAM’iske månesymbol(den nye form for kommunismens hammer-og-segl= totalitarisme).
  Det ville udstråle den helt rette symbolske semantik(iboende mening)
  Litauen er i en situation hvor nabolandets præsident, nærmest bruger migranter, som ‘våben’ imod et lille fredeligt baltisk lands grænser.
  Man forstår da godt at et hegn på udelukkende 50 km’s længde bygges nu.
  Danmark har kun en en enkelt landfast grænse imod Europa, Tyskland, på kun ca. 70 km. Store problemer med at få bygget et såkaldt vildsvinehegn, for at holde svinepest ude. Dette kunne i sig selv fungere som et grænsehegn imod totalt uønskede fremmede, der absolut ikke har noget at gøre i Danmark.
  FRONTEX, Europas grænsebevogter enhed fungerer jo slet ikke som det med rette burde gøre.
  Er det NATO der skal overtage denne beskyttelses opgave af det europæiske folk i fremtiden ?
  Hvor ender Europa henne ad i fremtiden ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.