Danskjävlar

Den svenske dissident og gadekunstner Dan Park (forvist fra Facebook og Twitter) bliver interviewet af TV 2 grundet sin ny plakat Danskjävlar. TV 2 skriver:

“Små plakater er blevet sat op flere centrale steder i Ystad. De forestiller en mand på en motorvejsbro med et sværd i den ene hånd og en bombe i den anden. Henover står der ”DANSK JÄVLAR” eller forbandede danskere.

Bagmanden er den racismedømte, svenske provokunstner Dan Park. Han lavede de 12 til 13 plakater, efter han læste om de mange stenkast mod danske biler på E65 motortrafikvejen mellem Malmø og Ystad.

– Det er næppe skåninge, der gør det. Jeg tror, at det er folk på den svenske venstrefløj, der tænker, at danskerne er racister. Det kan være ANTIFA, autonome eller kriminelle indvandrere, siger han til TV 2.

Han beskriver selv personen på plakaten som muslim, og det er netop for at vise, at han personligt tror, at stenkastene har noget med den danske indvandringspolitik at gøre.

– Pointen er at sætte fokus på, at det finder sted. At det kun går ud over danske biler sandsynliggør, at det handler om Danmark, siger Dan Park.”Læs hele journalist Albert Schmidt Møller ‘s artikel her

Følg Dan Park på hans blog Lidlday

Se også Snaphanens postering om emnet

3 Kommentarer på "Danskjävlar"

 1. Utroligt at svensk politi på den måde har givet op. Og måske er det svenske politi efterhånden så infiltreret at undersøgelserne ikke kan undgå at blive ineffektive.. det er ihvertfald imponerende, så lidt man har fundet ud af om hvem der angriber de danske biler, over efterhånden temmelig lang tid.

 2. Har set noget om det på DR. Ja to gange er et klip om de vist.
  Pointen: Med samme politikvindemed det markante røde læbestift.

  Ud af dette kan det aflede, at det rager DR en skid.
  Den svenske og den danske venstrefløj, og ANTIFA, autonome eller kriminelle indvandrere, må ikke stødes.

  Ved hver bro burde der være TO droner, den ene til at observere videre over broen og den anden til at forfølge vandalerne.

 3. Det er vel næppe etniske svenskere/skåninge der udøver den slags vandalisme med alle disse stenkast. Det synes mere og mere som noget der må være organiseret fra grupperinger/fraktioner i det svenske, der ikke kan tåle et eller andet ved Danmark.
  Fatter heller ikke hvorfor det ikke kan opklares ved f.eks. flere droner i luften.
  Men er det svenske politi efterhånden så berøringsængstelige pga. at kunne fremstå som systemiske racister ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.