Vidner står frem: Naser Khaders familie er dybt kriminel

Det har længe svirret med rygter om det muslimske folketingsmedlem Naser Khaders enorme indvandrerfamilie, der opholder sig på dansk grund.

Store dele af Naser Khaders arabiske klan er indblandet i kriminelle aktiviteter. Nu står navngivne vidner frem og taler åbent om Naser Khaders familiemedlemmer i Danmark.

En 53-årig indvandrerkvinde – Amal Mohamed (med egyptiske rødder) – fortæller, at Naser Khader har hjulpet sin ellers udviste svoger tilbage til Danmark. Herefter skulle Naser Khaders søsters mand, ifølge vidnet, have deltaget i bandekriminalitet, tyveri og drabstrusler.

Flere andre medlemmer af Naser Khaders klan beskyldes for at være narkokriminelle og svindlere.

En 32-årig dansk kvinde – Sabrina Diana Nordstjerne – der er erklæret feminist, følger op og beskylder Naser Khaders nevø for at være selvoptaget og have ‘psykopatiske tendenser’.

Det er tidligere kommet frem, at to af Khaders niecer har været en del af terrorgruppen Islamisk Stat. Den ene kvinde har været fængslet i sagen, men hun er i dag på fri fod.

Faren til de to kvindelige Islamisk Stat-terrorister deltog i 2015 i terroristen Omar El-Husseins begravelse. Kun få dage efter drabet på to danske mænd i København. Her skulle Naser Khaders mandlige familiemedlem have lovprist IS-terroristen og betegnet ham som en islamisk ‘martyr’.

En onkel til de to kvindelige Islamisk Stat-terrorister i Khaders familie er angiveligt en del af det radikaliserede islamistmiljø i Københavnsområdet.

Ingen medier har endnu afdækket Naser Khaders problematiske familieforhold.

*

Læs mere om Naser Khaders løgne om sin islamist-familie

*

Se også Valby Station: 29-årig kvinde skubbet ned på skinnerne, “… han kom til Danmark fra Jordan for et år siden”

Be the first to comment on "Vidner står frem: Naser Khaders familie er dybt kriminel"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.