Araber ville dræbe på Valby Station: Hvorfor er Rosa Lund og Sikandar Siddique tavse?

En 34-årig indvandrer fra Mellemøsten overfaldt flere kvinder, jagtede tilfældige vidner og kastede en 29-årig kvinde ud foran et kørende tog, der bremsede i sidste sekund.

Den arabiske voldsmand blev beskrevet som ‘målrettet’ og ‘utrolig vred’, da han gik amok på Valby Station i København. Indvandreren kom til Danmark fra det muslimske land Jordan i 2020, og han satser på at få en ‘familiesammenføring’. Samtidig har den 34-årige araber flere sigtelser for vold og forsøg på vold hængende over hovedet.

Et spørgsmål melder sig. Hvorfor er toneangivende folketingspolitikere som Rosa Lund, Zenia Stampe og muslimske Sikandar Siddique pludselig forsvundet fra samfundsdebatten?

Da Rosa Lund blev konfronteret af en fuld og råbende fodboldfan under den netop overståede EM-turnering, var Enhedslistens retsordfører og hendes politiske fæller hurtige til at tage afstand og forlange bedre forhold for den politiske elite.

“Jeg mener ikke, at nogen skal overfuses på baggrund af holdninger, hudfarve eller kønsidentitet,” erklærede Rosa Lund efter hændelsen foran Parken.

De Radikales Zenia Stampe bruger enhver lejlighed til at påpege racisme, sin egen aborttragedie samt de ubekvemme øjeblikke, som hun oplever på de sociale medier.

“Der er så mange, der kører der hver dag og skal se det, ikke mindst danske muslimer, som skal føle sig hetzet og uvelkomne i Danmark,” udtaler Zenia Stampe, da hun ser noget islamkritisk graffiti på en motorvejsbro.

Islamisten Sikandar Siddique, der er blevet beskrevet som ‘politisk hjernedød’ af kollegaer, bruger hvert et sekund på at smide de muslimske ‘offerkort’. Den pakistanske indvandrer påpeger gentagne gange hadforbrydelser og tiltagende racisme.

“Det er som om, det for mange er blevet ok at opføre sig racistisk og diskriminerende,” skriver Sikandar Siddique på sin hjemmeside.

Alle disse politikere er tavse som graven, når en indvandrer fra et muslimsk land – der forlanger familiesammenføring – udfører et voldeligt angreb mod danskere, hvis eneste aktie i integrationsspillet er, at de venter på toget.

En jordansk velfærdsmigrant var få sekunder fra at dræbe en 29-årig kvinde.

Hvorfor bliver der ikke sat fokus og politisk spotlight på netop denne hadforbrydelse fra politikere, imamer og kvindesagsorganisationer? Har Rosa, Zenia og Sikandar mistet mælet?

Sandheden er, at muslimer og venstrefløjspolitikere kun klager deres nød, når volden eller ugerningerne rammer dem selv. Det hele handler om personlig magt, og den får man ved at spille ofre med den ene hånd på Facebook, mens man med den anden understøtter den vanvittige masseindvandring fra Stormellemøsten og Afrika, der afstedkommer, at utilpassede muslimske migranter kan udøve gentagne voldsforbrydelser og drabsforsøg – uden at få en returbillet.

Den voldelige og aggressive jordaner, der kastede kvinden ud foran toget, har flere gange kunnet opføre sig på værste jihad-maner – UDEN at blive sendt hjem.

Den 34-årige er nu sigtet for bringe andres liv i fare, forsøg på vold samt grov vold på datoerne 7., 11. og 12. juli 2021.

INTET blev gjort. Over flere dage kunne en migrant fra et muslimsk land udøve hverdagsjihad og sprede vold og frygt i København – UDEN at blive præsenteret for en returbillet til hjemlandet.

Rosa Lund, Zenia Stampe og Sikandar Siddique er billedet på det laveste i dansk politik. Her forsvarer man kun sine egne og fryder sig, når ens modstandere rammes af multikulturens konsekvenser.

Hvorfor får disse muslimer og venstrefløjsmedløbere lov at tie?

*

Kritiske journalister kan stille spørgsmål til de tavse og hykleriske politikere her:

Rosa Lund (Enhedslisten):
Mobil: 6162 5188,
Email: rosa.lund@ft.dk

Sikandar Siddique (Frie Grønne):
Mobil: 6162 5962
E-mail: sikandar.siddique@ft.dk

Zenia Stampe (Det Radikale Venstre):
Mobil: 6162 5161
E-mail: zenia.stampe@ft.dk

Du kan læse mere hos Ekstra Bladet. Læs journalist Laura Bonvang ‘s artikel her.

Se også Store Heddinge: 14-årig pige gruppevoldtaget af tre mænd, “Via arabisk tolk blev den 22-årige…”

4 Kommentarer på "Araber ville dræbe på Valby Station: Hvorfor er Rosa Lund og Sikandar Siddique tavse?"

 1. Både Siddique og Lund har stor destruktiv indflydelse i det danske samfund. Desværre har de begge ekstremt stor indflydelse, fordi folk bliver ved med at stemme på islamiserings-partierne.
  Men det interessante ved denne sag er jo også at den pågrebne var fra det “moderate” Jordan. Og at massemedierne forbigår sagen i enten total ignorering eller, hvis man endelig nævner den, så i en notits-agtig og uvigtigheds-understregende facon.

 2. blodørnen på gerningsmanden, i medfarten kan Rosa og Sekunda, også få den “tatovering” 🤣

 3. Efter dom.
  Pløk idioten.

 4. Siddique og Lund ser hele masseindvandringen, som det store multikulturelle drømme eksperiment. #ModelSweden.
  Det hele drejer sig om potentielle vælger-stemmer for dem. Om partiernes overlevelse – intet mindre.
  Hvis man trak hele den multietniske del ud af Enhedslisten, så ville det ret beset nok være et parti der lå og ‘snittede’ spærregrænsen til Folketinget…
  Det er så klamt som noget kan være.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.