Iransk radiovært: Etiopiske Andrea Lykke Oehlenschlæger forudsagde racisme mod nigeriansk fodboldspiller

Der var optræk til en noget nær mirakuløs spådom, da den iranske samfundsdebattør, Nima Zamani Aliabadi, så EM-finalen i selskab med en etiopisk kvinde.

Undervejs i den intense finalekamp spår afrikaneren, Andrea Lykke Oehlenschlæger, at flere sorte spillere – med blandt andet nigeriansk baggrund – vil blive udsat for racisme efter sidste fløj har lydt.

Efter kampen er de danske medier fyldt med racismeanklager mod ukendte personer på de sociale medier. Racismens omfang er ikke defineret nærmere. Enkelte medier bringer et skærmbillede fra en nigeriansk fodboldspillers sociale medier, hvor tre beskeder indeholder såkaldte ‘abe-emojis’.

De danske medier har ikke kunnet godtgøre, hvor meget racisme, der reelt er tale om. De sociale medier har millioner af brugere. I en artikel bruges et tidligere eksempel, hvor en indvandrerspiller har modtaget cirka 70 racistiske beskeder i indbakken. Antal og omfang er ikke vigtigt for medierne.

Iranske Nima Zamani jubler og kaster sig til tasterne på Facebook. Hans afrikanske venindes forudsigelser er forvandlet til ‘sandheden’, og nu skal hudfarvedebatten eksplodere på de sociale medier.

Den iranske radiovært vælter sig i racefokuserede formuleringer som ‘mørk kvinde’, ‘mørke spillere’ og ‘etniske englændere’, mens han triumferende konstaterer, at racismeprofetien er gået i opfyldelse.

Sandheden er, at hverken Nima Zamani eller hans etiopiske veninde Andrea Oehlenschlæger kender gerningspersonerne eller omfanget af den påståede racisme i kølvandet på EM-finalen.

Reelt kan det være muslimer eller andre indvandrergrupper, der vil skabe en offerrolle og gøde venstrefløjens kampgejst.

Men sandheden er ikke det vigtigste. Det vigtige for multikulturalisterne er at skamride muligheden til at udbasunere deres venstreorienterede agenda og slå fast, at alle de hvide ‘racister’ knægter ‘mørke’ personer.

Venstrefløjen, som Nima Zamani tilhører, fokuserer i stigende grad på menneskers hudfarver. Det er så ekstremt, at den yderliggående race-organisation Black Lives Matter Danmark deler folk op i hvide og sorte hudfarver, når grupperingen marcherer i gaderne.

Nu er Nima Zamani så dybt forundret over, at andre personer i samfundet – udover ham selv og hans politiske trosfæller – også fokuserer på hudfarve.

Venstrefløjen har påbegyndt en mørk dødsspiral, der har fået momentum af det allestedsnærværende hudfarvefokus. Zamani slynger om sig med hudfarvebetegnelser og identificerer en kvinde fra sin nære omgangskreds som ‘mørk’.

Den 23-årige etiopiske kvinde er en del af et afrikansk tvillingepar, der kom til Danmark sidst i 1990’erne. Begge søstre kæmper i varierende grad med psykiatriske diagnoser, såsom bipolar lidelse, depression og søvnproblemer. Den ene søster har været indlagt på psykiatrisk hospital flere gange.

Det etiopiske tvillingepar mener, at deres svære sind skyldes deres adoption og tvangsflytningen fra deres afrikanske hjemland til Skandinavien.

“Vi har oplevet racisme og mobberi,” siger Andrea Lykke Oehlenschlægers tvillingesøster.

Den afrikanske kvinde kan skrive racisme-sandsigerske på CV’et. Og hun nyder nu stor opbakning fra Nima Zamani, der bruger sin etiopiske veninde i samfundsdebattørens beskidte politiske magtspil.

Nima Zamani har indtil for nylig været tilknyttet et politisk lobbyistfirma, hvor man hjælper erhvervslivet med at at få gennemført lukrative målsætninger hos folketingspolitikere og ministre. Den iranske indvandrer har sideløbende arbejdet som nyhedsvært på mediet Den Uafhængige. Et medie, der har slået sig op på at være fri af politiske interesser.

3 Kommentarer på "Iransk radiovært: Etiopiske Andrea Lykke Oehlenschlæger forudsagde racisme mod nigeriansk fodboldspiller"

  1. Den sorte mand (og kvinde), må nu se sig underlegen.. Dette er et faktum!

  2. Det danske velfærdssamfund, udnyttes på det groveste og skammeligste af hundrede tusindevis af migranter og flygtninge. og så er ‘standard kommentarerne’ ofte, hvis det ikke går som ønsket for dem, at det hele også er ‘vores'(os etniske danskeres) skyld det hele. Vi er jo bare racister og dårlige mennesker !
    Vi hælder årligt bare ‘blåøjet’ mange milliarder udi et fuldstændigt dysfunktionelt udlændinge-migrations-segment.
    Mange af disse mia. kr kunne direkte kanaliseres over i den offentlige sektor til at aflønne sundheds-og-sygehuspersonaler, som virkelig har knoklet og ‘stået på hovedet’ for mange af os danskere og europæere under corona-epidemien.
    Det skriger til himlen!
    Hvornår har danskerne efterhånden fået nok at dette totale vanvid ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.