Dagen derpå: Venstrefløjens racismeagenda overskygger EM-finalen

Man skulle tro, at afgørelsen af en af verdens største sportsbegivenheder kan skabe overskrifter i de danske medier.

Men dagen efter EM-finalen i London er det historier om racisme, der fylder en stor del af mediebilledet i Danmark.

Det hele drejer sig om nogle forholdsvis få underlødige beskeder på de sociale medier. Berlingske kan eksempelvis dokumentere tre beskeder med såkaldte abe-emojis, der er sendt til en afrikansk fodboldspiller, der spiller på det engelske landshold.

Racismehistorien fylder meget, fordi den flugter med journalisternes egen politiske agenda og livssyn. Mange ræverøde journalister er af den opfattelse, at sorte mennesker og muslimer udsættes for racisme af hvide mennesker.

Hvis en højreorienteret politiker var blevet overfaldet under gårsdagens EM-finale, så havde aviser og tv-stationer været tavse, fordi det ikke interesserer mediefolkene.

Partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs blev angrebet og truet under Danmarks EM-kvartfinale, og han måtte beskyttes af lokale politifolk fra Azerbaijan. Den historie har ikke været nævnt med ét ord i den danske presse, fordi journalisterne ikke deler Paludans politiske holdninger.

De statsstøttede danske medier er politiske propagandaorganer, der kun servicerer den venstreorienterede del af befolkningen.

Be the first to comment on "Dagen derpå: Venstrefløjens racismeagenda overskygger EM-finalen"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.