Forfatter Ove Risum Aslaug offentliggør terrortruet danskers private adresse

Ove Risum Aslaug fra Bjerringbro, der er forfatter til bogen Mor, jeg er ikke kristen, har offentliggjort Rasmus Paludans private adresse på Twitter.

Offentliggørelsen sker i kølvandet på en sag, hvor Rasmus Paludan blev frifundet ved retten for at have brændt en sofa i sin have.

På sin Twitterprofil beskriver Ove Risum Aslaug sig selv som forfatter og “forretningsorienteret datalog hos ConsilioNexus”. ConsilioNexus “er et unikt mødested for erhvervsledere, beslutningstagere og ambitiøse professionelle”, der holder til i Grevinde Danners Palæ på Skodsborg Strandvej 113 i Skodsborg nord for København.

I sin bog Mor, jeg er ikke kristen skitserer Ove Aslaug “en ny samfundsindsats, som han mener i højere grad respekterer børns religionsfrihed”. Til trods for dette bakker Ove Risum Aslaug på Twitter op om personer, der ønsker muslimsk masseindvandring – herunder Signe Færch, der er næstformand i Dansk Socialrådgiverforening, den politiske voldsmand Pelle Dragsted fra Enhedslisten / Antifa og Bjarke Charlie, der er kommunikationschef for Sikandar Siddiques parti Frie Grønne.Ove Risum Aslaug bor på Hybenvej 13 i Bjerringbro.


Se også Rasmus Paludan frikendt

4 Kommentarer på "Forfatter Ove Risum Aslaug offentliggør terrortruet danskers private adresse"

 1. endnu en forpulede dum dansker, som ikke fatter en skid af, at Danmark og Europa er ved at blive islamiseret.

 2. Forfatter Ove Risum Aslaug må være Stikker på linje med Grethe Batram,hvis det passer.
  Danskerne vil røre på sig inden længe.

  Aslaug Medie IVS
  Hybenvej 13
  8850 Bjerringbro
  20 22 26 33

  Hvis nogen skulle ønske en samtale med ham.

  Mere Info
  Juridisk navn:Aslaug Medie IVS
  CVR-nr:37115754
  Virksomhedsform:Iværksætterselskab
  Branche:
  581300 Udgivelse af aviser og dagblade
  620100 Computerprogrammering
  Startdato:24-09-2015

 3. “Virksomhedsform: Stikkervirksomhed” – burde der have stået i stedet.

  Vores værste fjende er ikke invasionsstyrken. De tager blot i mod, hvad vores virkelige fjender tilbyder dem på et sølvfald: Vores land, velstand, liv og fremtid. Hvorfor skulle de sige nej til det generøse tilbud?

  Man forstår i stigende grad, hvorfor medlemmerne af modstandsbevægelsen, under anden verdenskrig, var nødt til at gå så nådesløst til værks, når de opsøgte adressen til de, der samarbejdede lidt for ivrigt med fjenden….

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.