Ghetto-somalieren Fahmi Jama bidrager med rendestenssprog og opbakning til Mette Frederiksen

Venstrefløjen har lært de utilpassede migranter, at der er tale om racisme, hvis de møder danskere, der ikke bakker op om islamisk indvandring fra Østafrika.

Det er en af årsagerne til, at integrationen er gået galt. Ingen normalt tænkende borgere påskønner bosættere, der hader værtsfolket i et land.

Mette Frederiksen må være stolt af sit somaliske heppekor. Det skæpper godt i stemmeurnerne.

Venstrefløjen og det grådige erhvervsliv, der hungrer efter henholdsvis stemmer/magt og billig arbejdskraft, er de eneste, der profiterer af den islamiske eksodus fra ulandene.


Se også Udenlandsk vanvidsbillist fanget på Marks dashcam: “Han strammer min sele alt, hvad han kan.”

5 Kommentarer på "Ghetto-somalieren Fahmi Jama bidrager med rendestenssprog og opbakning til Mette Frederiksen"

 1. Det her viser også at manden får oplæring et eller andet sted, formentlig skolet af socialisterne- som vi her på Frihedens Stemme jo hurtigt har kunnet regne ud.
  I det hele taget er samarbejdet mellem de mange socialister i det danske velfærdssystem og de mange indvandrende muslimer særdeles udbredt.

 2. De fremmede dvs. immigranterne udgør efterhånden et særdeles stort vælgersegment, som man i den grad udnytter i visse dele af det politiske spektrum. I det her tilfælde virker det samtidig mere end sandsynligt at den fremmede også er blevet ‘indoktrineret’ i hvordan man gebærder sig udi offentligheden og medierne, især de sociale af slagsen, i at markere sig, som en stor gruppe, der absolut slet ikke skal finde sig i noget som helst fra den anden del af det politiske spektrum, som selvsagt ikke ønsker den enorme masseindvandring vi får fra den tredje verden af(muslimske).
  Vi der ikke der ikke er tilhænger af, endsige ønsker denne masseindvandring er jo snart reduceret til en form for ‘paria’ i selveste værtsfolket, samtidig med at vi ofte nu bliver udskammet på det groveste.
  Den slags kommer vil desværre til at se og opleve langt mere af i fremtiden.
  Mere end skræmmende, at det ikke er de indfødte danskere der kan bestemme i eget ‘hus’ mere!

  • Fuldstændig enig. Og det får katastrofale konsekvenser hvis ikke udviklingen vendes indenfor få år. Vi har ikke 10 år. Vi har ikke 5 år. Vi har måske ikke engang 3 år.

 3. Ja, det varer desværre nok ikke mange år før vi ender i det totale ragnarok i alle henseender mht. til de fremmede og deres ‘efterfølgere’ her i landet og mange steder i Europa.
  Med tanke på de forestående parlamentsvalg i Tyskland og Frankrig giver det allerede spontane rygmarvsreaktioner og nervøse trækninger ifht. hvad disse måtte føre med sig på hele migrationsområdet…velsagtens det totale kollaps. Med mindre de i sidste øjeblik bliver mere besindige og skifter politikken ud med en langt langt strammere kurs.
  Med den dags dato afsagte afgørelse, dommen om de syriske familiesammenføringer tabes, plus alle af dem som ikke vil rejse hjem, fordi de mener at det er alt for farligt, bliver det bare endnu værre. De udgør efterhånden en meget stor gruppe af muslimerne hertil lands.
  Læg dertil Talibans store landvindinger i Afghanistan i disse dage, med udbredelse af mere totalitær iSLAM, ISIS, etc. så vil der med stor sandsynlighed også komme langt flere migranter derfra opimod Europa.
  Samtidig foregår der store migrantstrømme fra nordafrika op over middelhavet mange steder i disse uger/måneder.
  På optagelser af disse velfærdsmigranter ses ofte hvorledes de er udstyret og udsmykket med de nyeste smartphones, Rolex armbåndsure og kæder og ringe i ædle metaller/stene.
  Velkommen til ‘affaldstationen’ Europa.
  Nok er nok nu!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.