White IPA Matters skaber forargelse

En øl navngivet White IPA Matters fra det polske bryggeri Mentzen møder udbredte protester. Humor har de politisk korrekte jo ikke. Bryggeriet ejes af den konservative politiker Slawomir Mentzen, og han drejer kniven rundt i det overfølsomme sår ved at reklamere for øllen med en film, hvor en sort bartender står i en bar med amerikanske sydstatssymboler. Han får tilbudt den hvide IPA af en hvid kunde, drikker af den og siger: ”Det er, hvad jeg behøvede.”

Det får mig i øvrigt til at tænke på, at et udskældt såkaldt mikroparti egentlig også burde have et mikrobryggeri. Den stærkeste øl herfra bør utvivlsomt være en ”Paludaner”, ikke under 8% (det kommende valgresultat). En eksportøl på 5,5% skal naturligvis være en ”Muhamedaner”. ”Kvajebajeren” på 4,4% er et spark til det seneste ekspertskøn af muslim-andelen i befolkningen. ”Valgfuskerbryg” på 1,8% og den alkoholfri ”Islamitis” burde være selvforklarende.

2 Kommentarer på "White IPA Matters skaber forargelse"

 1. Det forlyder fra troværdig kilde, at de arabiske kvinder, føler med gederne, for de ved hvordan det føles at få en musli eller blot en IS-stang mast op i underlivet.

  Når de fornemmer, at mændene er ude i dette gedeforplantningsøjemed, får de medlidenhed med gedernes rette partnerne.

  Derfor samler de sig og går ud til bukkene for at trøste dem på den måde, som de nu kan det. Smukkere kan det næsten ikke blive. Derved undgår de også den ellers traditionelle indavl, der har fundet sted siden Pædofeten Muhammed’s tid – og måske årtusinder forinden.
  Denne indavl går hårdt ud over den muslimske hjernefunktion, og islamforskerne ved Københavns Universitet mener ligefrem, at det er denne begrænsende funktionalitet, der gør, at mændene ikke længere er i stand til at skelne mellem gederne og småpigerne, kun når pigerne først er over de tyve år.

  Her fra stammer udtrykket om noget er helt galt at: Der er gået ged i den.

  Skål.

 2. Fine ideer til øl-navne👍👍👍
  Hvorfor ser man mon ikke Mentzen-øl i Danmark? Måske en import-idé for de store danske supermarkedskæder? 🍺🍺🍺 Eller er polsk øl med humor ikke fint nok til de frelste woke- og Greta-elskende hoveder, der har bemægtiget sig direktionerne, også i disse virksomheder??..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.