Multikultur i Danmark: Studenter angrebet med æg i ghettoområde

De senere år er det blevet en tilbagevendende begivenhed, at danske studenter angribes med sten, syre og æg, når de fejrer deres eksamen.

I weekenden gik det galt flere steder i Storkøbenhavn – blandt andet i det berygtede ghettoområde Værebroparken, der er berygtet for sin andel af vold, skyderier og indvandrerbander.

Københavns Vestegns Politi har alene fået syv anmeldelser om studentervold, men problemet er formentlig langt større, oplyser ordensmagten.

Der er eksempler på, at der er blevet kastet med æg og kanonslag efter studentervogne, og i en sag blev der endda smidt cykler ud på vejen foran en vogn. Chaufføren nåede heldigvis at bremse.

Der er tale om et ufatteligt had til den folkekære danske sommertradition, hvor unge mennesker fejrer afslutningen på gymnasiet.

“De rammer vores huer og vores ansigter. Vi råber, at de skal stoppe, men de bliver bare ved,” siger studenten Louise Sørensen om de voldsomme begivenheder.

Også en studentervogn fra Falkonergårdens Gymnasium blev angrebet af det, som politiet kalder ‘unge mennesker’ – et synonym for indvandrermænd, der ofte bruges af både politiet og danske medier.

Studenten Luna Tollund Bauer (se foto, red.) nåede at se, at det var ‘en gruppe drenge’, der stod bag æggekastene. Efter angrebet kørte gerningsmændene efter studentervognen i deres bil og havde flere æg inde i bilen. Der er tale om chikane og forfølgelse af personer, der efterlever et dansk værdisæt.

Ingen politikere, meningsdannere eller selvgode journalister har brugt ordet ‘hadforbrydelse’ om weekendens overgreb på danske borgere.

*

Danske mediefolk har en stor del skylden for, at denne voldsomme udvikling har cementeret sig i det danske samfund.

I sommeren 2018 angreb den iranske nyhedsvært Nima Zamani Aliabadi – fra licensstationen Radio24syv – Nye Borgerliges Mette Thiesen, fordi den kvindelige politiker kritiserede den stigende vold mod danske studenter.

Det endte med, at Radio24syv og Nima Zamani bedrev direkte ‘fake news’ i deres forsøg på at nedgøre islamkritikeren Mette Thiesen. Radiofolkene nægtede efterfølgende at undskylde over for Nye Borgerlige-politikeren.

Læs om sagen her

Radio24syv har tidligere ladet en muslimsk indvandrer – der selv har stået bag æggekast mod feststemte unge – bagatellisere og nedtone de mange angreb på studentervogne.

Den slags journalistik har efterfølgende legitimeret denne form for vold med sten-, syre- og æggekast.

Læs mere her

Se også Radiovært Nima Zamani melder sig ind i Dansk Folkeparti 

Se også Shia-islamist Saif Shah Muhammad offentliggør folkepensionists privatadresse, så folk kan få sig ‘en alvorlig snak’ med ham

3 Kommentarer på "Multikultur i Danmark: Studenter angrebet med æg i ghettoområde"

  1. en dag inden længe erstattes æggene med projektiler fra en AK47

    • Ja. Eller noget lignende, syre eller andet svineri. Det bliver ikke ved med at gå uden tragedier, hvis det fortsætter. Men så længe folk bliver ved med at stemme på yderligere islamisering, så fortsætter det jo. Og situationen forværres hvert eneste år. Og når tragedien så rammer, så er politikerne “i chok” og den sædvanlige velkendte damage-control rutine kører.

  2. Det får vel forhåbentlig de unge studenter til at stemme med ansvar.
    Stram Kurs er den eneste vel at gå kære studenter.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.