Jan E. Jørgensen – Folketingets Dr. Jekyll og Mr. Hyde

Venstre-politikeren Jan E. Jørgensen er igen blevet afsløret i at opføre sig utilbørligt og nedrigt på de sociale medier.

På den ene side prædiker Jan E. Jørgensen, at der skal værnes om den ‘gode tone’, og at Facebook skal være ‘et rart sted at være’.

På den anden side går Jan E. Jørgensen retorisk amok på sine politiske modstandere, hvis MF’erens globalistiske og grænsenedbrydende livssyn udfordres. Så begynder Venstremanden – helt umotiveret – at nedgøre andres udseende og fremtoning, hvis de deltager i den politiske debat.

Jan E. Jørgensen benytter sig af et såkaldt ‘ad hominem’-angreb fra nederste hylde, hvor fakta og politiske værdier bliver tilsidesat, så Jan E. Jørgensen kan tilsvine sin modstander i fuld offentlighed.

Venstremanden benytter ofte en ‘troll-strategi’, hvor han angriber med korte svinske bemærkninger i kommentartråde – i håb om at få de sociale medier til at koge i hadske vendinger.

Jan E. Jørgensen får lov til at bedrive denne tvetungede opførsel, fordi hans ofre er forhadt af journalister, meningsdannere og politikere. Derfor se de igennem fingre med Jan E. Jørgensens uværdige opførsel.

*

Kritiske spørgsmål fra danske journalister kan rettes til Jan E. Jørgensen på:

Telefon: 61625174

Email: jan.e@ft.dk

*

Mere om Jan E. Jørgensens tone på de sociale medier hos Berlingske

1 Kommentar på "Jan E. Jørgensen – Folketingets Dr. Jekyll og Mr. Hyde"

  1. Jan E Jørgensen er en af den slags mennesker, der løber med flokken, når den hetzer, og som bagefter påstår at det deltog han da ikke i, selvom han åbenlyst selv var en af de mest ivrige hetzere.
    Stram Kurs og deres medlemmer og folk, der stemmer på dem, er de i særklasse mest udsatte mennesker i det danske samfund. Udover den 24/7/365-kørende hetz er de udsat for Berufsverbot, direkte politisk forfølgelse, voldsomme løgnekampagner og manipulation i alle afskygninger. Ret skræmmende og udsigterne peger ikke i retning mod opklaring, snarere flere mørke skyer.
    Men håbet er at partiet, med deres fremragende økonomiske program i løbet af få år får stor støtte fra virkeligt frihedsorienterede mennesker, som jo rent faktisk findes i det danske samfund, og som i øjeblikket ikke har nogetsomhelst tilholdssted. Venstre og Konservative er dybt utroværdige og Nye Borgerlige er grådighedsglobalister og har OVERHOVEDET ikke forstået at det moderne samfunds økonomiske problemer skyldes mangel på frihed for det enkelte menneske. Og at denne mangel på frihed for en stor dels vedkommende skyldes dels vestlig socialistisk, dels kinesisk og arabisk/muslimsk indflydelse, sidstnævnte i høj grad gennem masseindvandringen fra Afrika og Mellemøsten og dermed den store islamiske infiltration, der forårsager anti-demokratiske og frihedsknægtende love i vestlige lande.

    Men bortset fra det så skulle Jan E Jørgensen også holde sig for god til at kritisere nutidens danske samfunds svar på Jens Jørgen Thorsen, nemlig Uwe 😎
    Efter min mening skal vi have lavet en statue af Uwe, inspireret af negerkonge-stuntet på Kongens Nytorv/Charlottenborg. Denne statue, som skal være 7 meter høj, skal rejses lige overfor Charlottenborg, så de kan få noget ordentlig kunst at kigge ud på, når de sidder der i deres frelste højborg 😀😀😀😀😀

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.