TV 2 Nyhedernes kroatiske journalist Michael Robert Wichmann hylder sit hjemland i Parken

Den statsansatte journalist Michael Robert Wichmann er på plads til EM-fodbold i Parken i København.

Den 46-årige TV 2-journalist har rødder i Kroatien, og han støtter sit hjemland i EM-ottendedelsfinalen mod Spanien. En kamp som Kroatien tabte med 3-5.

Michael Robert Wichmanns kroatiske mor var lærer i en landsbyskole i det tidligere Jugoslavien, der gik i opløsning i 1992. TV 2-journalistens morfar var højesteretsdommer i den socialistiske stat, Jugoslavien. Den magtfulde morfar blev udmærket med æresmedaljer af den kommunistiske diktator, Josip Broz Tito – der også havde rødder i Kroatien.

Michael Wichmann har arbejdet på licensstationen TV 2 Lorry, hvor han var nyhedsvært og redaktør. Han har arbejdet på TV 2 Nyhederne siden 2006, hvor han ofte kan opleves på skærmen.

TV 2-reporteren kalder Kroatien for sit ‘moderland’, og hans favoritområde, når det kommer til hav og kyststrækning, ligger ved den kroatiske havneby Split.

Michael Robert Wichmann holder af at besøge sine mange slægtninge i Balkanområdet.

Det er ikke tilfældigt, at danske nyheder er præget af et globalistisk og multikulturelt perspektiv. Nogle af de mest toneangivende journalister har rødder i samt stor hengivenhed overfor fremmede nationer.

De danske seere? De holdes i mørket og bliver taberne i det spegede politiske spil.

*

Se også Forskere: Højrefløjskandidater er oftest udsat for chikane og hærværk

Be the first to comment on "TV 2 Nyhedernes kroatiske journalist Michael Robert Wichmann hylder sit hjemland i Parken"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.