Muslimsk multikultur: Naiviteten er stor i vesten; borgere i Würzburg demonstrerede til fordel for masseindvandring

Sent fredag eftermiddag blev den tyske by Würzburg ramt af et drabeligt knivangreb, hvor en afrikansk asylansøger spredte død og rædsel.

Men nogle af Würzburg-borgerne er tilsyneladende også ramt af den bølge af naivitet, der har skyllet ind over Europe og vesten de seneste årtier.

I Würzburg bliver der ofte afholdt demonstrationer, hvor venstrefløjen og muslimske bevægelser kræver tolerance og mangfoldighed i den tyske by, der ligger mellem München og Frankfurt.

I 2013 står der ‘Würzburg er farverig’ på et banner, da tusindvis af borgere kræver mere multikultur og masseindvandring i forbindelse med en demonstration.

Få år senere betaler Würzburg-borgerne regningen for den hovedrystende naivitet.

Pakistanske Riaz Khan Ahmadzai poserer inden sit terrorangreb i juli 2016. Mere om angrebet her.

I sommeren 2016 går en pakistansk asylansøger amok i et tog med en økse og en kniv. Den muslimske terrorist råber ‘Allah er stor’ midt i blodbadet.

I juni 2021 skal endnu en multikulturel regning indløses. En somalisk asylansøger går grassat med en lang kniv. Somalieren dræber tre mennesker, og den muslimske migrant sårer flere borgere, der ender i en livstruende tilstand.

Igen råbes der ‘Allah er stor’, mens blodet flyder i byens gader. Würzburg er blevet ‘farverig’ på en modbydelig måde.

Venstrefløjens naive samspil med muslimske indvandrerorganisationer koster menneskeliv med jævne mellemrum.

Somalisk knivmand.

8 Kommentarer på "Muslimsk multikultur: Naiviteten er stor i vesten; borgere i Würzburg demonstrerede til fordel for masseindvandring"

 1. Man burde tro at statens overhoveder lærer af bitter erfaring.. Men nej, når det går skidt, lukker man endu mere lort ind og spreder det ud i hele landet..
  For man har åbenbart den holdning, at har man et problem ét sted, så “maskerer” man det ved at sprede det ud i hele landet – Og vupti, så er alt normalt igen!

  Dette afspejler bare dén fremtid de har i møde, hvor denne slags jihadist-udskejelser bliver hverdag i hele landet!

 2. Islam forefindes i Danmark, dermed er grundloven trådt under fode og dermed er Danmark IKKE en retsstat.
  Man skal kunne bevæbne sig, med hvad som helst, for at kunne forsvare sig.
  Politiet kan jo ikke være alle steder, for de har jo nok af at udskrive fortbøder til folk der kører 5 – 10 km for hurtig. Stresse billister er ikke godt.
  Gethoerne skal de nok holde sig fra.

 3. kill’em all before they kill you

 4. Meget vigtig læsning på dette link:

  https://24nyt.dk/europa-antiisraelske-demonstrationer-forfalder-til-joedehad/

  Europa: antiisraelske demonstrationer forfalder til jødehad

  • Apropos antisemitisme og Israel: Meget tyder på at borgerrepræsentationen på Københavns Rådhus er ved at lave det ultimative svigt mod jøderne i byen; Israels Plads står foran at blive om-navngivet til “Palæstinas Plads”!
   Ikke alene vil det være et ufatteligt svineri og forræderi mod jøderne. Det vil også betyde at en masse muslimer nu vil betragte pladsen som deres og man kan formentlig vente at et nyt befolkningssegment vil flokke dertil for at “indtage” området som deres.
   Når man, som københavnerne, insisterer på, ved alle kommunalvalg, at stemme socialistisk/kommunistisk, så har det konsekvenser. Københavnerne er med deres idioti ved at ødelægge deres egen by.

 5. Sko Indkøb.
  Mogens kommer ind i en skotøjsforretning. Han ønsker en meget elegant sko. De sædvanlige i fineste kalvelæder kommer frem, 1500 kr, Mogens er ikke tilfreds. Det skal være meget mere eksotisk. En leder bliver tilkaldt, og fra et baggrundslager fremkommer et smukt par sko. ”Alligatorskind, min herre, 7.000 kr, de er fredet, hvad siger De så”. ”Billigt lort, tag det væk”, lyder svaret. Fra baggrundslaget kommer nu et par vidunderlige hvide sko: ”Dette er menneskehud, 20.000 kr”. ”Nu nærmer vi os”, siger Mogens, ”jeg vil gerne have dem i sort”. ”I orden, det bliver 67.50”.

 6. Så fik borgerne i Würzburg, hvad de ønskede. Mere islam, flere muslimer og det, der følger med. Det er jo bare det, man kan konstatere. Igen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.