Foregangsmanden Lars Hedegaard

Den store dansker Lars Hedegaard viser sig igen at være en foregangsmand. Da Lars Hedegaard blev forsøgt skudt af Basil Hassan i 2013, gik Hedegaard straks til modstand og jog terroristen på flugt. Siden har Hedegaards handlekraft bredt sig til den europæiske befolkning, hvor folk talrige steder er gået løs på eller har forfulgt flygtende terrorister. Senest i Würzburg i Tyskland, hvor folk forfulgte en somalisk knivmand.

Se også ‘Allahu akbar’ i Würzburg: 24-årig somalier myrder tre med kniv, regnbuerne vil have video fjernet…

1 Kommentar på "Foregangsmanden Lars Hedegaard"

  1. Jamen… hvorfor forfulgte de ham? De har konsekvens stemt på mere islam og flere muslimer. Så får de jo, hvad de stemmer på. Europæerne tror stadig at de kan blive ved med at gøre det samme igen og igen og igen og forventer stadig at resultatet en eller anden dag bliver anderledes. Det er tragikomisk. Komisk fordi det er så dumt at det burde være forbudt. Tragisk fordi det går ud over alle, inklusive dem, der IKKE har stemt for dette svineri!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.