Muslimsk angreb i Tyskland: Somalier knivdræber tre personer

Fredag aften gik en 24-årig somalisk gerningsmand amok i den tyske by Würzburg i det nordlige Bayern.

Ved angrebet blev tre mennesker dræbt og flere blev såret – heraf nogle alvorligt.

Flere medier har beskrevet fem og seks sårede ofre. De tyske myndigheder understeger, at det ikke er sikkert, at alle de sårede overlever.

Meget tyder på, at der ligger et islamisk motiv bag det voldsomme knivangreb, der ramte tilfældige personer på et centralt torv i Würzburg.

Et vidne fortæller, at somalieren råbte ‘allahu akbar’ i forbindelse med angrebet. Det islamiske udtryk, der kan oversættes til ‘Allah er stor’, bruges ofte i sammenhæng med muslimske terrorangreb.

“Det tyder på et islamistisk motiv, og det er også en del af efterforskningen,” fortæller Bayerns indenrigsminister Joachim Herrmann.

99,7 procent af den somaliske befolkning er muslimer.

Politiet bliver alarmeret omkring klokken 17 fredag aften, da den 24-årige somalier har indledt sit knivangreb på tilfældige borgere. De voldsomme hændelser foregår på Barbarossaplatz, der ligger i bymidten. Würzburg ligger mellem München og Frankfurt. Byen har omkring 130.000 indbyggere.

Et øjenvidne filmer den afrikanske asylansøger under det blodige knivangreb. Videoen viser den 24-årige somalier med bare fødder. Somalieren er iført grå bukser og en beigefarvet trøje. I hånden holder han en kniv, der formentlig er lidt over 20 centimeter lang.

Videooptagelsen, der florerer på de sociale medier, viser, hvordan folk på gaden forsøger at holde somalieren tilbage. Derefter høres der et skrig, og en mand råber:

“Han har lige stukket en kvinde ned.”

Der bliver kastet stole mod den afrikanske asylansøger, og endnu en person – en mand – forsøger at stoppe gerningsmanden med en kost.

På et tidspunkt bliver knivmanden jagtet af op mod 20 personer, og det er ved den lejlighed, at en politipatrulje når frem. Politiet stopper afrikaneren ved at skyde ham i benene. Den 24-årige meldes uden for livsfare.

De tyske myndigheder fortæller, at den 24-årige somalier har levet som asylansøger i Tyskland siden 2015.

Det var på dette tidspunkt, at den tyske regering åbnede de europæiske grænser for hundredetusindvis af velfærdsmigranter fra både Mellemøsten og Afrika, der i høj grad søgte et liv med velstand og sociale ydelser.

Den tyske kansler Angela Merkel sagde for første gang i august 2015 de nu berygtede ord ‘wir schaffen das’ – ‘vi skal nok klare det’ – til den tyske befolkning og EU’s borgere.

Migrantstrømmen ramte også de danske grænser, der efterfølgende brød sammen. Herefter kunne de primært muslimske velfærdsmigranter frit vandre på de danske motorveje.

Få måneder efter den tyske kanslers berygtede udsagn om migranterne blev borgerne i Würzburg ramt af et chokerende terrorangreb, der trak tråde til Islamisk Stat.

Riaz Khan Ahmadzai poserer inden sit terrorangreb på tilfældige borgere i Würzburg i juli 2016.

Det uledsagede ‘flygtningebarn’ – Riaz Khan Ahmadzai – angreb og sårede fem mennesker. To af terrorofrene var i en livstruende tilstand.

Den 17-årige asylansøger havde et islamisk motiv. Han var bevæbnet med en kniv og en økse, da han indledte angrebet i et tog. Et ægtepar, deres datter og hendes kæreste, der kommer fra Hong Kong, blev de første ofre. En kvindelig hundelufter blev derefter ramt i hovedet med en økse.

Pakistanske Riaz Ahmadzai, der også gik under navnet Muhammad Riyad, ville hævne en ven, der var død i Afghanistan. Terroristen blev skudt og dræbt af tyske politifolk

Det 17-årige flygtningebarn råbte ‘allahu akbar’ – ‘Allah er stor’ – under terrorangrebet i sommeren 2016. De samme ord som som et vidne hørte under gårsdagens knivangreb i samme by.

Borgerne i Würzburg har – omkring fem år efter – måttet overvære endnu et knivangreb på tilfældige begået af en muslimsk asylansøger.

De tyske myndigheder fortæller, at den 24-årige somalier i stigende grad har udvist voldelige tendenser de seneste måneder. Han har blandt andet været i psykiatrisk behandling.

Den 24-årige har begået kriminalitet, og han har en plettet straffeattest. De tyske myndigheder valgte ikke at sende den kriminelle afrikaner hjem til Somalia. Den kyniske beslutning har kostet mindst tre personer livet.

De tyske myndigheder opfordrer folk til ikke at dele videoer på de sociale medier, der viser det muslimske angreb i Würzburg – og ikke mindst de modige borgere, der bekæmper den afrikanske knivmand.

Denne censurform er blevet en almindelig fremgangsmåde i nutidige terrorsager med et islamisk motiv. Det bunder angiveligt i, at de vestlige befolkninger ikke må få et førstehåndskendskab til den omfattende muslimske kriminalitet – og i dette tilfælde drab på tilfældige borgere.

I Danmark er flere personer blevet dømt eller anklaget for at dele en video af et Islamisk Stat-terrorangreb på to kvinder fra henholdsvis Danmark og Norge. Begge kvinder mistede livet i december 2018 under et ferieophold i Marokko.

Det er uvist om det muslimske knivangreb vil blive officielt betegnet som et ‘terrorangreb’. De tyske myndigheder har været meget tilbageholdende med oplysninger i sagen om den 24-årige somalier.

Man hører næsten allerede den velkendte frase:

‘Islamisk terrorisme har intet med islam at gøre’.

*

Giv en vælgererklæring til Nej til islam i Danmark her

1 Kommentar på "Muslimsk angreb i Tyskland: Somalier knivdræber tre personer"

 1. Udnævnelsen af skyldnerne fra politisk side er selvfølgelig igang: Det ender med at blive “retorikken” fra de hvide europæere. Og så begynder de med de samme citater, de har fået at vide at de skal bruge ved lejligheder som denne:
  Intet med islam at gøre.
  Islam er blevet “bortført”
  . Lad ikke hadet vinde.
  Lad ikke den mørke side vinde.
  Vi holder sammen mod had.
  Nej til racisme
  Blah blah blah og så er den klaret og politikerne kan pakke fraserne ned igen og gå videre med befolkningsudskiftningen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.