Næstformanden for bestyrelsen på Galtrup Efterskole – præst Ole Kobbelgaard – fremturer: Du er nærtagende, hvis du påtaler svinske afvisninger om at holde foredrag på skolen

Jeg har modtaget nedenstående mail fra Ole Kobbelgaard, der er næstformand for bestyrelsen for Galtrup Efterskole i Erslev på Mors:

“Til (Uwe) Max Jensen

Tak for din mail, som jeg ikke aner, hvorfor jeg har modtaget (jeg har klaget til bestyrelsen for Galtrup Efterskole, fordi jeg fik et særdeles svinsk afslag på et tilbud om at holde et foredrag på efterskolen fra skolens lærer Paw Olesen, red.).

Se, der er det særlige ved den tropiske plante med navnet Ægte Mimose, at den folder sine blade sammen ved den mindste berøring… og den lukker sig først op igen, når der er gået en rum tid. Den er, for nu at sige det mildt, er sart plante. Derfor har den da også herhjemme fået tilnavnet “rør-mig-ikke”, netop fordi den er så “nærtagende”.

Den forlanger – kan man godt sige – alt af sin omverden. Den er decideret vanskelig omgængelig. Den kræver en ganske særlig pleje, en særlig jordbund, særlige temperaturer, og en ret konstant luftfugtighed. Ikke så underligt, at selv meget erfarne havefolk med udpræget grønne fingre har mere end svært at få den til at overleve blot en vinter igennem.

Mimosen kræver det hele… og tåler så uendelig lidt.

Spændende at læse din tårevædede beretning om nordvestjyske overgreb på stribe. Infantilt, men også på sin vis spændende.

Langt mindre spændende, forekommer det mig, har det været, hver gang du har fundet vej til pressen – måske for at få lettet dig for et aldrig svigtende behov for opmærksomhed. I al fald har du – bogstaveligt talt – skidt på alt og alle, du kunne komme i nærheden af, og hvor der var en blot mikroskopisk chance for, at en OB-vogn ville finde vej til det specifikke sted, du havde udvalgt dig som dagens toilet.

Dine udladninger, du planter i verden under den selvvalgte betegnelse “kunstner”, har aldrig bragt hverken mit blod eller, for den sags skyld, mit pis i kog. Nærmere er det blevet til en hovedrysten, og lige præcis den oplevelse af at se et menneske fjumre rundt og begå det tætteste, vi danskere kommer på harakiri, synes jeg, det er fint, hvis eleverne på Galtrup Efterskole bliver forskånet for.

De har så uendeligt mange, langt vigtigere ting at tage sig til.

Med venlig hilsen
Ole Kobbelgaard”

Ole Kobbelgaard er præst for Sdr. Nærå Valgmenighed i Årslev på Fyn. Formand for valgmenigheden er Lis Rosager Møldrup. Valgmenighedens kasserer er Gunnar Vexlund.

Paw Olesen afviser et forslag om et foredrag på Galtrup Efterskole på særdeles arrogant vis. Tonen er åbenbart standard for de personer, der er tilknyttet Galtrup Efterskole på Mors.

Paw Olesen poserer på Galtrup Efterskoles hjemmeside

Bestyrelsen for Galtrup Efterskole består udover af næstformand – valgmenighedspræst Ole Kobbelgaard – af formand
Else Marie Pedersen, Anne Lise Lanther, Hans Henrik Ebbesen (der er partipolitisk aktiv for Venstre) og Anne Heide.

Jens Hvid Skouboe er forstander for Galtrup Efterskole. Jens Hvid Skouboe er desuden kandidat ved kommunalvalget 2021 for Demokratisk Balance på Mors.

Tjek Uwe Max Jensens kunst her og dan dig din egen mening.

Journalist Carsten Tolbøll fra Nordjyske har skrevet en artikel om den spegede sag. Den kan læses her.

Se også
Uwe Max Jensen: Skagensmaleri

4 Kommentarer på "Næstformanden for bestyrelsen på Galtrup Efterskole – præst Ole Kobbelgaard – fremturer: Du er nærtagende, hvis du påtaler svinske afvisninger om at holde foredrag på skolen"

  1. Klart at Kobbelgaard i udgangspunktet er negativ mod dig, han er jo begejstret repræsentant for integrationsindustrien https://fyens.dk/artikel/h%C3%B8jskoler-satser-p%C3%A5-indvandrere

  2. Mon ikke problemet består i at manden har så svært ved at skjule sit politisk motiverede had mod Uwe at det bare vælter ud af ham- og at han formentlig bakkes op af ligeledes hadefulde kolleger.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.