Paw Olesen fra reklamebureauet Kong Gulerod fremturer overfor billedkunstner Uwe Max Jensen: Dine malerier er elendige

Jeg har postet 24 af mine malerier i en kunstgruppe på Facebook. Det bryder kunsthaderen Paw Olesen sig ikke om. Paw Olesen kalder de 24 malerier elendige. Om Paw Olesen har gjort sig den ulejlighed at se alle 24 malerier er et åbent spørgsmål.

Paw Olesen er mediegrafiker / AD’er og tidligere partner i reklamebureauet Kong Gulerod Reklamebureau på Tilstedvej 73, 7700 Thisted. Paw Olesen er ansat som underviser og markedføringsmedarbejder på Galtrup Efterskole på Mors – Poulsen Dalsvej 17, 7950 Erslev. Netop Mors er ophavssted til Janteloven, som Paw Olesen er rundet af.

Paw Olesen poserer på Galtrup Efterskoles hjemmeside.

Et forslag om, at undertegnede skal holde foredrag på Galtrup Efterskole, afviser Paw Olesen på den mest arrogante og hovne måde.


Tjek Uwe Max Jensens kunst her og dan dig din egen mening.

1 Kommentar på "Paw Olesen fra reklamebureauet Kong Gulerod fremturer overfor billedkunstner Uwe Max Jensen: Dine malerier er elendige"

  1. Et vigtigt kriterium for kunst må være, at den udtrykker originalitet og er tankevækkende. Ser man på Kong Gulerods produktion, der også bør bedømmes for kreativitet og budskab, ligger den for så vidt langt under UMJs… Faktisk ligner den oftest banal clipart, der er usjov og ikke udtrykker fantasi eller er andet end enhvers første bogstaveligste idé, efter min mening. Olesen spiller Kong Gulerod, men har trådt i spinaten. https://konggulerod.dk/nyheder/thy-erhvervsforum-giver-thy-en-ny-lyd

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.