Far til den muslimske vanvidsbilist Mohamad Tarek Younes: Han kan ikke klare hårdt fysisk arbejde

Klokken er 18.14 fredag aften, da Mohamad Tarek Younes speeder op i sin bil. Han er tæt på at påkøre en betjent, der må springe for livet.

Den unge muslim træder speederen i bund og kører frem mod et lyskryds, hvor han kører over for rødt. Mohamad Younes torpederer en 31-årig politibetjent i ghettoområdet Gellerupparken i Aarhus.

Mohamad Tarek Younes er på flugt fra politiet i forbindelse med en verserende voldssag. Det oplyser et af Mohamed Tarek Younes’ nære familiemedlemmer.

20-årige Mohamad Tarek Younes kører væk fra gerningsstedet, hvor den kvæstede betjent efterfølgende kæmper for sit liv.

Mohamad Tarek Younes fortsætter sin flugt med tophastigheder på 100 kilometer i timen og kører ræs på flere omkringliggende villaveje, hvor hastighedsgrænsen er 50 kilometer i timen.

Annas Ismail Sadik, der var med i flugtbilen.

På passagersædet sidder en anden arabisk indvandrer – den 19-årige Annas Ismail Sadik, der er flugtbilistens barndomsven.

Mohamad Tarek Younes og vennen efterlader flugtbilen i Gellerupparken, hvor Younes er vokset op i en arabisk storfamilie med fem børn. Faren er bilmekaniker og moren – der ikke taler dansk – har angiveligt været involveret i ‘et eller andet med nogle boligforeninger’. Der er tilsyneladende tale om et statsstøttet integrationsprojekt i Gellerup-ghettoen.

Indvandrerfamilien har familiære tråde til Libanon, de palæstinensiske områder samt Syrien.

20-årige Mohamad Tarek Younes trækker en kriminel fortid bag sig. Han har tidligere været varetægtsfængslet i en anden sag. Den arabiske familie oplyser, at Mohamad Younes er dømt for at påvirke et vidne.

Mohamad Tarek Younes praler i januar på TV 2 Østjylland med, hvordan han kører over for rødt lys hele tiden.

I januar 2021 optræder Mohamad Younes i et nyhedsindslag på TV 2 Østjylland, hvor han fortæller om sine lovovertrædelser og vanvidskørsel.

Den blødende og kvæstede 31-årige betjent modtager behandling af ambulancepersonalet i lyskrydset mellem Åby Ringvej og Silkeborgvej i det vestlige Aarhus. Politibetjenten har fået flere hjerneblødninger. Hans lunger er klappet sammen.

20-årige Mohamad Younes og barndomsvennen Annas Sadik gemmer sig i en lejlighed i Gellerup. Her opholder de to migranter sig i over to døgn, mens politiet spreder efterlysningen i de landsdækkende medier.

I kølvandet på den forfærdende vanvidsbilisme, der har sendt en 31-årig betjent i koma, gennemfører den 20-åriges familie den nærmest rituelle ‘renvaskning’ af Mohamad Younes.

Det er en skabelon, der ofte ses i sager med kriminelle indvandrere, der er kommet i offentlighedens søgelys grundet kriminalitet eller terrorisme. Journalisterne lader kritiske spørgsmål forsvinde som dug for solen, mens migrantfamilierne får lov at lovprise de kriminelle slægtninge.

“Han er velopdragen i mine øjne, og jeg har prøvet alt, hvad jeg kunne for at opdrage ham ordentligt,” fortæller Tarek Younes, der er far til den 20-årige vanvidsbilist.

Den arabiske far understreger, at Mohamad Younes er “sød og dejlig at være sammen med”, og at sønnen er “godhjertet”.

“Fantastisk dreng. Det har han altid været,” siger Tarek Younes om sin kriminelle indvandrersøn, der tidligere har siddet bag tremmer.

Tarek Younes forklarer, at hans søn ikke kan klare hårdt fysisk arbejde. Den unge indvandrer har derfor været involveret i en påstået svindelvirksomhed, der skulle handle med mobiltelefoner og dyre Apple tablets.

Det var meningen, at den 20-årige Mohamad Younes skulle have et stillesiddende skrivebordsjob uden fysisk belastning.

Ejeren af svindelfirmaet, der angiveligt bor i Vejleområdet, har efterfølgende anmeldt Mohamad Tarek Younes for vold.

“Jeg ved ikke om, han har tæsket ham (firmaejeren, red.) eller ej,” fortæller faren til den voldsanklagede flugtbilist.

Tarek Younes fortæller, at sønnen for år tilbage var involveret i en trafikulykke. Omkring 2010 blev Mohamad Tarek Younes angiveligt påkørt. Den unge indvandrer fik efter cirka ni år udbetalt en økonomiske erstatning på i omegnen af en halv million kroner.

Den arabiske familie fortæller, at de mange penge er forsvundet i forbindelse med Mohamad Younes’ engagement i det omtalte svindelforetagende – hvor ejeren har indgivet en voldsanmeldelse mod den 20-årige.

“Han er født her. Han er opvokset her … så jeg håber ikke, at han bliver betragtet som en terrorist,” fortæller Tarek Younes om sin søn.

Efter knap to døgn på flugt begynder nettet at stramme sig om Mohamad Tarek Younes og Annas Ismail Sadik, der i flere dage har været genstand for en intens politijagt med helikopter og hunde.

De to indvandrere opholder sig, ifølge flere kilder, i en lejlighed på Gudrunsvej i Gellerup-ghettoen.

Det viser sig, at Younes-klanen er i kontakt med den efterlyste slægtning allerede søndag eftermiddag. Den muslimske familie vælger i første omgang ikke at ringe til politiet.

Kontakten mellem klanmedlemmerne og den efterlyste foregår via en mellemmand, der overbringer mundtlige beskeder.

Mohamad Younes tør ikke ringe direkte til faren, Tarek Younes, fordi han er bange for, hvorvidt politiet kan spore ham.

Der er tale om et uhyggeligt parallelsamfund i Gellerupparken, hvor man skjuler en voldsanklaget vanvidsbilist, der har sendt en ung betjent på operationsbordet.

Mohamad Younes’ far aftaler at få opdateringer hver time fra sønnen. På den måde flyver de mundtlige beskeder frem og tilbage mellem den arabiske klan og det efterlyste familiemedlem.

Tarek Younes tager senere telefonisk kontakt til Østjyllands Politi og begynder en forhandling om sin efterlyste søn.

Den kriminelle Mohamad Younes har fortalt til familien, at han er bange for at ‘blive banket’ af politiet, hvis han bliver anholdt. Faren fortæller også, at sønnen har det dårligt med at sidde i fængsel.

Den muslimske ghettofamilie vil forhandle vilkårene for Mohamad Younes’ eventuelle overgivelse til de danske myndigheder.

Til sidst overdrager Younes-klanen adressen i Gellerupparken, hvor den 20-årige opholder sig, til politiet. På dette tidspunkt har familien været i kontakt med den efterlyste i adskillige timer.

Det hele minder om en dårlig amerikansk gangsterfilm.

Klokken 23.43 søndag aften ankommer politiet til Gudrunsvej i Gellerupparken. 20-årige Mohamad Tarek Younes kommer ud af bygningen, bukker sig ned og får håndjern på.

Tarek Younes er til stede, og han får lov at give sin kriminelle søn et kram – inden politiet kører afsted med ham.

“Han (Mohamad Tarek Younes, red.) græd og fortalte, hvad der var sket. Jeg græd også. Han sagde, at det ikke var med vilje. Han vidste ikke, hvad der foregik. Han sagde hele tiden, at det ikke var med vilje,” siger Tarek Younes.

Omkring en halv time før anholdelsen af Mohamad Younes overgiver den ligeledes eftersøgte – Annas Ismail Sadik – sig på Politigården i Aarhus.

Dagen efter fremstilles Mohamad Tarek Younes i Retten i Aarhus.

Den 20-årige indvandrer, der tydeligvis har grædt, er iført et fikseringsbælte, da han føres ind i retslokalet. Mohamad Younes snøfter, og han råber “min kæreste skal også med” – med henvisning til det begrænsede antal pladser, som coronasituationen tillader i retslokalet.

Retten efterkommer den kriminelle arabers krav, og både den danske kæreste samt vanvidsbilistens mor får en plads på tilhørerrækkerne.

Mohamad Younes’ kæreste ender med at forlade retslokalet til fordel for den sigtedes bror, som kan arabisk og derfor kan fungere som tolk for moderen. Der bizarre optrin udstiller den manglende integration i et nådesløst klart skær.

Mohamad Younes kigger stift ud i luften, mens de mange sigtelser bliver læst op.

Den 20-årige araber er sigtet for vold mod polititjenestemand, forsætlig fareforvoldelse, uagtsom legemsbeskadigelse under særligt skærpende omstændigheder, flugt fra et færdselsuheld, hærværk af betydeligt omfang samt for overtrædelse af flere paragraffer i færdselsloven.

Under oplæsningen af anklagerne sidder Mohamad Younes og nedstirrer en betjent, hvis kollega kæmper for livet på intensivafdelingen.

Den kriminelle migrant nægter sig skyldig, og han virker ikke tynget af den voldsomme sag.

Mohamad Younes benytter lejligheden til at føre sig frem, og han udviser den berygtede selvtillid, der i stigende grad ses i indvandrermiljøet. Den nu varetægtsfængslede indvandrer spørger hånligt en betjent om, han vil “give ham en krammer”.

Den kriminelle Mohamad Tarek Younes virker på ingen måde til at være en ‘velopdragen’ og ‘godhjertet’ ung mand – som hans arabiske familie påstår.

Mohamad Tarek Yones skal foreløbig være bag tremmer indtil 16. juli 2021.

Mohamad Younes er foreløbig fængslet indtil 16. juli 2021.

*

Mere om Mohamad Tarek Younes på Document

4 Kommentarer på "Far til den muslimske vanvidsbilist Mohamad Tarek Younes: Han kan ikke klare hårdt fysisk arbejde"

  1. Han er også rent faktisk velopdragen. Han opfører sig perfekt i forhold til den islamiske tro og den jihad, de har pligt til at føre. Så muslimerne forstår selvfølgelig ikke problemet.

  2. REMIGRATION NU, ud med alle m’er

  3. Det bliver spændende at se, hvem de tre anholdte fra nattens nedkørsel er. Sikkert også nogle søde og velopdragne unge mænd.

  4. En klassisk “videnskabelig” forklaring på vanvidsbilisme fremføres nu, nemlig at de unge vanvidsbilisters hjerne ikke er færdigudviklet. Jamen ligesom med alle fysiologiske forklaringer på forbryderadfærd kan man jo kun svare, at der dagligt kører masser af unge bilister omkring med uudviklet hjerne uden at være vanvidsbilister. Så i hvert fald her er en kulturel forklaring nok mere nærliggende.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.