Klokken er ikke engang otte om morgenen, og Pelle Dragsteds datter er allerede blevet interviewet i de røde statsmedier

Klokken er ikke engang otte om morgenen, og Pelle Dragsteds datter Alma Tynell Dragsted (hun anvender navnet Alma Tynell i offentligheden) er allerede blevet interviewet i de røde statsmedier på Folkemødet på Bornholm.

Alma Tynell er datter af Enhedslistens chefideolog Pelle Dragsted og Janne Tynell, der er stedfortrædende generalsekretær i Red Barnet.

Alma Tynell Dragsted, er ligesom sin far aktiv på den yderste venstrefløj. Alma Dragsted er forkvinde for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning. En politisk organisation, der tidligere har haft stor tilknytning til kommunismen.

Enhedslistens partileder Mai Villadsen og partiets retsordfører Rosa Lund har begge haft formandsposten i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning. Den tidligere partileder for Enhedslisten, Johanne Schmidt-Nielsen, har været næstformand. Danske Gymnasieelevers Sammenslutning anses i dag som en slags rugekasse for Enhedslistens kommende toppolitikere.

Mange mediefolk elsker Danske Gymnasieelevers Sammenslutning. Den tidligere chef for Danmarks Radios TV Avisen, Naja Nielsen, har været formand for bevægelsen. Naja Nielsen har en fortid som kommunist, og hun er uddannet på en partiskole i det tidligere Sovjetunionen. Andre kendte mediefolk, der har været en del af Danske Gymnasieelevers Sammenslutnings ledelse, er den kendte DR-vært Reimer Bo Christensen, chefredaktøren Annegrethe Felter Rasmussen og den tidligere spindoktor hos Socialdemokratiet, Noa Redington.

Begge Pelle Dragsteds børn har tilknytning til Enhedslisten. På partiets hjemmeside kan man læse om Alma Tynell Dragsteds deltagelse i en politisk skoledebat. Pelle Dragsteds 16-årige søn er politisk aktiv i Enhedslistens ungdomsparti Rød-Grøn Ungdom.

De røde holdninger er gået i arv fra Pelle Dragsted til hans teenagebørn. Det tidligere folketingsmedlem har en kontroversiel fortid som voldelig aktivist på den venstreekstreme fløj. Pelle Dragsted grundlagde et politisk tæskehold i Købehavn. Pelle Dragsted har fået mindst en dom for sin politiske kriminalitet.

Se også Se & Hør: Influencer dømt for voldtægter, 23-årige Danial Hamza Borch Lappé Ahmad, kaldt… ‘Danne’

Læs også Far til den muslimske vanvidsbilist Mohamad Younes: Han kan ikke klare hårdt fysisk arbejde

Læs desuden Videor: Stram Kurs och Rasmus Paludan på Folkemødet 16 juni 2022 på Bornholm med Koranen framför skolungdomar

1 Kommentar på "Klokken er ikke engang otte om morgenen, og Pelle Dragsteds datter er allerede blevet interviewet i de røde statsmedier"

  1. DGS har ikke forandret sig en sk.. i de sidste 35-40 år. Det er STADIG kommunister og venstreekstremister, der sidder på den formandsstilling.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.