Muslimske bilister farligere end muslimske terrorister

De, der søger at bagatellisere islamisk terror i Europa, sammenligner typisk dens ofre med antallet af trafikdræbte. Som den lange række af sørgelige begivenheder de seneste år i Danmark viser, er dette dog ikke et argument, der bagatelliserer islamiseringens skadevirkninger. Der omkommer og skades helt klart i Danmark, og sikkert også på europæisk plan, langt flere af hensynsløse muslimske bilister end af muslimske terrorister. Og det er ikke tilfældigt.

Som artiklen her beskriver, er hensynsløs kørsel generelt et stort problem i arabiske lande, og nyere detaljeret statistik bekræfter billedet. Den uintegrable kultur, der importeres, gør sig ikke mindst også gældende på vejene, hvor antallet af danskere, hvis livsbane brat og meningsløst afbrydes som direkte konsekvens af indvandringen, bare stiger og stiger, uanset hvad der ellers foregår politisk. Den skærpede lovgivning mod vanvidsbilister synes uden effekt mod dette segment, for hvilket bøder er en vits, og fængselsdomme bare et afsæt for videre karriere.

Graver jeg i erindringen, var det første trafikdrab begået af fremmede, jeg rigtig bed mærke i, på den 28-årige lovende forsker i molekylærbiologi, Shanna Johansen, som i 2007 blev påkørt i vejkrydset ud for Odense Universitet af et 17-årigt pizzabud, der bare kørte videre på sin uddelingsrute efter at have ramt hende, da han kørte over for rødt. Desværre har jeg ikke siden ført bog over de danskere med familier, som således har fået livet knust, i sidste instans som konsekvens af at nogle politikere ville brillere med ”humanitet” mod nogle for os uvedkommende.

Tingene hænger faktisk sammen her i verden, og uanset hvor dygtige vore myndigheder (via enorme investeringer) er til at holde den “rigtige” terror stangen, vil listen over islamiseringens ofre stille og roligt vokse meget længere, end hvis et stort terrorangreb ryddede forsiderne. Islamiske aktivister kan tit opspores og standses ved rettidig omhu, men islamiske bilister er vejene fulde af hver dag, og det er ikke kun de unge bøller og misbrugere, som er farlige. Faren ligger på flere måder i kulturen: Forskning udført af de rettroende selv bekræfter, at Ramadan-svækkede bilister er en anden stor risikofaktor, som vi nu også er blevet beriget med.

3 Kommentarer på "Muslimske bilister farligere end muslimske terrorister"

 1. Som alle ved, så er der jo rabat på drab, når det foregår i trafikken, hvis man bare bagefter påstår at man ikke så fodgængeren eller cyklisten- eller det 5-årlige barn, som man kørte hele vejen over på den anden side af vejen, ind i en mur, for at ramme.
  Menneskeliv er knap så kostbare i visse menneskers verden. Og vantro menneskers liv er slet ikke.
  Jeg er stoppet med at tro på “tragiske tilfældigheder” i disse sager og kigger mig altid grundigt for, uanset hvor jeg er i trafikken. Der kan altid komme en bil hamrende for fuld fart, lige meget hvor og uanset den lokale fartgrænse. Endnu et eksempel på ændret adfærd fra min side, udelukkende pga den demografiske situation her i landet. Man er nødt til at være på vagt hele tiden. Men det er jo selvfølgelig bare fordi jeg er en frygtelig racistisk, uvidende, ekskluderende, hadefuld, paranoid, mistroisk, misogynistisk, nazi-agtig, hetzende, ekstremistisk islamifobisk nationalist. Alle andre kan fortsætte som de plejer uden at se nogen sammenhæng med islam og trafikdrab, Det er kun en ondskabsfuld konspirationsteori, opfundet af slemme mennesker, der faktisk burde deporteres og sidde i lejre, så de ikke forstyrrer den offentlige debatflade med deres had. Og jeg er sikker på at en plan om fjernelse af disse mennesker allerede er i fuld gang, så muslimerne i Danmark kan vide sig sikre ved at færdes i offentligheden uden at blive udsat for hadetale og lignende samfundsstabilitetstruende begivenheder?.. danskerne skal jo lære at kritik af islam og muslimer er forbudt og straffes hårdt, uanset hvad.

 2. Ja, faren ligger i kulturen: iSlammets kultur!

  Som det ofte kan læses når iSlammets sønner har forbrudt sig mod dansk lov/myrdet/pløjet folk til indvalide, så står familien frem i MSM og bedyrer at de bestemt har opdraget psykopaten til at være en rigtig god dreng.
  Det har de skam også, men de glemmer at fortælle, at denne “opdragelse” helt og aldeles er sket efter KOranens forskrifter.
  Et udsnit af dette kan læses på http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Derfor mener jeg, at forældrene har opdraget dem til terrorister/babarer og at forældrene skal dømmes derefter.
  (naturligvis med omgående udSENDING af landet som ENESTE straf)
  – Herkulesflyene er velegnede, militærets folk er uddannet og personalet skal have løn uanset hvad de laver.

  Ps. Rosa, Stine, Sofiesen, Heegaard, MetteMink, Uløkken og Co skal være hjertelig velkommen til at slå følge og fortsætte deres godhed de´r hvor flyet lander. (For egen regning forståes)

 3. Jeg observerer det på daglig basis, bor tæt på en indvandrertung ghetto, hvordan de store luksuriøse mondæne automobiler ruller/ræser ud og ind af denne.
  Med kasketterne(siddende omvendt på hovedet selvf.) og deres rødglødende telefoner, også hos førerne af bilerne, promoverer de rundt, nærmest for at vække opsigt, så alle andre kan se deres ‘rigdom’ udstillet på fire stor højprofildæk, dobbelt udstødning etc.
  Ud på den nært tilstødende høj-trafikerede indfaldsvej, nogle gange med en konsekvent ligegyldighed med det røde lys i først kommende lysregulering.
  Dansk lovgivning er total sat uden for deres forståelse af det med at færdes i trafikken.
  i’SLAM-BIL’isterne har kun koranens ord for hva’ ret og rimelighed for det ansvar man har som bilist i et trafikalt kaos af de ‘ret’troende og de van’tro(alle os andre etniske danskere).
  Og mere og mere med ‘u’agtsom manddrab som følge. Man ser det det nærmest på daglig basis efterhånden. Straffen for den slags ugerninger med svære skader og værre er jo latterlige og hører ingen steder hjemme i et vestligt retssamfund som det danske…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.