Skuffede EM-fans: Fodboldbilletter gik til Mette Frederiksens ministre

Tusindvis af danske roligans har fået frataget deres billetter til Danmarks eftertragtede EM-kampe i Parken.

Mange danskere havde sikret sig EM-billetter i god tid, men måtte pludselig se deres pladser i Parken forsvinde, da Mette Frederiksen, Magnus Heunicke og Nicolai Wammen overbragte sørgelige nyheder på utallige pressemøder.

Årsagen er de hårde coronaregler, der har nedsat publikumskapaciteten på det danske nationalstadion i København.

Det er centrale ministre af den danske regering, med statsminister Mette Frederiksen i spidsen, der har indført de benhårde coronaregler i fællesskab med sundhedsmyndighederne.

De selvsamme ministre havde mandag aften sikret sig deres egne EM-billetter og var på plads i Parken, hvor de fejrede den historiske 4-1 sejr over Rusland.

Sundhedsminister Magnus Heunicke, statsminister Mette Frederiksen og finansminister Nicolai Wammen kunne glæde sig over både de gratis EM-billetter og landsholdets præstation.

Først indfører regeringen benhårde coronaregler – hvorefter ministrene selv springer foran i EM-køen.

Minder det om Nordkorea og Sovjetunionen?

1 Kommentar på "Skuffede EM-fans: Fodboldbilletter gik til Mette Frederiksens ministre"

  1. Ja, statsministeren er ikke liiiige typen, der går forrest, når der skal statueres et eksempel på mådeholdenhed, når man selv lige har udelukket 15.000 fans fra en kamp, som man selv uden problemer åbenbart efterfølgende synes at have det fint med at gå til.
    Måske skulle man have gjort ligesom ungarerne: Lukket alle ind og fyldt stadion. Så ville man ikke, som nu, fremstå som en hyklerisk, arrogant og magtdemonstrerende politiker.. eller også ville man. For der er ikke noget, der kan redde Frederiksen fra at stå tilbage med et ry som ekstremt udemokratisk, totalitær i sin styreform og tilhænger af socialistiske og borgerundertrykkende kontrolsamfunds-foranstaltninger, uanset coronapandemi.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.