Venstreekstrem EM-turnering: Landshold knæler for amerikansk hjemmerøver, der truede kvinde på livet

Fredag aften knælede spillerne fra det engelske og skotske landshold for den seriekriminelle George Floyd, der har været tilbageholdt af politiet ni gange for blandt andet tyveri og narkokriminalitet.

I 2007 deltog George Floyd i et voldsomt hjemmerøveri, hvor han holdt en pistol mod en kvindes mave og truede hende. Senere blev George Floyd udpeget af et kun syvårigt vidne, der kunne genkende den aggressive hjemmerøver. Floyd fik en fængselsstraf på fem år.

I dag ærer nogle af verdens bedste fodboldspiller den vanekriminelle forbryder, der døde i forbindelse med en anholdelse i foråret 2020. Vi lever i den omvendte verden, hvor kriminelle hædres og tilbedes af den venstreekstreme elite.

Ingen EM-spillere har indtil nu knælet for George Floyds uskyldige ofre under turneringen.

*

Se også Den multikaotiske, svenske model

1 Kommentar på "Venstreekstrem EM-turnering: Landshold knæler for amerikansk hjemmerøver, der truede kvinde på livet"

  1. Det, vi kan glæde os over i denne forbindelse, er at Skotland røg ud af EM igår, til de ikke-knælende kroater.👌 Jeg ser det som en slags karma, der rammer dem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.