Muslimsk vanvidsbilist: “Allah velsigne dig”

Mohamad Tarek Younes, der fredag aften påkørte en betjent ved Gellerupparken, er troende muslim. Den 20-årige indvandrer har libanesiske og palæstinensiske rødder.

På Mohamad Younes’ Facebookprofil sender han muslimske hilsner i Allahs navn, og han deler opslag fra islamiske grupper.

Mohamad Tarek Younes bor i en toværelseslejlighed i ghettoen Bispehaven, der ligger i det vestlige Aarhus. Området er kendt for hårdkogt bandekriminalitet, massive udbetalinger af sociale ydelser samt en forfærdende massevoldtægt af en 14-årig pige, der blev voldtaget på skift af seks palæstinensiske indvandrere.

70 procent af beboerne i Bispehaven er indvandrere. De kommer fra primært muslimske lande.

Muslimske Mohamad Tarek Younes har udtalt til TV 2 Østjylland, at han “kører meget hasarderet”, og at han er “kendt som vanvidsbilist”.

Mohamad Tarek Younes har igen kulturberiget danskerne! De danske politikere har blod på hænderne.

Østjyllands Politi efterlyser vanvidsbilisten Mohamad Tarek Younes fra Bispehaven i Aarhus.
Østjyllands Politi efterlyser nu også Annas Ismail Sadik – der var passager i flugtbilen.


Se også Ayaan Hirsi Ali: Europæiske kvinder som byttedyr

2 Kommentarer på "Muslimsk vanvidsbilist: “Allah velsigne dig”"

  1. fang nu det indavl, og deportere ham i langtbortistan

  2. Det gælde også dem der voldtager kvinder / små piger, vandaliserer og dem der banker de unge danske drenge / mænd til lirekasse mænd.

    Det hjælper ikke at sige: Fang indavlet, (Indavl er det jo), men politiet er blevet forbudt at færdes i ghettoerne. Det er der “Satan beskytter svinet”
    Hvorfor nu satan,? Jo Allah er = med Satan him self, fordi han er forklædt i Gud´s billede. Heraf kan man udlede: Profeten Muhammed er den falske Profet (Pædofet) som tjener Satan. Det er så dermed den mest betydende Pæfofet, muslimerne skal leve op (NED) til.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.